Allah razı olsun canım.. inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz.maşallah canım miniğinde pek minik değilmiş kocaman olmuş annesi baksana tekrar maşallah sübhanallah böle güzel haberlerini hep alırız inş canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım.. inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz.maşallah canım miniğinde pek minik değilmiş kocaman olmuş annesi baksana tekrar maşallah sübhanallah böle güzel haberlerini hep alırız inş canım
canım bebekten bebeğe değişiyor hareket durumu. bazı bebekler sakin oluyor. oğlum nadir oynardı. sorun etme bence. arada da olsa oynuyorsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle.Kizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil
amin canım göbüş iyice büyümüştür artık senin bikaç soru sorayım müsadenleAllah razı olsun canım.. inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz.![]()
sağol canım hepsini aldık başlayacağım bugün :)Canim kaşar ye sutu yatmadan ic soluna yat direk bebege ulasir bide tabiki kuruyemis muz ye tecrubeyle sabittir...
verdi canım sadece kilosu geride. Kağıt şu an yanımda değil ama verdi. Kilo almaya müsait olmayan bi bebek dedi ama ben aldırıcam tosuna kiloyu :))kontrolde sana ölçülerinin olduğu bir kağıt verdi mi?
23.hafta için tahmini aralıklarını sana yazayım.
EFW (Tahmini bebek ağırlığı) -> 471 - 665 gr
BPD (Baş Çapı ) -> 5.35 - 6.15 cm
HC (Baş Çevresi) -> 19.4 - 23.2 cm
AC (Karın Çevresi) -> 16.1 - 20.9 cm
FL (uyluk kemiği uzunluğu) -> 3.7 - 4.5 cm
FL değerini 7 ile çarptığında bebğin tahmini boyu çıkıyor.
örn: 4.1 cm mi? 4.1 x 7 = 28,7cm (bebeğin boyu olmuş oluyor.)
evet canım ben de uzun süre aşağıda hissettim hareketlerini. hala da ara ara kasıktan vuruyor.. ama 22-23 den sonra biraz daha yukarı çıktığını hissettim.. eğer rahim ağzında incelme yoksa ki böyle bir şey olsa doktorun söyler, aşağıda hareket etmesi normaldir.amin canım göbüş iyice büyümüştür artık senin bikaç soru sorayım müsadenle
ben 21+5im şimdi tepikleri aşağıda hissediyorum hatta bazen afedersin vajina üstünde gibi bide göbek hep aşağıda seninde bu dönemlerde bölemiydi acep
çok sağol canım dr öle bişiden bahsetmedi şükür işte insan herşeyden endişe edecek bişi buluyo keşke keyfini sürebilsek hamişliğinevet canım ben de uzun süre aşağıda hissettim hareketlerini. hala da ara ara kasıktan vuruyor.. ama 22-23 den sonra biraz daha yukarı çıktığını hissettim.. eğer rahim ağzında incelme yoksa ki böyle bir şey olsa doktorun söyler, aşağıda hareket etmesi normaldir.
anladım canım masallah minnoşa
evet canım aynı günüz, olmuştur tabii... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.anladım canım masallah minnoşaaynı gün oldugu için sordum benimkide okadar oldu mu ki diye
![]()
inşş canımmevet canım aynı günüz, olmuştur tabii... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

dua et canım amniyosentez sonucum uzun zamanda gelecek olan gelmedi daha ... tek saglıklı olsunda bebişlerimiz sag salim zamanında alalım ellerimize inşşinşallahh kuzumm... Rabbim şu mübarek günler hürmetine hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah... sıkma canını. herşey güzel olacak Allahın izniyle.inşş canımmdua et canım amniyosentez sonucum uzun zamanda gelecek olan gelmedi daha ... tek saglıklı olsunda bebişlerimiz sag salim zamanında alalım ellerimize inşş
inşş canımmevet canım aynı günüz, olmuştur tabii... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sağlıklı olsun, kilosunu alır inşallah.Zayıf doğsada bebekler hemen toparlıyor.verdi canım sadece kilosu geride. Kağıt şu an yanımda değil ama verdi. Kilo almaya müsait olmayan bi bebek dedi ama ben aldırıcam tosuna kiloyu :))
canımı en çok alternatifi eminönünde bulur şüphesiz. kahvecinin sokağında bir sürü dükkan var ve bebek-hastane süslemesi, hediyelikler gibi bir sürü şey var. mutlaka pazarlık yapsın anneciğin söyle
ben bu ramazan hiç kimseyi ağırlamadım bir tek ilk gün yakında oturan arkadaşlarımız geldi ondada evde ne varsa birlikte yedik, bebekleri var ateşlenmişti diye kızcağız işten yetişip yemek yapamamıştı. ben erken gidiyorum eşimde gelince yardım etti yorulmadım hiç. ama ne kv ne annemler ne arkadaşlar hiiiç kimseyi çağırmadım bu sene eşimde senin yorgun olduğun dönemler gerek yok çağırmaya dedi bende hiç kıramadım kendisini
Eminönü de Mısır çarşısının yanında Mehmet Efendi kahvecisi var herkes bilir,onun bulunduğu sokağa girsin orada kapı süsü,bebek şekeri süslemeleri vs bulur![]()