tamam canım :)Biliyorum canim diger arkadas icin yazmıştım rosinantti sanirim :)
Geçmiş olsun canım,kızlar hamılelikte tansiyon çok önemli. 1 aydır tansiyon hapı kullanıyorum hala duzelmış değil. doktor son gittigimde
28-30 . haftalardan sonra bebek 1 kıloyu gecınce daha da problem olcak dedi. hapın sayısını artıracak. maksimum 1.5 kılo alabılırsın dedi. sureklı tansıyonu ölcüyorum. tuzlu yemiyorum. tansiyon prblemi olanlar mutlaka doktora söylesin ve gereken ilaçlar hemen başlasın. gebelik zehirlenmesı fln allah korusun yasamayalım. ben çok korkuyorum bundan sonra doguma kadar nasıl gideceğiz bakalım.
Göbek deliğimin solunda dünden beri ağrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kisa sureli . Bu durumu yaşayan var mı?
Kas ağrısı gibi sanki.. derin nefes alırken acıyor şuan.az önce yaşadım ağrıdan kitlendim kıpırdayamadım.İnternette okuduğum kadarı ile bu dönemlerde normalmiş.
. Gobek deligimin etrafinda oldu ama bir gun sonra gecti . Sikma canini oyle gelip gecici birseydir tahminenGöbek deliğimin solunda dünden beri ağrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kisa sureli . Bu durumu yaşayan var mı?
Gunaydinlar hanimlar, ayrintili girrdik biz bugün devlette.. 3 ila 4 dk surdu herseyimiz normal masallah,allaha şükür....darisi herkesin basina
şuan karınlarımız büyüyor sen benden daha da ileridesin üstelik.Bu büyümeden dolayı bağ dokusu ve kaslarda gerilme oluyormuş ve ani bir harekette bıçak saplması gibi hissediyormuşuz.Bir yerden kalkarken kolunuzu yan tarfınıza koltuğa dirseğinizle dayayıp yavaşça düzelerek kalkın diye tarif etmişler.Elimizle değil el ile dirsek arasından destek alacakmışız.Kas ağrısı gibi sanki.. derin nefes alırken acıyor şuan.
Dünden beri var cnm ins geçer. Korkuyorum her şeyden işteCanim benim o valla.
. Gobek deligimin etrafinda oldu ama bir gun sonra gecti . Sikma canini oyle gelip gecici birseydir tahminen
Sadece solda benim yatar kalkarken de dikkat ediyorum ama. İnş geçici önemsiz bir şeydir cnm..şuan karınlarımız büyüyor sen benden daha da ileridesin üstelik.Bu büyümeden dolayı bağ dokusu ve kaslarda gerilme oluyormuş ve ani bir harekette bıçak saplması gibi hissediyormuşuz.Bir yerden kalkarken kolunuzu yan tarfınıza koltuğa dirseğinizle dayayıp yavaşça düzelerek kalkın diye tarif etmişler.Elimizle değil el ile dirsek arasından destek alacakmışız.
canım bilemiyorum, sadece öyle düşündüm.
istersen sen yine de doktoruna danış.
anladım canım bende artık günde 10 bardak falan içmeye çalışıyorumilk başlarda bulantıdan içemiyodum ben hiç doktorum o zaman tansiyon düşüklüğü normal hamilelikte ama serum verelimki susuzluğunu gidersin, halsizliğin birazda olsa toparlanır demişti. şükür 3 şişe serumdan sonra kendime geldim gözüm açıldı resmen. sonrasındada bulantılar hafiflediği için su içebiliyo oldum.
güle güle kullan canım cok cici geceliklerin bende ordan baktım bi ara kalıpları nasıl canım ? gercekten bebek kıyafetlerini keske tam görebilseydik ama mutlakaa cokk güzellerdir..Eki Görüntüle 1847134 Eki Görüntüle 1847135 Eki Görüntüle 1847136
Kizlar bu haftaki e bebek ve lohusa sepeti siparişlerim de geldi. Simdi pijama takimi alicam onu henuz begenemedim ama geceliklerin kumaslari falan cok guzel. L beden almistim suan gayet oldu ama m beden de alsam olurmuş.
Pek kiyafet almadim.bu kez canim 2 battaniye emzik önlük zibin aldim 1 tanecik premature takim.var 12 tl olunca nolur nolnaz diye aldim insallah hic gerekmez. Canim.ben l beden almistim suan birazcik bol bile oldu. Ama degsitirmicem rahat olsun. M beden alsam tam olurmsu suan 75 kiloyum 165 boyum dogumdan sonra da 6.ay da nasilsak oyle olurmusuz pijama alirken m beden alicamgüle güle kullan canım cok cici geceliklerin bende ordan baktım bi ara kalıpları nasıl canım ? gercekten bebek kıyafetlerini keske tam görebilseydik ama mutlakaa cokk güzellerdir..
ALLAH saglıkla giydirmeyi nasip etsin canım , hepsini güle güle kullanın inş , ürün içinde ii oldu söylediklerinPek kiyafet almadim.bu kez canim 2 battaniye emzik önlük zibin aldim 1 tanecik premature takim.var 12 tl olunca nolur nolnaz diye aldim insallah hic gerekmez. Canim.ben l beden almistim suan birazcik bol bile oldu. Ama degsitirmicem rahat olsun. M beden alsam tam olurmsu suan 75 kiloyum 165 boyum dogumdan sonra da 6.ay da nasilsak oyle olurmusuz pijama alirken m beden alicam
Canım 2 hafta sonra daha da şiddetlenecek hazır oll :) o kadar güçlü tekmeler atıyor ki artık kızım geceleri uyutmuyor o derece :) daha keyifli haftalar bekliyor bizii :))kızlar günaydııınn. dün akşam pek bi hareketliydi kızım. artık yukarda hissedebiliyorum hareketlerini. hatta eşim oruçluydu canı puding istemiş iftardan sonra yedik kız içerde taklalar atmaya başladı. eşime koy elini dedim, gözleri parlayarak gözlerime baktı hissetti ilk defa kızını
Göbek deliğimin solunda dünden beri ağrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kisa sureli . Bu durumu yaşayan var mı?
bende hiç içemiyodum şimdide gündüz ramazandan pek içemiyorum oruç tutanlar var odada, ama yemekte ve akşamları çok içiyorum. gece bile eşimi sahura kaldırırken bende içiyorum mutlakaanladım canım bende artık günde 10 bardak falan içmeye çalışıyorum
bazen fazla bile oluyo normalde hiç içen insan değilim ama hamilelikte baya zorluyorum kendimi
doğum nasıl olucaksa olsun bol iyidir yaa bende 1 beden büyük aldım aldıklarımı. bi gecelik sabahlık aldım bide pijama takımı aldımEki Görüntüle 1847134 Eki Görüntüle 1847135 Eki Görüntüle 1847136
Kizlar bu haftaki e bebek ve lohusa sepeti siparişlerim de geldi. Simdi pijama takimi alicam onu henuz begenemedim ama geceliklerin kumaslari falan cok guzel. L beden almistim suan gayet oldu ama m beden de alsam olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?