- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bişey soracam sen bu biberonun 120 ml olanından mı aldın yoksa 60 ml olanında mı? 120 büyük gelmez değilmi yenidoğanaCanm onun naturel olan kismi emzik bolumu alti cam yada plastik oluyo ben cam aldim
biberonu kaç ml aldın canımBen bu hafta biberon aldim sebamedin banyo setini aldim tirnak seti fln aldim daha bi yaklasmis gibi hissettim kiyafet alisverisimiz bitti tamamen besik beelbek arabasi susler fln kaldi
Ben 120 lik aldim canm sonucta tutus flnda onemli sen verirken rahat etmelisin ilk baslarda 120 buyuk olur ama tam doldurmak zorunda degilsinCanım bişey soracam sen bu biberonun 120 ml olanından mı aldın yoksa 60 ml olanında mı? 120 büyük gelmez değilmi yenidoğana
120 lik aldim cnm philips avent naturel aldimbiberonu kaç ml aldın canım
Ben kullaniyorum ama memnun kalip kalmamk neyle alakali onu bilmiyorum cildim cok kuru henuz bise olmadi ama cok erken vatlamasi icindekzılar ben size bir şey sorcam 24 haftalık hamileyim babe çatlak kremi ve bio oil kullanıyorum lierac phytolastil jel'e geçmek istiyorum babe çatlak kremim bitmek üzere aranızda kullanan yada etrafında kullanıp memnun kalan var mı :)
Canım ne zamandır hissetmiyorsun havalar sıcak ondan da olabilir bayramın 1. Günü bende hissetmemistim ve çok endiselenmistim gece uykumdan uyanmistim kıpır kıpırdi meğer gece çok hareketliymiş hala da geceleri gunduzden daha hareketli herhalde benim paşa ile sabahlara kadar eglenecegiz![]()
Canim ankarada hangi hastaneye gidiyosunayyy ben de ilk alışverşim için detaylı ultrasonu beklemiştm.. detaylıdan sonra ilk alışverişimi yaptım.. hem cinsiyeti 2.bir doktor da söylemiş oluyor, hem bebeğin herşeyine bakıp iy olduğnu görüyorsun, o dönem böyle bi güven gelmişti... hemen ufak efek alışveriş yapmıştım.. bu zamana kadar aldıklarım
0-3 aylık bir kaç tulum, 3-6 aylık bir kaç tulum aldım..
0-3 ve 3-6 ay pijama aldım alt üst takım
2 tane penye battaniye aldım,
3 tane fln yelek aldım, pembe, krem ve sarı renk,
a101 indiriminden alt açma, alez falan almıştım,
kışlık dışarı çıkarken çocğu koymalık peluş bişiy hediye geld..
içe giydrmelik yarım kollu zıbınlar aldım,
en son ilk 40 gün giydirilen eldvenli şapkalı takımlardan aldım 2 adet, yenidoğan..
biraz saç bandı falan aldım kızıma süslerim diye..
alınanlar bunlar...
liste yapmadım oturup ama kafamda var,
hastane çıkışı eksik, yine ilk günler giydirmelik eldivenli şapkanlı takım eksik,çorabımız hiç yok,müsli bezlerden alınacak,havlu seti alınacak,
küçük beşik alacağım,odası için ahşap beşik alacağım,evdeki odanın dolaplarını kaplamak için duvar kağıdı araştırcağım,uyku seti alacağım,
araba-puset li travel set alınacak,anne-bebek çantası,alacağım
ateş ölçer, biberon,tırkan bakım seti, emzik bakılacak,banyo malzemeleri bakılacak,bakım kremleri, şampuanı losyonu pişik kremi bakılacak,
kendime de gecelik,pijama, hiç almadım, onlara da bakmam lazım.. bir de emzirme önlüğü almak lazımmış çok öneriyorlar..
kapı süsü, takı yastığı, loğusa terliği,sac bandı gibi şeylere çok özeniyorum, onları da instagraaamdan bakıyorum... ben de kapı süsü için 2 seçenek arasında kaldım birisi keçeden balonlarla olan, biri de çerçeve içine isim yazıyor, altından kurdeleler sarkıyor, ikisi arasında kaldım. hangisini seçersem yanında takımı takı yastığını da sipariş edeceğim..
