kızım iyi olsunda ben hazırım :)))Canım 2 hafta sonra daha da şiddetlenecek hazır oll :) o kadar güçlü tekmeler atıyor ki artık kızım geceleri uyutmuyor o derece :) daha keyifli haftalar bekliyor bizii :))
benm kesn sezeryan olacak canım ikiz olduğu için. 2 gecelik aldım pijama beğenemedim birde pijama alıcamdoğum nasıl olucaksa olsun bol iyidir yaa bende 1 beden büyük aldım aldıklarımı. bi gecelik sabahlık aldım bide pijama takımı aldım
Canim ben de geceleri uyaniyorum onun tepiklerine inan. Yavrum ayaklarimi uzattigimda nasil hoşuna gidiyor habire tepiyor. Ama işyerinde pek hisswdemiyorum herhalde rahat olmuyor aksam ewe gidince uzandigimda canlaniyor. Ne guzel duygudur RabbimmmCanım 2 hafta sonra daha da şiddetlenecek hazır oll :) o kadar güçlü tekmeler atıyor ki artık kızım geceleri uyutmuyor o derece :) daha keyifli haftalar bekliyor bizii :))
Merhaba, devlette nerde girdiniz acaba? Fotoğraf vb verdiler mi? Ben de devlete gidiyorum da pek ilgilenmiyor gibiler, foto bile vermiyolar doğru düzgün. İkili testte hiç konuşmamıştı bile doktor benimle, hatta ultrason ekranını ben göremiyordum kendine dönüktü.
Arkadaslar Kum dokuyomsum. Ağrılarımin sebebi onlarmis. Doktor sakince söylüyor bide. Bol su iç yapacak birsey yok dedi. Böyle bi sıkıntı yasayan varmi
önemli olan birde önü düğmeli olmalı malum bebek emzirmede kolay açılır kapanır, ağrımız sızımızda olacak mümkün olduğunca pratik birşeyler olmalı,birde hastanede emzirme sütyenini doğum sonrası hemen takamayız sanırım gecelik alırken ön kısmının çok ince olmamasınada dikkat etmek lazım bu durumda.Tabii biraz güzel olsun hastaneye gelenleri o gecelikle karşılayacaz.kızlar sezeryanda pijama takımı zor olabilir, aklınızda olsun, en azından hastaneye mutlaka gecelik götürün, şöyle eski ya da ucuz bir şey olsun ki, kirlenebilir ve çıkmayabilir sonrasında.
Arkadaslar Kum dokuyomsum. Ağrılarımin sebebi onlarmis. Doktor sakince söylüyor bide. Bol su iç yapacak birsey yok dedi. Böyle bi sıkıntı yasayan varmi
Canım ben sipariş veremedim bi türlü kartımda sorun vardı netten sadece kartla alabiliyorum kapıda nakit ödeme seçeği yoktuesmaasya benim sipariş geldi cok tatlı gercekten
Rabbimin mucizesi işte içimizde canımızdan can var :) çok değişik bi duygu onu hissetmek rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuuCanim ben de geceleri uyaniyorum onun tepiklerine inan. Yavrum ayaklarimi uzattigimda nasil hoşuna gidiyor habire tepiyor. Ama işyerinde pek hisswdemiyorum herhalde rahat olmuyor aksam ewe gidince uzandigimda canlaniyor. Ne guzel duygudur Rabbimmm
benm kesn sezeryan olacak canım ikiz olduğu için. 2 gecelik aldım pijama beğenemedim birde pijama alıcam
Rabbimin mucizesi işte içimizde canımızdan can var :) çok değişik bi duygu onu hissetmek rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuu
Istanbulda yaptirdim canim,ilgilendiler mi Hayir..yarim saat gec geldi. Girdim toplam 3-4 dk surdu. Ortasinda kotu bisey var mi dedim,daha bitmedi dedi. Bitince doppleri normal dedibundan once perinatologa da gitmis biri olarak,ilgilenmediler..foto hiiiıc vermediler,cocugu gormedim bile
bende hiç içemiyodum şimdide gündüz ramazandan pek içemiyorum oruç tutanlar var odada, ama yemekte ve akşamları çok içiyorum. gece bile eşimi sahura kaldırırken bende içiyorum mutlaka
kızlar feci ayak ağrısı çekiyorum
eller ayaklar kocaman şiştim yüzüklerim artık çok sıkıyo
tuzlu yemiyorum aslında ama çok tuzsuz yiyincede tansiyonum habire düşüyo
napıcam şaştım kaldım inşallah geçecek diyorum
yeni rahat bi ayakkabı almam lazım önerisi olan var mı
Ramazan da bende de aynı his var hatta öyle yetersiz besleniyorum, öncesinde bir düzenim vardı ve çok iyiydi odamdakiler biliyor oruç tutmadığımı ama karşılarına da geçip yiyemiyorum, meyveler kalıyor akşam artık takviye etmeye çalışıyorum bu defa midem yanıyor, mecburen ekmek yemeye başladım yemekhane açık ama çok kötü yemekler çıkıyor sanki zık...m yiyin der gibi bende çareyi evden getirmekle buldum birde muz getiriyorum dünden beri çaktırmadan azar azar ağzıma atıyorum, inşallah sorunsuz atlatırız şu dönemiben gece eşimle sahur yapıyorum :)
gün içinde yine 10 bardak içiyorum yukarı kaçtıkça insanların içinde bende içmiyorum
ama akşamları iftardan sonra uyuya kalıyorum hep çok fazla bişey yiyip içemiyorum
bazen diyorum yetersiz mi besleniyorum diye kafam çok kurcalanıyo
ben gece eşimle sahur yapıyorum :)
gün içinde yine 10 bardak içiyorum yukarı kaçtıkça insanların içinde bende içmiyorum
ama akşamları iftardan sonra uyuya kalıyorum hep çok fazla bişey yiyip içemiyorum
bazen diyorum yetersiz mi besleniyorum diye kafam çok kurcalanıyo
Benim de öyle olacak muhtemelen. Çok sinir oluyorum hiçbir bilgi vermiyorlar, daha ikili testteyken yaşıyor mu sağlıklı mı demiştim hiç cevap bile vermemişti. Annem baktı ultrason tarafına geçip de hareket ediyor diyince anladım yaşadığını. Neyse sağlıklı olsunlar da Allahın izniyle doğunca hep göreceğiz zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?