Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama gunune denk gelmısse mumkun olabılır tabı canımKizlar arkadaşım iiçinssoruyorum tek iliskiyle hamile kalan varmi aranızdabu mumkunmu
Bende baska bı dr gıtsemmı dıyorumCanım sennle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum benmde dün kontrolüm vardı minick keseyi gördük çok şükür dış gebelk muhabbetmi ekarte etmiş olduk ona çok sevndm ama benm hesaplarıma göre 6. Haftadyz sadece kese var bebiş henüz yok haftaya tekrar kontrol dedi ha buarada betalara takılma farklı hastnelerde kit farkı olur biz bide burda bakalım dedi. Cuma günü 1350 olan değer dün 1972 çıktı ne düşüneceğimi sapıttm.bol bol dua edyrm inşallhh ikimzinde güzel bi şekilde devam eder canm
Aslinda zaten tek iliskiyle hamile kaliniyor biz gununu denk getirmeye calistigimiz icin ayarliyoruz fln bnm ilk geneligim tek iliskide olduKizlar arkadaşım iiçinssoruyorum tek iliskiyle hamile kalan varmi aranızdabu mumkunmu
Canım basbaya kese işte maşallahh benmde miinick bi nokta o doktr öyle net konuştuysa bi bldgi vardr elbette ben cumrtesi başka bi doktra gidicem görüş almak için. Bakalım ne dicek haftayada tekrar kontrol zaten. Biraz zamana ve duaya ihtyacmz var bence herşey güzel olacak iyi düşünelim canmBende baska bı dr gıtsemmı dıyorum
benım keseyı koymadım dımı
şimdi ilk resim şu 5+4 gittim değer 1112 idi , doktor dediki keseye benzer bişi var. ama bunu raporunda kist olarak değerlendirmiş ve bana resmen fitili attı dış gebelik şüphelisin diyerekten 1 hafta nasıl geçti bilmiyorum
şimdide 6+4 gittiğim doktor bunu verdi dediki sandıgınız kadar buyuk bı gebelık degıl bu dedı. cok saglıklı gozukuyor dedı ayrıca 5+4 tekı doktorun raporund asoyle yazıyordu
düzensiz sınırlı anekoık gorunumlu beta ve usg takıp.
Bilemiyorum şimdi ne olacak dahada doktora cok var. ayrıca doktor 10 gun sonra kalp atıslarına gel dedı. bu kadarda net . Sızın kese nasıl
buarada kızlar keselerıme amanda ne bıcım keseler demeyın be bunları boyle yapana kadar kac lt su süt içtim kendimi yedim eyvahlar olsun besleneyemiyorum diye :)
Yumurtlama gununde mi olmustuAslinda zaten tek iliskiyle hamile kaliniyor biz gununu denk getirmeye calistigimiz icin ayarliyoruz fln bnm ilk geneligim tek iliskide oldu
Senın tup bebekmıs baktım nasıl kıymetlıdır kıyamam yaCanım basbaya kese işte maşallahh benmde miinick bi nokta o doktr öyle net konuştuysa bi bldgi vardr elbette ben cumrtesi başka bi doktra gidicem görüş almak için. Bakalım ne dicek haftayada tekrar kontrol zaten. Biraz zamana ve duaya ihtyacmz var bence herşey güzel olacak iyi düşünelim canm
Hayir yani tabi yumurtlama gununde olmustur ama ben ole takip fln etmiyordumYumurtlama gununde mi olmustu
Evet tüp bebek ve ikinci denememde anca bu aşamalara gelebldk.. Ben Akdenz üni ye gidyrm. İstanbulda yaşamyrm yani. Evet senn kesede mincikk bi el bende görüyrm :)) hadi hayrlısyla 10 gün sonra pıt pıtları da duyarsn canm.Senın tup bebekmıs baktım nasıl kıymetlıdır kıyamam ya
hangı dr gıdıyorsun benım bu gıttıgım dr onerebılırım
senın kesenıde gordum uzaktan resım almıslar belkıde aynı olabılır olculerımız
Insallah canım benımEvet tüp bebek ve ikinci denememde anca bu aşamalara gelebldk.. Ben Akdenz üni ye gidyrm. İstanbulda yaşamyrm yani. Evet senn kesede mincikk bi el bende görüyrm :)) hadi hayrlısyla 10 gün sonra pıt pıtları da duyarsn canm.
