2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Geçmiş olsun canım,

Göbek deliğimin solunda dünden beri ağrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kisa sureli . Bu durumu yaşayan var mı?

Canim benim o valla.
Göbek deliğimin solunda dünden beri ağrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kisa sureli . Bu durumu yaşayan var mı?
. Gobek deligimin etrafinda oldu ama bir gun sonra gecti . Sikma canini oyle gelip gecici birseydir tahminen

Gunaydinlar hanimlar, ayrintili girrdik biz bugün devlette.. 3 ila 4 dk surdu herseyimiz normal masallah,allaha şükür....darisi herkesin basina

Merhaba, devlette nerde girdiniz acaba? Fotoğraf vb verdiler mi? Ben de devlete gidiyorum da pek ilgilenmiyor gibiler, foto bile vermiyolar doğru düzgün. İkili testte hiç konuşmamıştı bile doktor benimle, hatta ultrason ekranını ben göremiyordum kendine dönüktü.

Kas ağrısı gibi sanki.. derin nefes alırken acıyor şuan.
şuan karınlarımız büyüyor sen benden daha da ileridesin üstelik.Bu büyümeden dolayı bağ dokusu ve kaslarda gerilme oluyormuş ve ani bir harekette bıçak saplması gibi hissediyormuşuz.Bir yerden kalkarken kolunuzu yan tarfınıza koltuğa dirseğinizle dayayıp yavaşça düzelerek kalkın diye tarif etmişler.Elimizle değil el ile dirsek arasından destek alacakmışız.

Canim benim o valla.

. Gobek deligimin etrafinda oldu ama bir gun sonra gecti . Sikma canini oyle gelip gecici birseydir tahminen
Dünden beri var cnm ins geçer. Korkuyorum her şeyden işte

Sadece solda benim yatar kalkarken de dikkat ediyorum ama. İnş geçici önemsiz bir şeydir cnm..

canım bilemiyorum, sadece öyle düşündüm.
istersen sen yine de doktoruna danış.

randevum ayın birine kaldı haftaya izinliymiş doktor
bebeğimi görmem uzadı
tansiyon şu an iyi durumda şükür
sanırım beslenmede önemli ama ramazan burda yiyemiyorum tam

anladım canım bende artık günde 10 bardak falan içmeye çalışıyorum
bazen fazla bile oluyo normalde hiç içen insan değilim ama hamilelikte baya zorluyorum kendimi

Kizlar bu haftaki e bebek ve lohusa sepeti siparişlerim de geldi. Simdi pijama takimi alicam onu henuz begenemedim ama geceliklerin kumaslari falan cok guzel. L beden almistim suan gayet oldu ama m beden de alsam olurmuş.

güle güle kullan canım cok cici geceliklerin bende ordan baktım bi ara kalıpları nasıl canım ? gercekten bebek kıyafetlerini keske tam görebilseydik ama mutlakaa cokk güzellerdir..

güle güle kullan canım cok cici geceliklerin bende ordan baktım bi ara kalıpları nasıl canım ? gercekten bebek kıyafetlerini keske tam görebilseydik ama mutlakaa cokk güzellerdir..
Pek kiyafet almadim.bu kez canim 2 battaniye emzik önlük zibin aldim 1 tanecik premature takim.var 12 tl olunca nolur nolnaz diye aldim insallah hic gerekmez. Canim.ben l beden almistim suan birazcik bol bile oldu. Ama degsitirmicem rahat olsun. M beden alsam tam olurmsu suan 75 kiloyum 165 boyum dogumdan sonra da 6.ay da nasilsak oyle olurmusuz pijama alirken m beden alicam

ALLAH saglıkla giydirmeyi nasip etsin canım , hepsini güle güle kullanın inş , ürün içinde ii oldu söylediklerin

Canım 2 hafta sonra daha da şiddetlenecek hazır oll :) o kadar güçlü tekmeler atıyor ki artık kızım geceleri uyutmuyor o derece :) daha keyifli haftalar bekliyor bizii :))

bendede oluyo bebişin güçlü tekmeleriymiş canım onlar. ama eğer düzenli şekilde oluyosa mutlaka doktorunu ara. bende aynı şekilde sordum doktoruma düzenli kasılma tarzı olmadığı sürece önemli değil demişti ama belli bi aralıkla falan oluyosa hemen ara yada gel demişti.

anladım canım bende artık günde 10 bardak falan içmeye çalışıyorum
bazen fazla bile oluyo normalde hiç içen insan değilim ama hamilelikte baya zorluyorum kendimi
bende hiç içemiyodum şimdide gündüz ramazandan pek içemiyorum oruç tutanlar var odada, ama yemekte ve akşamları çok içiyorum. gece bile eşimi sahura kaldırırken bende içiyorum mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…