selam kızlar. güzel haberler alan arkadaşlar gözünüz aydın.. sevinciniz sevincimiz...
oğlum rahatsız biraz burun tıkanıklığı falan, ilerlemeden doktora götüreyim dedim sabah. doktor sırtını kalbini falan dinledi. üfürüm çıktı kalbinde. kardiyolojiye yönlendirdi. yarın sabaha randevu aldık, eko falan çekilecek. inşallah önemli bir şey çıkmaz. canım sıkıldı.. bebeklikte bir şey yoktu. ateşli hastalıklardan, kansızlıktan falan olabiliyormuş. bende de varmış küçükken ama kendiliğinden kapanmış. umarım geçicidir.sabahı zor edeceğim... Allah korktuğumuza uğratmasın.
Cnm okurken ben de duygulandımkıyamam sana, tüp bebek süreci ayrıca zordur eminim, ama Rabbim nasip etmiş bizlere de sana da çok şükür ne güzel... Hep mutluluktan ağlarız artık inşallah :):)
Benim de büyüdü göbik hissediyorum ağırlaştığımı,yataktan kalkarken falan extra bi ağırlık olduğunu hissediyorum :)
Bugun ayrintili ultrasona girdik. Cok sukur bir sikintimiz yok. Fetal eko istedi doktor, temmuz sonu onu cektirecegiź. Bir de eli ile yuzunu kapadi kucuk hanim, yuzunu gostermedi bize. Bugun universitede girdik ultrasona, persembe icin de disarda bir perinatolaga randevu almistik orada da tekrarlayacagiz. Umarim hersey yolunda gider.
sadece kilolularda şeker riskli var diye bişi yokki. hamilelik şekeri farklı bir şey ve bebek açısından çok önemli. bende doktoruma bırakıcam yaptıralım derse yaptırıcam, risk olmadığını öğrenmek daha önemli, evet şeker yüklemesi çokta kolay bi test değil banada saçma geliyo ama yapılması gerekiyosada yapılacakYa biz normalde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım , onlarda komplikasyonlar daha çok olabiliyor doğumda şeker yüklemesi yapıp sonucu görmediğimiz Zana'n dedi doktor ...ama ben de bi türlü ikna olamıyorum , çok saçma bi uygulama gibi geliyo şeker yüklemesi .... Ben zaten şu ayımda bile 50 kiloyum toplamda 4 kilo aldım , tatlı sevmem , hamur işi ekmek çok yemem ... Birazda bınlardan dolayı gereksiz görüyorum ama kafamız karıştı ne yapacağımıza
çok geçmiş olsun yaa bi inip bi çıkmasıda sersem ediyo iyice insanı evde falan bol su iç atlatırsın inşallah
canım herşey normalse neden fetal eko istediki? kızlar nazlı olucak sanırım benimkide kapatmıştı yüzünü detaylıda doktor uğraştı halası geldide öyle çekti elini hanım efendi, pozlar verdi sonradan bize
Canim benimde dusuk cikiyo surekli 7-4 gibi. Zaten 11-12 herkeste normalken bende yuksek tansiyon belirtileri gosteriyo. Bugun doktor uyardi surekli olcun, yukselmesin dedi.
canım haftasonu oruç tutmuştun, uyaracaktım seni ama yanlış anlarsın diye bir şey demedim.
istersen doktoruna sor, belki o da etkilemiş olabilir, dengen bozulmuş olabilir.
doktorum bana kesinlikle oruç yok dedi.
hmm anladım canım bu hafta tutmıyım bi deneyim olmadı o zaman da bakalım sağolasın
teşekkür ederiz :))Hayırlı olsun prensesin adı canım
Canım içini ferah tut önlem amaçlı söylemiştir dr. iyidir minnos eminimBugun ayrintili ultrasona girdik. Cok sukur bir sikintimiz yok. Fetal eko istedi doktor, temmuz sonu onu cektirecegiź. Bir de eli ile yuzunu kapadi kucuk hanim, yuzunu gostermedi bize. Bugun universitede girdik ultrasona, persembe icin de disarda bir perinatolaga randevu almistik orada da tekrarlayacagiz. Umarim hersey yolunda gider.
Hamilelik şekerinin çok bağımsız sebepleri oluyor. Yeme içmeden bağımsız kiloya bağlı olmaksızın genetik yada sırf hamilelikten dolayi çıktığı olabiliyor. bende kilolu biri değilim. anneminde gebeliklerinde ortaya çıktığı için yaptırmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. evet belki de yanlış bir uygulama ancak, şeker olupta hiçbir önlem alınmazsa bebekte allah korusun çok kötü sıkıntılar olabilir.Ya biz normalde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım , onlarda komplikasyonlar daha çok olabiliyor doğumda şeker yüklemesi yapıp sonucu görmediğimiz Zana'n dedi doktor ...ama ben de bi türlü ikna olamıyorum , çok saçma bi uygulama gibi geliyo şeker yüklemesi .... Ben zaten şu ayımda bile 50 kiloyum toplamda 4 kilo aldım , tatlı sevmem , hamur işi ekmek çok yemem ... Birazda bınlardan dolayı gereksiz görüyorum ama kafamız karıştı ne yapacağımıza
Maşallah canım bebişinekızlar günaydııınn. dün akşam pek bi hareketliydi kızım. artık yukarda hissedebiliyorum hareketlerini. hatta eşim oruçluydu canı puding istemiş iftardan sonra yedik kız içerde taklalar atmaya başladı. eşime koy elini dedim, gözleri parlayarak gözlerime baktı hissetti ilk defa kızını
sağol canım ya suyla alakalı olabileceği hiç aklıma gelmemişti
daha çok içmeye çalışıcam inşallah
Canim, kilo olunca biraz net gormemiz zorlasiyor dedi doktor. fetal eko cekelim garanti olsun dedi. Bakalim yarin digeri ne soyleyecek. Hala tam korkuyu atlatabilmis degilim.
Biliyorum canim diger arkadas icin yazmıştım rosinantti sanirim :)ben tutmuyorum canım oruc
Süper ya benimde 160 kiloda 4 kilo aldimGunaydin kizlar kilo durumlari nasil sizde 21 haftalika gore 4 kilo nasil sizce boyum 178
73 kiloyum bakalim bundan sonrasi nasil olurSüper ya benimde 160 kiloda 4 kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?