• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydinlar hanimlar:KK49:
Onunadimutluluk Onunadimutluluk canim ayrintilinin iyi gecmesine sevindim.bebislerin yerleri cok genis donup duruyorlardir,hatta benimkinin ayaklari asagi niye diye panik yaptim doktor o o doguma kadar yerleri genis donup dururlar dedi.

MarV-el MarV-el @Rebel92 çok sağolun kızlar not aldım hepsini alacak bugün eşim

kontrolde sana ölçülerinin olduğu bir kağıt verdi mi?

23.hafta için tahmini aralıklarını sana yazayım.
EFW (Tahmini bebek ağırlığı) -> 471 - 665 gr
BPD (Baş Çapı ) -> 5.35 - 6.15 cm
HC (Baş Çevresi) -> 19.4 - 23.2 cm
AC (Karın Çevresi) -> 16.1 - 20.9 cm
FL (uyluk kemiği uzunluğu) -> 3.7 - 4.5 cm

FL değerini 7 ile çarptığında bebğin tahmini boyu çıkıyor.
örn: 4.1 cm mi? 4.1 x 7 = 28,7cm (bebeğin boyu olmuş oluyor.)

Gunaydinlar hanimlar:KK49:
Onunadimutluluk Onunadimutluluk canim ayrintilinin iyi gecmesine sevindim.bebislerin yerleri cok genis donup duruyorlardir,hatta benimkinin ayaklari asagi niye diye panik yaptim doktor o o doguma kadar yerleri genis donup dururlar dedi.
Tesekkur ederim canim. Bebegimi gormek ayri bir mutluluktu. Doktor tum organlarina heryerine bakti sirada dudak ve damak yapisini incelemek kalmisti ama Benim minik yavrum bir turlu yuzunu donmedi bize. Bir saga bir sola dondum kar etmedi. Minimum yarim saat ugrastik donsun diye. Hatta doktor ilk defa boyle biseyle karşilasiyorum 2. Kez cagirmak da istemiyorum dondurmek zorundayim deyip rahatsiz etmeye calisti sonunda yuz cemalini gosterdi ama bikac saniyelik ;) ;) basinin asagida olmasi da dinlendigim ve bol su ictigim takdirde duzelirmis bunun disinda cok sukur iyiydi canim.

[QUOTEll, post: 47025127, 3300"]Benimde tansiyon olcumlerim normal ama riskim cok yuksekmis. Surekli olcturmekten biktim tansiyon aleti aldim. Simdi de normal fibi ama ayklarim tabiri caizse limbir limbir sallaniyo:olamaz::KK33:[/QUOTE]
Benim doktor tansiyon hapimi 4 e cikardi. Surekli olcuorum. Kafayi yicem. Yukselirse hemen acile geliyorsun dedi. 30. Haftada daha da yukselecekmis ne olcak bilmiyorum

Ekim annelerinden oğluna YİĞİT ismini koyacak var mı bakalım ? benim ilk oğlumun adı YAĞIZ 3 yaşında Allah nasip ederse bu yıl ekim annesi olucam 2.oğlumun adınıda YİĞİT koyucaz inşALLAH ..

Ekim annelerinden oğluna YİĞİT ismini koyacak var mı bakalım ? benim ilk oğlumun adı YAĞIZ 3 yaşında Allah nasip ederse bu yıl ekim annesi olucam 2.oğlumun adınıda YİĞİT koyucaz inşALLAH ..
Ben koyacam Allah nasip ederse şimdiden Yiğit diye sesleniyoruz Yiğit Ali olacak adı :)

selam hanımlar. uzun süredir giremedim. malum sağlık sorunlarımız vardı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. simdi hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum. öğleden sonra da ultrason var. bakalım umarım sıkıntı çıkmaz. toz şeker ve su karışımı yerine gazlı kutu içecek gibi glikoz yapmışlar. ondan içtim. daha kolay oldu.
herkes iyidir umuyorum..

15 bin filadı ben bi ara aramıştım :KK43: doğum sigortası yaptırmadığıma çok pişmanım :KK43:

Bende yaptırmadım ama farklı bir sigortam vsr yarı yarıya düşürüyor neredeyse.
Doktorum orda mecbur dogumu orda yapıcam kısmet olursa

selam hanımlar. uzun süredir giremedim. malum sağlık sorunlarımız vardı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. simdi hastanedeyim şeker yüklemesi yaptırıyorum. öğleden sonra da ultrason var. bakalım umarım sıkıntı çıkmaz. toz şeker ve su karışımı yerine gazlı kutu içecek gibi glikoz yapmışlar. ondan içtim. daha kolay oldu.
herkes iyidir umuyorum..
Sonucun iyi çıkar inşallah benimde bayramdan sonra yapılacak idrar yolu enfeksiyonu haricinde iyiyim bende

Aynen canım annem şeker hastası ordan biliyorum hastahane kalmadı nerdeyse :KK43: ben hep osm de doğum yaparım diye düşünüyordum orasının kapanması çok ama çok kötü oldu :KK43: çok soru soruyorum ama sanmed de Yenidoğan yoğun bakımı var mı bizim kan uyusmazligimiz var o nedenle bebek de sarılık olma ihtimali yüksek... insallah olmaz ama... tedbir amaçlı eğer varsa sanmeddi tercih edebilirim...
İnşallah olmaz canım...Bizde de var kan uyuşmazlığı. Doktor kanama olmadıktan sonra sorun olmaz inşallah dedi. Birde ilk bebekte değilde 2. bebekte dikkat etmek geekmiş öyle biliyorum. İnşallah sarılık filan olmazlar yaaaa..Ama şanmedde yenidoğan ünitesi varmı bilemiyorum canım gidersem sorarım senin için.

Kizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil

sağolun kızlar çıktım hastaneden. sonuçlar iyi çok şükür. açlık kan şekeri 72 çıktı 1 saat sonra 104 çıktı. normal dedi doktor. ultrasonla da bakıldı. 25+1 deyiz bugün. 815 gr olmuş miniğim. doktor günde 7 kere oynuyor mu dedi 77 kere oynuyor dedim.. :) makat pozisyonlu imiş şu anda ama daha doğuma çok zaman var döner değişir muhakkak dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı.
umarım herkes iyi haberler alır..

sağolun kızlar çıktım hastaneden. sonuçlar iyi çok şükür. açlık kan şekeri 72 çıktı 1 saat sonra 104 çıktı. normal dedi doktor. ultrasonla da bakıldı. 25+1 deyiz bugün. 815 gr olmuş miniğim. doktor günde 7 kere oynuyor mu dedi 77 kere oynuyor dedim.. :) makat pozisyonlu imiş şu anda ama daha doğuma çok zaman var döner değişir muhakkak dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı.
umarım herkes iyi haberler alır..
maşallah canım miniğinde pek minik değilmiş kocaman olmuş annesi baksana tekrar maşallah sübhanallah böle güzel haberlerini hep alırız inş canım

Back
X