Benm kendi doktrm haftasnları burda oluyor oyüzden haftasonuna ayarlmştk zaten. Açıkcası benm için önemli olan onun düşünceleri. Dün beni mutlu eden dış gebelk olmadğnı anlamamz oldu. Çünkü ben olmazsa hiç ara vermeden yeniden denemk istyrm. Sizin kendiliğnden olmuş ne güzel bunları duymakta mutlu ediyor tüpten sonra kendiliğnden :)) hepimz içinde hayrlı olan olsn çok çok ileri aşamalarda kaybetmek daha çok üZer. Şimdide üzülür ağlarm ama ayağa kalkıp yeniden başlayablrmInsallah canım benım
benım ılk oglumda tup bebek 3. denemede olmustu ne kadar kıymetlı bılırım buda bana kıymetlı ama bı baska turlu bılıyorum yasadım ve anlıyorum ınsallah cok guzel haberlerını verırsın olurmu?
Ne zaman doktora gıdeceksın sımdı aradan bır kac gun gecsın barı kesenın buyudugu gozlemlensın en azından olmaz mı?
Bende çok kolay alıp çok çabuk veririm ondan takmıyorum doğumdan sonra vereceğime inanıyorum :) su an geç döllenme falan değilse 6+6 canım Geçen hafta 5+6 da gittim kesen var 2 hafta sonra gel bebeği görelim hemde aç gel tahlil lerini yapalım dedi bebek canlaninca mide bulantısı başlar diyolar ya ne kadar doğru bilemem ama doğruysa benimki 3 gün önce başladı. Allah boş gebelikten korusun hepimizi inşallah sağlıklı gebelik tir. sen kaçınci haftada sin gittin mi doktorabenım ıcın bu konu rısklı olur canım daha once cok kılolu oldugumdan almamda kolay :) sen doktora gıttın mı kacıncı haftadasın
Benm kendi doktrm haftasnları burda oluyor oyüzden haftasonuna ayarlmştk zaten. Açıkcası benm için önemli olan onun düşünceleri. Dün beni mutlu eden dış gebelk olmadğnı anlamamz oldu. Çünkü ben olmazsa hiç ara vermeden yeniden denemk istyrm. Sizin kendiliğnden olmuş ne güzel bunları duymakta mutlu ediyor tüpten sonra kendiliğnden :)) hepimz içinde hayrlı olan olsn çok çok ileri aşamalarda kaybetmek daha çok üZer. Şimdide üzülür ağlarm ama ayağa kalkıp yeniden başlayablrm
iNANKIIIII OYLE SEVINDIM ANLATAMAM SANAA MASALLAHHH NAZAR DEGMESINŞoklardayım kalp atımını gördük ben ümidi kesmiştim üç doktora gittim birisi olmaz demişti
Ben canım tek geceyle hamileyimKizlar arkadaşım iiçinssoruyorum tek iliskiyle hamile kalan varmi aranızdabu mumkunmu
Sagol cnm yeni test yapti ve silik cikti sasirdik acikcasi[/QUOTE]OTE MutluBulut_, post: 45339381, member: 417214"]yumurtlama gunune denk gelmısse mumkun olabılır tabı canım![]()
verebılıyorsan kolay ne guzel canım ben 1 yıl dıyetısyen kontrolunde dıyet yaptım vermek ıcın :) oh masallah canım :)Bende çok kolay alıp çok çabuk veririm ondan takmıyorum doğumdan sonra vereceğime inanıyorum :) su an geç döllenme falan değilse 6+6 canım Geçen hafta 5+6 da gittim kesen var 2 hafta sonra gel bebeği görelim hemde aç gel tahlil lerini yapalım dedi bebek canlaninca mide bulantısı başlar diyolar ya ne kadar doğru bilemem ama doğruysa benimki 3 gün önce başladı. Allah boş gebelikten korusun hepimizi inşallah sağlıklı gebelik tir. sen kaçınci haftada sin gittin mi doktora