Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok önceden doktor bana vermişti bundan ama en son gitigimde vermedi bundan acaba içsem zararı olur muki iki bacak aram ust bacagım cok agrıorr[/QUOTE
eğer ulaşabilirsen yinede doktoruna sor ama sıkıntı olmaz canım hamişelik boyunca kullanılabiliyor bide tam biz kramp dönemindeyizcok önceden doktor bana vermişti bundan ama en son gitigimde vermedi bundan acaba içsem zararı olur muki iki bacak aram ust bacagım cok agrıorr
Eminönü de Mısır çarşısının yanında Mehmet Efendi kahvecisi var herkes bilir,onun bulunduğu sokağa girsin orada kapı süsü,bebek şekeri süslemeleri vs bulurmerhaba kizlar annem bu hafta istanbula ucuyor bende kendisinden dogumda gerekli olan bir kac sey istemistim. kapi süsü tac vs. ama bunlari nerden bulur hic bir fikrimiz yok. bilenler varsa lütfen bi el atsin.
Ewet canim ya. Haatta eşime de sordum sanki bugun karnim birden buyumus gibi mi diye o da hakkisin dedi. :)Benim de öyle, çok hoşuma gitti ama kremi arttırdım çatlak olmasın diye. Bir de dünden bugüne karnım büyüdü birden büyüyor benimki sizinki de öyle mi?
Ah canımmmmm kıyamam.. Dinlen bolca.. Ben taa 4.ayda misafir çağırmıştım 2 gün üstüste ama karnım ve belim ağrımıştı günlerce.. O gün dedim almıycam misafir,temizliği bile kendim yapamıyorum artık ayda bir biri geliyo.. Hele artık göbekler büyüdü belimizde yük arttı, dikkatli olmamız lazım.Kizlar bugun ayrintiya girdik. Cok sukur herseyimiz iyiymis ama bebgimin başi aşagidaymis. Radyoloji uzmani kendjni cok mu yoruyorsun cok ayakta durmuşsun belli ki dedi. Daha onceki kontrollerimde doktor hic dememisti ama haftasonu temizlik yapmistim ustune 7 kisilik iftar vermistim ve misafirler gittikten sonra alttan agrilar hissetmeye basladim. Dun de ayni agrilari hissetmistim. Basin aşagida olmasi erken doguma sebep olurmus ama kendime dikkat edersem duzelirmis korkulacak biseu yokmis ama ben cok korktum tedirgin oldum. Bir daha mi kimseyi davet etmiycem![]()
Bu hafta başı bana da olmuştu coraspin kullaniyorum ve pazar günü içmeyi unutmuştum o gün hiç tekme atmadi pazartesi oglene doğru atmıştı ne korkmustum kendime cok kızdım ilacı unuttum diye atınca dünyalar benim olmuştu arada oyun yapıyorlar annelerine
Benim de öyle canım 2 gündür.. Geçici sandım ama geçmiyor, havalar ısınınca oldu heralde hanilelikle birleşince.. Bol su içiyorum tuzu kestim..Merhaba kizlar. Benim ayaklarim cok sisti. Eni boyu ayni nerdeyse:)
Dr umu aradim idrar tahlili yaprir dedi watsaptan gonderdim ama henuz cevp vermedi. Korkuyorum . Korkutuyorlar zaten hep yuksek tansiyon riskin var diye![]()
:):) benimki de tontik oldu. Benim ayaklarım değil başkasının gibi geliyo tanıyamıyorum :):):)Benimde tansiyon olcumlerim normal ama riskim cok yuksekmis. Surekli olcturmekten biktim tansiyon aleti aldim. Simdi de normal fibi ama ayklarim tabiri caizse limbir limbir sallaniyo![]()
Canim kaşar ye sutu yatmadan ic soluna yat direk bebege ulasir bide tabiki kuruyemis muz ye tecrubeyle sabittir...Bi de bebeğim kilo olarak bi hafta geriden gitmeye başladı doktor her gün balık hapı içmemi söyledi ama bunun dışında ne yesem kilo alır bebeğim? Bilen var mı ne yiyeceğimi şaşırdım![]()
Çok teşekkür ediyorum canımcanım ayşe hanım varmış onu iyi diyorlar bi tanıdığım gitti bi nebze daha memnun kaldı
merhaba kizlar annem bu hafta istanbula ucuyor bende kendisinden dogumda gerekli olan bir kac sey istemistim. kapi süsü tac vs. ama bunlari nerden bulur hic bir fikrimiz yok. bilenler varsa lütfen bi el atsin.
Kizlar bugun ayrintiya girdik. Cok sukur herseyimiz iyiymis ama bebgimin başi aşagidaymis. Radyoloji uzmani kendjni cok mu yoruyorsun cok ayakta durmuşsun belli ki dedi. Daha onceki kontrollerimde doktor hic dememisti ama haftasonu temizlik yapmistim ustune 7 kisilik iftar vermistim ve misafirler gittikten sonra alttan agrilar hissetmeye basladim. Dun de ayni agrilari hissetmistim. Basin aşagida olmasi erken doguma sebep olurmus ama kendime dikkat edersem duzelirmis korkulacak biseu yokmis ama ben cok korktum tedirgin oldum. Bir daha mi kimseyi davet etmiycem![]()