• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar galiba ben insüline başlıcam çok moralim bozuk hamileliğin tadını çıkartamıyorum bu yüzden :KK43:
çok üzüldüm canım yaaa.....gebeliğe bağlıysa bitecek olması bi nebze teselli......bunu yaşayan pekçok kişi var... geçmiş olsun...sıkma canını...ne diyeyim bilmiyorum ki

canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.bugün 6+5 haftalığız çok şükür.bende salı günü gidicem o zaman 7+2 olucaz allah nasip ederse kalp atışını duymasamda görsem büyüdüğünü bilsem bana yeticek sanki şuan çok karışık duygular içindeyim hep dua ediyorum rabbim bebeğime can kan versin sağlıklı hayırlı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.bakalım salı günü akşam gittiğimde rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
evet canım aynı. beni haftaya cumartesi çağırdı günler saatler geçmiyor. çalışıyor olmama rağmen zaman geçmiyor :( allah bebeklerimizi kucağıma almamızı nasip etsin inşallah.

BEN YEMEK YİYEMİYORUM BİLE KOKUNCA ARTIK
Burda 9 hafta yaziyorda bugun 8+6 günlük dedi ultrason günü ile uyumlu ama sende aslinda görebilirsin bu arada folbiol u bıraktırdi buna başla dedi hamilelik folbiol önermiyorum bu daha iyi dedi folidoce diye okudum receteyi daha mantıklı

kızlar midesi bulananlar akşamları ne yiyorsunuz? bi saattir kara kara düşünüyorum akşam ne yesem diye. sabah kahaltı yaptım elma yedim leblebi yedim az önce biraz. öğle yiyemedim bir şey. fikir verin bu garibe ne yese ki :) makarna sossuz diye düşündüm ama onun da bi faydası yok zararı daha fazla galiba

dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/

Allah sabır versın :KK43:

Allah sabır versın..

Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum :KK48:

Canım içini ferah tut inşallah ters bişey olmaz hem ters bişey olsa bile ne kadar çabuk ogrenirsen o kadar iyi değil mi çünkü gün geçtikçe insan daha çok bağlanıyor. ben 20. Haftamda kaybettim 20 haftalık bebeği kaybetmkle 7-8 haftalık bebeği kaybetmek aynı şey değil bence ya da 20 haftalık bebekle 30 haftalık bebeği kaybetmekte aynı şey değil evet ikiside can ama ne kadar zaman geçerse ne kadar hissedersen o kadar bağlanıyorsun RABBİm kimseye en basta bile olsaevlat acısı yasatmasin[/QUOTE]

Canım bekleme sebebı arkadaslarım ne kadar erken gıttılerse o kadar pısman oldular dıye yanı goremedık falan dıyorlar sonra gorulse bıle bır dolu stres yasıyor ınsan su andan daha cok olur dıye.. Allah kımseye bu acıyı yasatmasın ınsallah
dun aksamda yıne beklesek mı dedık cunku olumsuz bısey duymaktan korkuyorum :/

Allah sabır versın :KK43:

Allah sabır versın..

Evet sanırım dedıgın gıbı bıtmeyecek dogurana kadar rahat nefes yok :) paylasımların ıcın tesekkurler calısanlar ıcın olan kısım harıc hepsını okudum :KK48:

aynen:)rica edrimcnm güzel bilgileri paylaşmak lazım birbirimizle hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ne de olsa[/QUOTE]
:) dogru canım elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum bakalım

Bütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
Hayırlısı cnm kötü düşünme bidaha gel dediğinde görürsün inşallah

Burda 9 hafta yaziyorda bugun 8+6 günlük dedi ultrason günü ile uyumlu ama sende aslinda görebilirsin bu arada folbiol u bıraktırdi buna başla dedi hamilelik folbiol önermiyorum bu daha iyi dedi folidoce diye okudum receteyi daha mantıklı

benimde 8+5 oldu bugün canım ultrasonla uyumlu bakalım ben sadece inofolic ve coraspirin kullanıyorum 12.hafta da bırakacağız dedi

benimde 8+5 oldu bugün canım ultrasonla uyumlu bakalım ben sadece inofolic ve coraspirin kullanıyorum 12.hafta da bırakacağız dedi
Bende 12 .haftada başka ilaçlara basliycaz şuan bu lanti ve tiksinmeyi arttirip uzun surmesine sebepten 11.haftaya

Kızlar bı hata olmalı @Kazen bızım lıste basındakı lıstekı nıck name'lere tıklayınca eylul annelerınden baskaları cıkıyor profıller mesela ben eleysu'ya tıklayınca sule dıye bırı acılıyor .

Aa neden canım hata mı var acaba

Herkese merhaba salı günü 5 haftalık olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim ve şu anda 6. haftadayım. Göğüslerim ağrıyor her an regli olcak gibiyim. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. İnaşşalh duyarız haftaya cumartesi! 7+1 de kalp atışları duyulabiliyor mu?

Herkese merhaba salı günü 5 haftalık olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim ve şu anda 6. haftadayım. Göğüslerim ağrıyor her an regli olcak gibiyim. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. İnaşşalh duyarız haftaya cumartesi! 7+1 de kalp atışları duyulabiliyor mu?

canım Allah bağışlasın inşallah :) ben 6 + 2 de duydum :)) sende duyarsın inşallah 10. haftada duyanlar bile var

Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..