hastaneye ve eve hemen gelenler için hediyelik bakarım, hediyelkleri netten diil de Ankara'da kızılay ya da ulustan bakim diyorum.. emin diilim..
listem aşağı yukarı bu kızlar :)
yok cnm, hani doğunca ilk nefes alınca ağlıyorlar ya, onu demek istemiş, ciğerleri gelişior anlamında sanırım.. nefes alıp ağlayabilir gibisinden. ben öyle anladım![]()
Çukurambar Koru Hast. cnmCanim ankarada hangi hastaneye gidiyosun
ay kıyamam cnm ya hormonlardan oluyo hep..ne biliyim gün gün ne olduğunu yazıyor ya birden okuyunca dedim çocuk karnımda nasıl ağlayacak
hoş içimizde bir canlı yaşaması bile mucize ama heralde ağlamaz ya
ordan başlıyorsak ağlamaya zaten yaşadık
diyorum zaten duygusalım herşeye ağlıyorum oğluşumda benle ağlar o zaman![]()
Canm dogum ucreti ne kadar oraninÇukurambar Koru Hast. cnm
kuzucum paket aldım ben en başta.. 6 bine. herşey dahilCanm dogum ucreti ne kadar oranin
aynen öyle canım değerlendirmemiz lazım
ben aslında tüm planı yaptım bi kaç bişey aldı zaten kayınvalidem falan
1 hastane çıkış var 1 küçük set var
3-4 alt üst takım var
1 tane battaniyesi , 1 tane pikesi var
2 de yelek var
çok heves edip alt açma yastığı ve serme takımı almıştım o var şimdilik
bi şifonyer yaptırdım 5 çekmeceli
şimdi alacaklarım
1 büyük dolap (tekzende buldum ordan alıcam)
1 park yatak (daha nerden alıcam bilmiyorum)
yine alt üst kıyafet (beresi eldiveni dahil)
banyo için malzemeler
port bebe seti
yelek (kendim öreyim diyorum kış bebeği çok lazım olacak)
ateş ölçer falan
sanırım gidip bakınca daha aklıma gelir küçük bi listem var yine de
kendime de
gecelik,pijama,kıyafet falan alıcam
daha süsleri düşünemiyorum sadece keçeden balonlarla kapı süsü yapılıyo ondan yaptırıcam çok istiyorum
sonra şifonyerin üstüne süs yaparım dedim mevlüt düşünmüyorum gelene birde magnet yaptırıcam yanına çikolata görmeye gelene hediye ederim inşallah dedim çok çetrefile gerek görmüyorum zaten masraf baya oluyor
her ay maaşa göre alıcam işte herşeyi
daha evin temizliği halısı perdesi storu var çünküm araya badana da sokarım oh mis battık
oğluma herşey değer annesi çalışacak nasılsa
maşallah canım hemen hemen aynı şeyler kalmış
ben bebek arabasını doğumdan sonra alırım diyorum
çünkü kışın bebek gezdirecek halim yok dışarı çıkarken portbebe ye koyup taksi veya arabayla giderim dedim
sağlık ocağına falan çünkü yakın öyle çok uzakta değil bizim sağlık ocağımız
inşallah bu ara dolabı halledicem
bu ay sonu maaş alınca da yatağı halledicem oh mis sonra sadece kıyafetler ve evin temizlik masrafı kalıyor
şu ağız bezlerini kendimde alır etrafını geçerim diyorum bazende hazır mı alsam diyorum bilemedim
Canim ben hic uykumdan uyanmiyorum ya
Ben kullaniyorum ama memnun kalip kalmamk neyle alakali onu bilmiyorum cildim cok kuru henuz bise olmadi ama cok erken vatlamasi icinde
hmm tamam canım ben bi daha gözden geçireyim o zaman bu fikrimicanım o elde olan port bebeler çok kullanışlı değil gibi geliyo bana. 40günden sonra bebek büyümeye başlayınca zor olabilir taşıması aklında olsun. ağız bezlerinin hepsini ben mermerşahi bezinden annemlere yaptırdım. kv de havlu içine hazırlıyım ıslaklığı alması kolay olur dedi tamam dedim bende
NisanFRM bi arkadaşım sadece sudokrem kullandı çok memnundu bende ondan düşünüyorum