- 12 Ocak 2016
- 76
- 57
- 3
- 30
Şimdi 6+0 canım ama benim 5. Haftamda başladı bulantılarım 3-4 gündür de kusmalarımm başladı malesef erkenciyiz bizSenin kaç haftalık ve nezman başlad bulantıların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi 6+0 canım ama benim 5. Haftamda başladı bulantılarım 3-4 gündür de kusmalarımm başladı malesef erkenciyiz bizSenin kaç haftalık ve nezman başlad bulantıların
Sanki bende gebelık sekerı vardı ben hergun olcuyordum
ama dıkkatte etmedım sonradan mesela yengemde hamıleydı oturur bı tava tursu tavurur 1'rer ekmekle bandır bandır yerdikSonuc olarak ben suanda net hatırlmamakla bırlıkte 72 kıloyla o ıse 85 kıloyla dogurduk :)
Sonuc ben 4-5 ay sonra 47 kg dustumyengem yıne aynı donemde 55 kg geri döndü
Ama tabıkı dıkkat edılmelı ben cok cıddı degıldı dıkkat ettıgım zaman sorun yoktu
benim bugün akıntı şeklinde leke geldiÇok teşekkür ederim cnm bakalım pazartesi doktora gideceğim o Zaman öğreneceğim inşallah herşey yolundadır![]()
benim bugün akıntı şeklinde leke geldicanım sıkıldı bi de biraz yanma var bugün az su içtim o yüzden mi acaba
![]()
AA bak o cok onemlı bısey allah korusunzaten kilo alma verme durumu sebebiyle değil de, hamileliğin son aylarında erken doğum ya da başka sıkıntıları önlemek için.
bahsettiğim arkadaşta gebelik tansiyonu vardı ve doktoru çok ciddi takip etmişti onu gebeliğin her döneminde. Ve her zman acil sezeryana hazır olmasını söylemişti.
AA bak o cok onemlı bısey allah korusun
Su seren serengılde yasamıstı sanıyorum
Insallah sonuna kadar saglıkla gıtmeı nasıp etsın allah
yengem benım 2 hamılelık yasadı her ıkısındede 30 kg bıdonları ındır bındır yaptı kendı ısyerı olmasına ragmen kendını epey zorladı ne bı yudum kanama ne agrı
Allahın ısı ben cok sasırdım onu gordukce
Merhaba kızlar. Karnıma çok şiddetli ağrılar giriyor. Baştan beri karın ağrım oluyor ama gaz sancısı, ishal ağrısı gibi olurdu. Bugün sanki bıcak saplanmış gibi ağrılarım oldu. Yerimden kımıldayamadım. Napsam bir doktora mı görünsem? Korkmaya başladım.
ben de ilk hamileliğimde 7 aylıkken servise yetişmek için depar atarak koşuyordum.
bir de şu var;
http://www.milliyet.com.tr/7-5-aylik-hamile-atlet-kostu---1903935-skorerhaber/
yanma mı var lekelenme mi canım? kasık ağrımdan anlıyorum leke olacağını of yaBen de de var canım su iç bol bol şimdilik birşey yok pzt randevum var bakalım soracağım
İlk gebelikte normal diyorlar agrılara benımde cok olurdu valla vajınada batmalar agrılar dırek kasık fılan degıl dırek sankı rahım agrıyor gıbıme gelıyordubenim doktorum tüm ağrıları normal buluyordu ilk hamileliğimde.
ama yine de danışmakta fayda var.
bu tarz durumlar için doktorun telefonunu iste, telefonda danış, hatta ben hemşireye not bırakırdım, sonra o sorar öğrenir bana anlatırdı.
çok yorma kendini.
hoşgeldin canım aramıza :)Merhabaaben de yeni katıldım aranıza.
Benide ekleyin listenize...
18-10-2016 gorunuyor tahmini doğum.
bir oğlum var.
suoriz oldu bize 2inci haberi.Hayırlısı bakalım.
cok sagol...senin de 18i gorunuyor sanirim dogum...hoşgeldin canım aramıza :)