• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın herkese bugün keseyi gördük 15 gün sonrasına randevu verdi bebeği o zaman görmemiz lazım dedi sizler kaçıncı haftanızda gördünüz bebişleri

Canım kaç haftalık senin ? Yani korkutmak istemiyorum ama devam ederse git bi doktora bence ben yazın hamile kalmıştım öğrendikten bi kaç hafta sonra sürekli kahverengi lekelerim oldu kanama olmadığı için ciddiye almadım ama meğersem boş gebelikmiş :KK43: şimdiye kadar 3 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim inşallah bunda öyle bi sorun olmaz da sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza inşallah :110:
şuan yok bidaha olmadı pZt doktora gideceğim bakalım kahverengi akıntı dediğim adetten önceki gibi değil normal beyaz akıntının içimde sanki hafif kahverengi yerler var bakalım inşallah kötü bişey yoktur hamileliğimi yeni öğrendiğim günlerde de bir kere olmuştu yerleşmeyle alakalı demiştik

Canım kaç haftalık senin ? Yani korkutmak istemiyorum ama devam ederse git bi doktora bence ben yazın hamile kalmıştım öğrendikten bi kaç hafta sonra sürekli kahverengi lekelerim oldu kanama olmadığı için ciddiye almadım ama meğersem boş gebelikmiş :KK43: şimdiye kadar 3 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim inşallah bunda öyle bi sorun olmaz da sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza inşallah :110:
şuan yok bidaha olmadı pZt doktora gideceğim bakalım kahverengi akıntı dediğim adetten önceki gibi değil normal beyaz akıntının içimde sanki hafif kahverengi yerler var bakalım inşallah kötü bişey yoktur hamileliğimi yeni öğrendiğim günlerde de bir kere olmuştu yerleşmeyle alakalı demiştik

Günaydın kızlar
Baya belirsiz ve kötü haberler var. Allah hepımızın sonunu hayır etsın ınsallah.
Bende kese gordum malum haftamda buyuk adetıme gore 6+4 gunlukken gordum onuda . Gec dollenme teshısı kondu betalardan dolayıda ama gel gelelım acaba cıdden oylemı kısmı kafamı kurcalamaya basladı bıde doktor muayne suresı uzadı . Daha 8 gun var . Acaba baska dr gıtsemmı hafta sonu dıye dusunmuyor degılım valla

Bu sabah kahvaltıda ballı kaymaklı sımıt :()
Peynır ve yumurta yedım.
Ara ogun fılan yemedım sudan tıksındıgım ıcın henuz 1 kupa ıcebıldım ve 1 kupada sut.
Bakalım
oglen yemegınde ıse evden getırıyorum hazır bıseyler yememek ıcın
Yesıl mercımek(cok yararlı bılırsınız )
Ve turşu ve yogurt

:cool::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Günaydın kızlar
Baya belirsiz ve kötü haberler var. Allah hepımızın sonunu hayır etsın ınsallah.
Bende kese gordum malum haftamda buyuk adetıme gore 6+4 gunlukken gordum onuda . Gec dollenme teshısı kondu betalardan dolayıda ama gel gelelım acaba cıdden oylemı kısmı kafamı kurcalamaya basladı bıde doktor muayne suresı uzadı . Daha 8 gun var . Acaba baska dr gıtsemmı hafta sonu dıye dusunmuyor degılım valla

Bu sabah kahvaltıda ballı kaymaklı sımıt :KK43:)
Peynır ve yumurta yedım.
Ara ogun fılan yemedım sudan tıksındıgım ıcın henuz 1 kupa ıcebıldım ve 1 kupada sut.
Bakalım
oglen yemegınde ıse evden getırıyorum hazır bıseyler yememek ıcın
Yesıl mercımek(cok yararlı bılırsınız )
Ve turşu ve yogurt
canım yediklerine dikkat ediyorsn çok güzel bir şey doktorum benide uyardı dikkat etmem konusunda ve bana sakatat,baharatlı,turşu,börek,çiğ köfte,şerbetli tatlılar bunları yasakladı. bol bol salata, süt ve süt ürünleri, yumurta, kırmızı et,beyaz et, balık ve günde en az 8 su bardağı su içmen gerekiyor dedi.seninde aklında bulunsun. bebeğimiz için bunları yapalım.
devait ve gyno ferro sanol haplarını verdi ve bide bana dediki kilo alma dedi :KK70: evlendiğimde 52 kiloydum 2 sene olucak evleneli 56 kiloyum şuan boyumda 1,68 yani boyuma göre kilolu göstermiyorumda açıkçası ama tabikide bu aylarda kilo almamaya dkkat ediyorum her gün tartılıyorum 56-57 kilo arasıyım :cool:

Ben ilk gebeliğim de 100 kilo doğurucam bu çocuğu diye ağlıyordum kusmalar bir başladı 2 ayda 13 kilo kaybettim . Şimdi yine 75 kiloyum kusmalar başlamadı yine aynı düşünce oluştu kafamda :(

Kızlar doktorcum bana bebeği beslicem diye çok yeme ihtiyacı yok 3. Aydan sonra ihtiyacı olcak ondada aşırıya kaçmadan yicen dedi yani bunun Türkçesi zaten maşallahın var abartıp obez olma :) 155 boya 64 kilo olunca doktor vitamini bile boşverip yeme diyo :) ben ilk bebegimde 64 le hamile kalıp 58 e düşmüş tüm ama günde 10 u geçiyordu kusmalar şimdi sadece sabahları var kilo vermem bu gidişle 100 kilo yla falan tamamlicam hamileligi. ama sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de derdimiz kilo olsun verilir elbet

Ben ilk gebeliğim de 100 kilo doğurucam bu çocuğu diye ağlıyordum kusmalar bir başladı 2 ayda 13 kilo kaybettim . Şimdi yine 75 kiloyum kusmalar başlamadı yine aynı düşünce oluştu kafamda :KK43:
kusma olmasında 100 kilo olalım canım benim su an sadace sabah var Bulantım 1 kere kusuyorum geçiyo arada hafif hafif Bulantım oluyo o kadar ama öncekinden sende biliyorsun insan ne mutfağa giriyo ne eşini Öpebiliyo ne dışarı çıkabiliyor berbat bişey hatta üst üste çok Kusunca insanın kafası tutmuyo

Back
X