- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
aminoysentez oldu zaten surf o sebeptenAyni durumdayiz demekki .. Icimi karattilar artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminoysentez oldu zaten surf o sebeptenAyni durumdayiz demekki .. Icimi karattilar artik
Toz verdi canım çok şükür rahatladım ama kan hapına başladım ishal oldum ya biri bitiyor diğeri başlıyorsana ne verdi canım dr ? antbiyotik mi ytoz mu
İyi canım sıkıntı çıkmasındaCanım iyi geçti ama fetal eko istedi
Yarın çektiricem bakalım sonı gelmedi bunların.
İdrar aklıma gelmedi
Canim burda da kimse istemiyor artık bi çözüm bulunsa çok iyi olucak... ama hiçbir yetkili bi çözüm aramıyor. ..anca bi insanlarımıza zarar verince ise koyulacaklar herhalde... hele urfa daha beter kız kardeşlerim ilallah etmiş ellerinden...disari cikmasalarda olmaz 3u de universite öğrencisi. .. Rabbim korusun... artık. ..sana acayip hak veriyorumm .... burdada grecen b,i cocuk resmen arabanın içine girecekti dsasırdım kaldımm.... ki orda daha fazladır burda cok barınamıyorlar
Belki de kurban bayramında kucağımızda olur bi kısmımizin :) ramazanda artık büyümüş olurlar oraya buraya tutunup kalkarlar artık :) insallah :)Gunaydin mutlu hayirli saglikli haftasonlari4 ay sonra bu gunlerde oglusum hayirlisi ile dogmus olacak insallah
hep bir sonraki ramazanda kuzumun da olacaginin hayali beni benden aliyor
![]()
Kan hapı beni de ishal yaptı. Kullandıkça geçiyor. Vücudun alışıyor.Toz verdi canım çok şükür rahatladım ama kan hapına başladım ishal oldum ya biri bitiyor diğeri başlıyor![]()
canım lcw da çiçekli tunikler var taytla giyebilirsin. ben lcw da uzun kollu uzun elbiseler de görmüştüm mağazada. İlla hamiş kıyafeti olarak almana gerek yok tesettür elbiseler zaten bol. Kendi bedeninden azcık büyüğünü alabilirsin mesela :)kızlar bana yardım edin
çok kötü bir ruh hali içindeyim bugün dokunsalar başlıcam ağlamaya
ve bir kaç gündür kendime yazlık elbise arıyorum bulamadım
internetten var mı bildiğiniz iyi bi yer
çiçekli böyle rahat yazlık ama uzun kollu ve boyu da uzun istiyorum
yardımcı olur musunuz
aminoysentez oldu zaten surf o sebepten[/QUOTEyaa bende harmony vs test yaptırdım bir ton. Dün doktor diyorki biliyorsun %99
%100 sonuc istersen amniyosentez yaptırman gerekir.
Doktorlar nefret ettirdi kendinden
kızlar bana yardım edin
çok kötü bir ruh hali içindeyim bugün dokunsalar başlıcam ağlamaya
ve bir kaç gündür kendime yazlık elbise arıyorum bulamadım
internetten var mı bildiğiniz iyi bi yer
çiçekli böyle rahat yazlık ama uzun kollu ve boyu da uzun istiyorum
yardımcı olur musunuz
hangi şehirdesin?
4 ayda hergun giymeyeceğin bir elbise için çok para vermeye gerek yok,ucuza farklı bir iki güzel kombin yapabilirsin.
Tessettürlüsün sanırım iyi markalarda güzel modeller var ama değmez kısa süre için vermeye.
Kıyafettler hamileyken farklı duruyor internetten aldığın istediğin gibi üzerinde durmayabilir.
En iyisi bir iki hafta içinde mağzalarda yaz indirimi başlar.Herzaman aynı yere gidiyorsan biraz açıl girmediğin mağaza bakmadığın denemediğin kombinler bak.
Tarif ettiğin elbiseler sosyete pazarlarında çok oluyor.İstanbul da salı pazarı,çarşamba pazarı,perşembe ulus pazarı vs.
Kan hapı beni de ishal yaptı. Kullandıkça geçiyor. Vücudun alışıyor.
canım lcw da çiçekli tunikler var taytla giyebilirsin. ben lcw da uzun kollu uzun elbiseler de görmüştüm mağazada. İlla hamiş kıyafeti olarak almana gerek yok tesettür elbiseler zaten bol. Kendi bedeninden azcık büyüğünü alabilirsin mesela :)
Hayırlı günler güzel anneler, ben bebeğim hareketliyken göbeğimi açıp izliyim istiyorum ama sanki göbeğimi açınca hareketleri azalıyor, bana çekmiş ışık sevmiyor heraldeben uyurken sevmiyorum bu arada
Ha ha aynen ama artık babaya yapmıyor hareketleri baya arttı çünkü duramıyor demek ki, tutmuyor kendiniBenimkide anlıyo ben daha açmadan mesela kıyafet üstünden bakıyorum
Anlıyo resmen duruyo
Babasına da yapıyo bazen o elini falan koyunca duruyo adam sinir oluyo![]()

Ben düzcedeyim tesettürlü değilim ama karnımı gösterecek şeyleri giymeyi istemiyorum daracık gezmek
Hemde elbiseyle daha rahat ederim diyorum diktireyim diyorum 2 tane en olmadı benden sonra kardeşlerimde giyer
Bu sıcaklarda çekilmiyo hiç bişey çünkü
Bende bi kaç ay için pahalı şeyler almak kesinlikle istemiyorum
Diktirirken ayar yaptırada bilirim küçülüp genişleyebilen diye düşündüm
ani bir hareket veya göbeği açınca bir süre duruyor sonra başlıyor benimkide :)Hayırlı günler güzel anneler, ben bebeğim hareketliyken göbeğimi açıp izliyim istiyorum ama sanki göbeğimi açınca hareketleri azalıyor, bana çekmiş ışık sevmiyor heraldeben uyurken sevmiyorum bu arada