• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar hareket ve tekme durumlariniz nasil? Ellerini karnini koymadan hisseden varmi? Ben bi iki kere hissettim o sekilde ama sonra gitti hic tık yok. Korkuyorum, bugun doktora gidicem. Sizde durumlar nasil
canım bebekten bebeğe değişiyor hareket durumu. bazı bebekler sakin oluyor. oğlum nadir oynardı. sorun etme bence. arada da olsa oynuyorsa sıkıntı olmaz Allahın izniyle.

Allah razı olsun canım.. inşallah hep güzel haberler alalım hepimiz. :KK200:
amin canım göbüş iyice büyümüştür artık senin bikaç soru sorayım müsadenle
ben 21+5im şimdi tepikleri aşağıda hissediyorum hatta bazen afedersin vajina üstünde gibi bide göbek hep aşağıda seninde bu dönemlerde bölemiydi acep

kontrolde sana ölçülerinin olduğu bir kağıt verdi mi?

23.hafta için tahmini aralıklarını sana yazayım.
EFW (Tahmini bebek ağırlığı) -> 471 - 665 gr
BPD (Baş Çapı ) -> 5.35 - 6.15 cm
HC (Baş Çevresi) -> 19.4 - 23.2 cm
AC (Karın Çevresi) -> 16.1 - 20.9 cm
FL (uyluk kemiği uzunluğu) -> 3.7 - 4.5 cm

FL değerini 7 ile çarptığında bebğin tahmini boyu çıkıyor.
örn: 4.1 cm mi? 4.1 x 7 = 28,7cm (bebeğin boyu olmuş oluyor.)
verdi canım sadece kilosu geride. Kağıt şu an yanımda değil ama verdi. Kilo almaya müsait olmayan bi bebek dedi ama ben aldırıcam tosuna kiloyu :))

amin canım göbüş iyice büyümüştür artık senin bikaç soru sorayım müsadenle
ben 21+5im şimdi tepikleri aşağıda hissediyorum hatta bazen afedersin vajina üstünde gibi bide göbek hep aşağıda seninde bu dönemlerde bölemiydi acep
evet canım ben de uzun süre aşağıda hissettim hareketlerini. hala da ara ara kasıktan vuruyor.. ama 22-23 den sonra biraz daha yukarı çıktığını hissettim.. eğer rahim ağzında incelme yoksa ki böyle bir şey olsa doktorun söyler, aşağıda hareket etmesi normaldir.

R ruza cok iyi sevindim canım seker cıkmamış bende gidicem bakalım 28. haftaya kadar zamanı varmış , masallah, aynı gündeyiz günüyle uyumlu mu peki önde mi bebiş canım ?

FL uzunluğu 47 mm çıkmış.7 ile çarpınca boyunu buluyorduk değil mi? buna göre 32,9 cm olmuş. ayrıntılıda 21+1 de 29 cm'di. 2,9 cm uzamış.

evet canım ben de uzun süre aşağıda hissettim hareketlerini. hala da ara ara kasıktan vuruyor.. ama 22-23 den sonra biraz daha yukarı çıktığını hissettim.. eğer rahim ağzında incelme yoksa ki böyle bir şey olsa doktorun söyler, aşağıda hareket etmesi normaldir.
çok sağol canım dr öle bişiden bahsetmedi şükür işte insan herşeyden endişe edecek bişi buluyo keşke keyfini sürebilsek hamişliğin

20160622_155925.webp

besyo_86 besyo_86 canım bazı bölgeleri uyumlu bazısı önde.

evet canım aynı günüz, olmuştur tabii... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
inşş canımm:dua::dua::dua:dua et canım amniyosentez sonucum uzun zamanda gelecek olan gelmedi daha ... tek saglıklı olsunda bebişlerimiz sag salim zamanında alalım ellerimize inşş

inşş canımm:dua::dua::dua:dua et canım amniyosentez sonucum uzun zamanda gelecek olan gelmedi daha ... tek saglıklı olsunda bebişlerimiz sag salim zamanında alalım ellerimize inşş
inşallahh kuzumm... Rabbim şu mübarek günler hürmetine hepimizin evladına sağlık sıhhat versin. kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah... sıkma canını. herşey güzel olacak Allahın izniyle.

kızlar
şişmiş ayaklarıma rahatı bu ayakkabıyla buldum
tavsiye ederim
deichmann da buldum markası venice diye geçiyor
dün ağrıdan ağlayacaktım resmen ayaklarım çok şişti basarken ağrım vardı
bunlar cidden ağrımı da aldı rahat yürüyorum
ve markanın diğer modellerinde de tabanı çok güzel çok rahat
bakmanızı tavsiye ederim çok hafifler
--1342862_P.webp

canımı en çok alternatifi eminönünde bulur şüphesiz. kahvecinin sokağında bir sürü dükkan var ve bebek-hastane süslemesi, hediyelikler gibi bir sürü şey var. mutlaka pazarlık yapsın anneciğin söyle

ben bu ramazan hiç kimseyi ağırlamadım bir tek ilk gün yakında oturan arkadaşlarımız geldi ondada evde ne varsa birlikte yedik, bebekleri var ateşlenmişti diye kızcağız işten yetişip yemek yapamamıştı. ben erken gidiyorum eşimde gelince yardım etti yorulmadım hiç. ama ne kv ne annemler ne arkadaşlar hiiiç kimseyi çağırmadım bu sene eşimde senin yorgun olduğun dönemler gerek yok çağırmaya dedi bende hiç kıramadım kendisini

tamam canim cok tesekkür ederim :)

Back
X