Arkadaşlar 2 haftadır olan kanamaların artık sına erdi.çarşamba günü bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik, doktor bu şekilde devam edebilir hamilelik yeter ki kanama olup diğerini de dusurmesin dedi.dün sabaha karşı 4 te başlayan sancılarım 7 de kanama başlamasıyla son buldu.hemen hastaneye geldik.çok fazla kan kaybediyordum.büyük tansiyonum beşe düştü. Kan degerlerim yarıya.hemen operasyona aldılar.2 ünite kan verildi.artık bebislerim benimle değiller.neye uzulecegimi şaşırdım.4 ay süren tüp bebek sürecine mi,harcadığımız paralara mı,umutlarımin bitmesine mi bilemiyorum.hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikleri diliyorum.herşey gönlünüze göre olur inşallah.
Allah sabırlar versin.. Çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş. :(
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Kalp atışı duyan arkadaşlara hayırlı olsun..
Aylin bebisi görmek çok güzel değil mi :) ben de özledim mercimeğimi. :) sağlıkla doğsun inşallah canım.
Dün akşam kötü bir olay yaşadım. 7 yaşındaki yeğenim beyzbol topunu yanlışlıkla kulağıma attı. Acayip hızlıydı beynim döndü, kulağım bir süre duymadı. Biraz bekledim midem bulunmaya başlayınca acile gittik. Tabi röntgen falan çekemedi, bulantı için serum taktılar biraz müsade altında tutuldum sonra döndük eve. Hemşire de olmaması gereken kişiye olur diyor. Hakikaten öyle :( neyse ki iyiyim. Kuzucum da çok üzüldü ağladı ama yapacak bişey yok. Görünmez kaza işte. :(

canım Allah bağışlasın inşallah :) ben 6 + 2 de duydum :)) sende duyarsın inşallah 10. haftada duyanlar bile var

İnşallah yaa teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallaaahhh!!!!

Bir de dakka bir gol bir! boğazım şişti! hemen de düştü bağışıklığım demekki :)) Üzüleceğim şeye seviniyorum kafa gitti :))

Bugün doktora gittim , ultrasonda keseyi göremedik. Doktor, kan testinde gebelik çıktı ama daha çok erken , geç döllenme olmuş olabilir , gebelik var ama iç mi dış mı bilemiyorum , haftaya cumartesi gel bakalım dedi. Beklemek zor gelecek , sağ tarafımda batma şeklinde ağrılarım var , tutunma nedeniyle de olabilirmiş ama dış gebelik olması ihtimali de varmış. Ben yine de umutluyum .

Su içemeyen arkadaşlar , ilk hamileliğimde 3 gün su içemedim , tadı acı geliyordu , değişik şeylerle tatlandırıp içmeye çalıştım olmadı , sonra babam farklı iki marka su getirdi , biri acı geldi , diğeri normal , hala da sadece o marka suyu içiyorum. Değişik markaların sularını deneyin biri daha tatlı gelecektir.

Canım içini ferah tut inşallah ters bişey olmaz hem ters bişey olsa bile ne kadar çabuk ogrenirsen o kadar iyi değil mi çünkü gün geçtikçe insan daha çok bağlanıyor. ben 20. Haftamda kaybettim 20 haftalık bebeği kaybetmkle 7-8 haftalık bebeği kaybetmek aynı şey değil bence ya da 20 haftalık bebekle 30 haftalık bebeği kaybetmekte aynı şey değil evet ikiside can ama ne kadar zaman geçerse ne kadar hissedersen o kadar bağlanıyorsun RABBİm kimseye en basta bile olsaevlat acısı yasatmasin

Canım bekleme sebebı arkadaslarım ne kadar erken gıttılerse o kadar pısman oldular dıye yanı goremedık falan dıyorlar sonra gorulse bıle bır dolu stres yasıyor ınsan su andan daha cok olur dıye.. Allah kımseye bu acıyı yasatmasın ınsallah

aynen:)rica edrimcnm güzel bilgileri paylaşmak lazım birbirimizle hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ne de olsa[/QUOTE]
:) dogru canım elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum bakalım[/QUOTE]
sen stres yaparsın diye dedim canım Allah korusun ama dış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar hayat kurtarıcı. ben kan pazartesi verdim perşembe ye kadar ne seneryolar yazdım dış gebelik mol gebelik bir sürü şey eşim artık al randevu gidelim dedi :) gittik keseyi gördüm ama daha bebek yoktu doktor 2 hafta sonra gel dedi şimdide ya boş gebelikse falan diye düşünmüyo değilim ama Allahtan Müslümanız yoksa ben timarhanedeydim kesin hala daha senaryo yazıp yazıp Allahın dediği olur diyip kendime geliyorum

Kızlar sizin caninizda zararlı şeyler istiyor mu ? benim çok istiyo:( cips çiğ köfte dondurma kola falan :( yemek sebze ya da et yemeği görmek dahi istemiyorum

kızlar midesi bulananlar akşamları ne yiyorsunuz? bi saattir kara kara düşünüyorum akşam ne yesem diye. sabah kahaltı yaptım elma yedim leblebi yedim az önce biraz. öğle yiyemedim bir şey. fikir verin bu garibe ne yese ki :) makarna sossuz diye düşündüm ama onun da bi faydası yok zararı daha fazla galiba
ben 2 akşamdır tost yiyorum. patates haşlaması da yenebilir. bulantım bugün yok ama olursa patates yicem :)

Back
X