2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Arkadaslar Kum dokuyomsum. Ağrılarımin sebebi onlarmis. Doktor sakince söylüyor bide. Bol su iç yapacak birsey yok dedi. Böyle bi sıkıntı yasayan varmi

doğum nasıl olucaksa olsun bol iyidir yaa bende 1 beden büyük aldım aldıklarımı. bi gecelik sabahlık aldım bide pijama takımı aldım
benm kesn sezeryan olacak canım ikiz olduğu için. 2 gecelik aldım pijama beğenemedim birde pijama alıcam

kızlar sezeryanda pijama takımı zor olabilir, aklınızda olsun, en azından hastaneye mutlaka gecelik götürün, şöyle eski ya da ucuz bir şey olsun ki, kirlenebilir ve çıkmayabilir sonrasında.

Canım 2 hafta sonra daha da şiddetlenecek hazır oll :) o kadar güçlü tekmeler atıyor ki artık kızım geceleri uyutmuyor o derece :) daha keyifli haftalar bekliyor bizii :))
Canim ben de geceleri uyaniyorum onun tepiklerine inan. Yavrum ayaklarimi uzattigimda nasil hoşuna gidiyor habire tepiyor. Ama işyerinde pek hisswdemiyorum herhalde rahat olmuyor aksam ewe gidince uzandigimda canlaniyor. Ne guzel duygudur Rabbimmm

Istanbulda yaptirdim canim,ilgilendiler mi Hayir..yarim saat gec geldi. Girdim toplam 3-4 dk surdu. Ortasinda kotu bisey var mi dedim,daha bitmedi dedi. Bitince doppleri normal dedibundan once perinatologa da gitmis biri olarak,ilgilenmediler..foto hiiiıc vermediler,cocugu gormedim bile

Arkadaslar Kum dokuyomsum. Ağrılarımin sebebi onlarmis. Doktor sakince söylüyor bide. Bol su iç yapacak birsey yok dedi. Böyle bi sıkıntı yasayan varmi

geçmiş olsun yinede taş değilmiş şükür.
limonlu su iç böbrekleri çalıştırsın biran önce kumu döksün.
Ben bir sürahiye iyice yıkadığım bir limonu ince ince dilimleyip üzerine 2.5LT su döküp bir saat sonra içmeye başlıyordum.Bana faydası olmuşdu limon hem C vitamini faydasınıda görürsün inşallah

kızlar sezeryanda pijama takımı zor olabilir, aklınızda olsun, en azından hastaneye mutlaka gecelik götürün, şöyle eski ya da ucuz bir şey olsun ki, kirlenebilir ve çıkmayabilir sonrasında.
önemli olan birde önü düğmeli olmalı malum bebek emzirmede kolay açılır kapanır, ağrımız sızımızda olacak mümkün olduğunca pratik birşeyler olmalı,birde hastanede emzirme sütyenini doğum sonrası hemen takamayız sanırım gecelik alırken ön kısmının çok ince olmamasınada dikkat etmek lazım bu durumda.Tabii biraz güzel olsun hastaneye gelenleri o gecelikle karşılayacaz.
Hastane çıkarken içinde kış olacak rahat bir eşofman olmalı bence.
hepimizin faydalanabileceği sabit bir liste hazırlamak lazım bir sürü ayrıntı var

Canım bir arkadasım 8. Ayında yasadı ama merak etme agrısı dısında bir sıkıntı olmadı

Rabbimin mucizesi işte içimizde canımızdan can var :) çok değişik bi duygu onu hissetmek rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuu

benm kesn sezeryan olacak canım ikiz olduğu için. 2 gecelik aldım pijama beğenemedim birde pijama alıcam

doğru diyosun canım. hastanede gecelik daha çok işine gelir sanki. ben hastanede gecelik düşünüyorum, tüp bebek ama dr normal gibi düşün sen şimdilik sezeryana hazırlama kendini dedi

Benim de öyle olacak muhtemelen. Çok sinir oluyorum hiçbir bilgi vermiyorlar, daha ikili testteyken yaşıyor mu sağlıklı mı demiştim hiç cevap bile vermemişti. Annem baktı ultrason tarafına geçip de hareket ediyor diyince anladım yaşadığını. Neyse sağlıklı olsunlar da Allahın izniyle doğunca hep göreceğiz zaten :)

bende hiç içemiyodum şimdide gündüz ramazandan pek içemiyorum oruç tutanlar var odada, ama yemekte ve akşamları çok içiyorum. gece bile eşimi sahura kaldırırken bende içiyorum mutlaka

ben gece eşimle sahur yapıyorum :)
gün içinde yine 10 bardak içiyorum yukarı kaçtıkça insanların içinde bende içmiyorum
ama akşamları iftardan sonra uyuya kalıyorum hep çok fazla bişey yiyip içemiyorum
bazen diyorum yetersiz mi besleniyorum diye kafam çok kurcalanıyo

kızlar feci ayak ağrısı çekiyorum
eller ayaklar kocaman şiştim yüzüklerim artık çok sıkıyo
tuzlu yemiyorum aslında ama çok tuzsuz yiyincede tansiyonum habire düşüyo
napıcam şaştım kaldım inşallah geçecek diyorum
yeni rahat bi ayakkabı almam lazım önerisi olan var mı

Canim bende de oluyor. Bol su icmeye calis. Iste iken ayagimi bazen sehpaya uzatiyorum. Evde de firsat buldukca ayaklarinin altina yastik koyup uzanmaya calis. Ara ara soguk suyla bacaklarimi yikiyorum. Internette aslinda havuza girmeyi de onermis ama bende idrar yolu enfeksiyonu oldugu icin girmiyorum. Bir de ben aksamlari yarim saat yuruyorum.

Ramazan da bende de aynı his var hatta öyle yetersiz besleniyorum, öncesinde bir düzenim vardı ve çok iyiydi odamdakiler biliyor oruç tutmadığımı ama karşılarına da geçip yiyemiyorum, meyveler kalıyor akşam artık takviye etmeye çalışıyorum bu defa midem yanıyor, mecburen ekmek yemeye başladım yemekhane açık ama çok kötü yemekler çıkıyor sanki zık...m yiyin der gibi bende çareyi evden getirmekle buldum birde muz getiriyorum dünden beri çaktırmadan azar azar ağzıma atıyorum, inşallah sorunsuz atlatırız şu dönemi

bende pek düzenli yemek yemeyi sevmem, eşimle en büyük tartışmamızda budur zaten ama neyseki kontrollerde dr bebek için iyi diyoda eşim bişi diyemiyo :) bizim odada 5 kişi çalışıyoruz 2 si oruçlu sadece cama doğru dönüp içiyorum mecburen suyumu zaten çay kahve çok canım istemedikçe içmem bide başka yerdede içme imkanım yok zaten. geçen senede ben oruçluydum yine yiyip içiyolardı gözümün önünde aldırış etmem ben hiç canım bişi çekmezz oruçluyken

Devlet hastaneleri sinirini bozuyor insanin.
Uzme sakin kendini canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…