2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım bebeklikte çocuklukta gelişime bağlı olabiliyodur tahminen geçicektir çok geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah

sorma yaa yatakta dönmekte zorlanmaya başladım bende hele arabadan inmek dahada zor artık ama olsun bebişim sağlıklı ya çok şükür her türlü zorluğu atlatıcaz inşallah, Allah başka dertler göstermesin tek sıkıntılarımız bunlar olsun

canım herşey normalse neden fetal eko istediki? kızlar nazlı olucak sanırım benimkide kapatmıştı yüzünü detaylıda doktor uğraştı halası geldide öyle çekti elini hanım efendi, pozlar verdi sonradan bize

sadece kilolularda şeker riskli var diye bişi yokki. hamilelik şekeri farklı bir şey ve bebek açısından çok önemli. bende doktoruma bırakıcam yaptıralım derse yaptırıcam, risk olmadığını öğrenmek daha önemli, evet şeker yüklemesi çokta kolay bi test değil banada saçma geliyo ama yapılması gerekiyosada yapılacak

kızlar günaydııınn. dün akşam pek bi hareketliydi kızım. artık yukarda hissedebiliyorum hareketlerini. hatta eşim oruçluydu canı puding istemiş iftardan sonra yedik kız içerde taklalar atmaya başladı. eşime koy elini dedim, gözleri parlayarak gözlerime baktı hissetti ilk defa kızını

çok geçmiş olsun yaa bi inip bi çıkmasıda sersem ediyo iyice insanı evde falan bol su iç atlatırsın inşallah

sağol canım ya suyla alakalı olabileceği hiç aklıma gelmemişti
daha çok içmeye çalışıcam inşallah

Canim, kilo olunca biraz net gormemiz zorlasiyor dedi doktor. fetal eko cekelim garanti olsun dedi. Bakalim yarin digeri ne soyleyecek. Hala tam korkuyu atlatabilmis degilim.

Canim benimde dusuk cikiyo surekli 7-4 gibi. Zaten 11-12 herkeste normalken bende yuksek tansiyon belirtileri gosteriyo. Bugun doktor uyardi surekli olcun, yukselmesin dedi.

ya çok ilginç geçen sabah arabada gidiyorum
ne sinirlendim ne başka şey oldu tansiyonum çıkmış yoka girdim
anlamıyorum ki niye habire inip çıkıyo

canım haftasonu oruç tutmuştun, uyaracaktım seni ama yanlış anlarsın diye bir şey demedim.
istersen doktoruna sor, belki o da etkilemiş olabilir, dengen bozulmuş olabilir.
doktorum bana kesinlikle oruç yok dedi.

hmm anladım canım bu hafta tutmıyım bi deneyim olmadı o zaman da bakalım sağolasın

Canım içini ferah tut önlem amaçlı söylemiştir dr. iyidir minnos eminim
Hamilelik şekerinin çok bağımsız sebepleri oluyor. Yeme içmeden bağımsız kiloya bağlı olmaksızın genetik yada sırf hamilelikten dolayi çıktığı olabiliyor. bende kilolu biri değilim. anneminde gebeliklerinde ortaya çıktığı için yaptırmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. evet belki de yanlış bir uygulama ancak, şeker olupta hiçbir önlem alınmazsa bebekte allah korusun çok kötü sıkıntılar olabilir.
Maşallah canım bebişine

sağol canım ya suyla alakalı olabileceği hiç aklıma gelmemişti
daha çok içmeye çalışıcam inşallah

ilk başlarda bulantıdan içemiyodum ben hiç doktorum o zaman tansiyon düşüklüğü normal hamilelikte ama serum verelimki susuzluğunu gidersin, halsizliğin birazda olsa toparlanır demişti. şükür 3 şişe serumdan sonra kendime geldim gözüm açıldı resmen. sonrasındada bulantılar hafiflediği için su içebiliyo oldum.

Canim, kilo olunca biraz net gormemiz zorlasiyor dedi doktor. fetal eko cekelim garanti olsun dedi. Bakalim yarin digeri ne soyleyecek. Hala tam korkuyu atlatabilmis degilim.

kilodan falan dediyse akılda soru işareti kalmasın diyede yaptırmak istemiş olabilir, zaten iyi demiş eğer şüphelendiği bişey olsaydı söylerdi gönlünü ferah tut sen

kızlar hamılelikte tansiyon çok önemli. 1 aydır tansiyon hapı kullanıyorum hala duzelmış değil. doktor son gittigimde
28-30 . haftalardan sonra bebek 1 kıloyu gecınce daha da problem olcak dedi. hapın sayısını artıracak. maksimum 1.5 kılo alabılırsın dedi. sureklı tansıyonu ölcüyorum. tuzlu yemiyorum. tansiyon prblemi olanlar mutlaka doktora söylesin ve gereken ilaçlar hemen başlasın. gebelik zehirlenmesı fln allah korusun yasamayalım. ben çok korkuyorum bundan sonra doguma kadar nasıl gideceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…