- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
Soyle canim esinle bir nebze rahatliyor insan
Salı doktora gidecem tekrar güzel. Sonuç alırsam süpriz yapacam canım üzülmesini istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyle canim esinle bir nebze rahatliyor insan
Insallah canim insallah ikimizde aliriz :)Salı doktora gidecem tekrar güzel. Sonuç alırsam süpriz yapacam canım üzülmesini istemiyorum
Kızlar doktorcum bana bebeği beslicem diye çok yeme ihtiyacı yok 3. Aydan sonra ihtiyacı olcak ondada aşırıya kaçmadan yicen dedi yani bunun Türkçesi zaten maşallahın var abartıp obez olma :) 155 boya 64 kilo olunca doktor vitamini bile boşverip yeme diyo :) ben ilk bebegimde 64 le hamile kalıp 58 e düşmüş tüm ama günde 10 u geçiyordu kusmalar şimdi sadece sabahları var kilo vermem bu gidişle 100 kilo yla falan tamamlicam hamileligi. ama sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de derdimiz kilo olsun verilir elbet
Evet gittim dinledik şükür canimmersdinledim sujurst: 45342120 .!.:Slm cnm gittin mi Dr a dinledin mi kalp atışını sayfayi takip edemiyorum
Evet kalp atisini dinledim çoksşükürmersenem .!.:Slm cnm gittin mi Dr a dinledin mi kalp atışını sayfayi takip edemiyorum
6.haftada hafif başladi 7 .haftadan sonra tavan yaptisenınde baya kotuymus canım kacıncı hafta basladı
ne guzel canım bızımde bır tanıdık hamılelık boyunca adet gordum normalde duzensızken hamılelıkte duzenlı olmus :) esım bu cumartesı gıdelım dıyo ama emın olamadım[/QUOTE]Benimde adetim düzensiz di canım kistlerden dolayı hep hapla adet oluyordum en son 8 ocak ta adet oldum sonra kullanmicam hap falan ister gel ister gelme dedim ve adetimin gelmesi gereken 1 subat eski düzene göre 24 günde bir oluyordum o gün gerçekten adetim geldi bildiğin kırmızı yani leke falan değil yarım Ped geldi bende sevindim şükür düzene girdi diye sonra gelmedi 2 hafta Son kan verdim 3300lerde ben şok :) sonra doktora dedim ben adet oldum ama diye olabilir bazı bayanlarda dedi . Haftaya falan gitsen keseyi gorursun en azından için rahat eder
maşallah canım bide çok çabuk vermiş sin 8 ayda maşallah gerçekten bende inanıyorum vereceğime ondan ne istese canım yiyiyorum :)Amanin ne cok kilo almis,ben 28 kilo aldim kizlarda,dogumdan sonra 30 kilo verdim :) Kiloyu hic takma veriliyor sonra :)
verirsin canım zaten çıkacak gobusler sağ salim alalım kucağımıza sonra Ne yapar ne eder veririz inşallahBende hamile göbeği kaldı 3 ay önce doğum yapınca malum ama düzenli beslenir ve yürüyüş yaparsam kilo veririm diye düşünüyorum 175 boyum aslında normal çıkıyorum ama ben rahatsız oluyorum
Insallah tutar dedigin gibi saglikli olsunlarda hayurli evlat olsunlarda biz ikisini de sewerizKesin diyosun kız ınankı ıster kız ıster erkek olsun yeterkı saglıkla olsun ama ınsallah doldurur da tahmının tutar hadı bakalım![]()
Biz 5+0 da keseyi gördük ama dr erken döllenme oldugunu soyledi beta hcg yaklasik 6000 oldugundada yolk kesesi goruluyor gönlünü ferah tut hayrlisi ile keseyide bebegide görürsün inşallahHmmm Sağol canım anladım inşallah o değere yükselir de görürüm gittigimde
Çok geçmiş olsun cnm sabır Rabbim Her şeyin hayırlısıni versin dua et belki böylesi daha hayırlı dır 5.6 aylıkken dogumda veya sonra kaybermek daha acı olurdu öyle düşün benim arkadaşım iğneler felan bebek gelişti 7 aylikken doğdu kuves felan evde 2 ay bigun ansızın nefeste sorun 10 gun yoğun bakım allah rahmet eylesin arkadaş kahroldu 6.8 ay sonra birdaha gebe kaldı 1oglu oldu simdi gene gebe ağla içine atma acıni yaşa ama sonra kendine dikkat et ve yeni yarınlara kapini ac canımGeçmiş olsun canım. Ben de bugun tekrar ultrason a girdim ve yine kese boş dedi doktor. Geç dollenme olsaydı bile şu an embriyo görulmeliydi dedi. Boş gebelik veya embriyo gelişmemiş ve kaybetmissiniz dedi. Daha önce de iki düşüğüm var ve henüz çocuğumuz yok. Daha önce düşük olmasın diye crinone jel vermişti. Ayrıca her gün igne yapiyodum karindan clexane. Onları bırak kullanma artık dedi. 10 gün içinde kendiliğinden dusmezse kürtaj yapıcaz dedi. O kadar Üzgünüm ki anlatamam.
Merhaba kızlar. Karnıma çok şiddetli ağrılar giriyor. Baştan beri karın ağrım oluyor ama gaz sancısı, ishal ağrısı gibi olurdu. Bugün sanki bıcak saplanmış gibi ağrılarım oldu. Yerimden kımıldayamadım. Napsam bir doktora mı görünsem? Korkmaya başladım.
Karın ağrısına alışıktım ama bu türlü şiddetli olanı korkuttu açıkçası. Neyseki senin doktorun normal demiş, inşallah geçer gider şu kritik haftalar. İnsan herşeyden nem kapıyor. Çok sağol canım içimi rahatlattın.Canım dün gece öyle ağrılarım oldu ki anlatamam kasıklarıma karnıma kramplar girdi. Göbek deliğime dokunamadım çok canım acıdı. Bugün doktora gittim bebek yerleştiği için, rahim büyüdüğü için oluyormuş. Birde benim adet dönemime denk geliyormuş bugünler o sebepten böyle ağrı çekiyormuşum halada devam ediyor. Hiç stres yapma bu aylarda ağrı olması çok normal dedi doktor.
Karın ağrısına alışıktım ama bu türlü şiddetli olanı korkuttu açıkçası. Neyseki senin doktorun normal demiş, inşallah geçer gider şu kritik haftalar. İnsan herşeyden nem kapıyor. Çok sağol canım içimi rahatlattın.
Biz 5+0 da keseyi gördük ama dr erken döllenme oldugunu soyledi beta hcg yaklasik 6000 oldugundada yolk kesesi goruluyor gönlünü ferah tut hayrlisi ile keseyide bebegide görürsün inşallah
Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..