• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Can

Canim benim oğlum da aynen oyle. Cok nadirdir yuzunu gordugumuz. Habire sag eliyle yuzunu kapatiyor. Detayli ultrasonda doktor yarim saat boyunca ugrasmisti sonunda pes ettirdik bikac saniyeligine yuzunu gosterdi. Bugunku kontrolumuzde de gostermedi minik bebegim. 730 gram olmuşuz :KK66:))))

Masallah canim bizim beklenen dogum gunlerimiz ayniymis, bebislerin kilolari da birbirine yakin.

Canlar dun bebegim aksama kadar mesanemi tekmeledi durdu ilk defa icimde hissettim tekmelri ama bugun iki uc defa anca hissettim ve cok silikti pozisyonu ters galiba o yuzden hissetmiyorum diyorum olmuyo icim icimi yiyo nie bugun hatekeysiz bu cocuk

merak etme daha gün bitmedi
akşam uzandığında hareketlenir :)

bende zaten kendi annemi istiyorum, operasyonlar sırasında falanda hep aynı şey geçerliydi kendi annem kaldı hep yanımda yine o kalır. bi tek hastanede ilk gece eşim kalsın istiyorum hemşireler falan var zaten eşimde ilk geceden alışsın istiyorum. annemler evlerine dönünce başbaşa kalıcaz sonuçta ne kadar erken alışırsa o kadar iyi olur :) yeni doğan ağladığında sıkı sarmalamak anne karnındaki sıkışıklık hissini hatırlattığı için sakinleşirmiş onu biliyorum. bahsettiğim şey her ağladığında benim değilde bir başkasının kucağına alması. sevmek için hepsi can atıyo şimdiden planları var bildiğin hiç kucağımdan indirmiycem diyende var sizde kalıp koynumda uyutucam bi tek emzirmek için sana vericem diyende

ana kucağına bende çok istiyorum alışmasını ama annem zaten alıştırır zaten o konuda tecrübeli kuzenlerimden
Ben de ilk gece eşimle kalmak istyorum inşallah olur şartlar elverir:)
Kim diyo cnm öyle alcam koynumda uyuycam falan diye şaşırdım ilkkez duydum:) ben kıskanırdım sen kıskanmıyor musun :) alıo sevsinler ama öyle benden çok kimse sarılamaz cingar çıkarırım :D

bulent alp aydına gıdıyorum. bende yenı dogan yok dıye kara kara dusunuyorum. ınsallah gerek kalmaz.bı de ben rısklı gebeyım hıc bı yer kabul etmıyor. bulent beyı de kaybetmek ıstemedım. sımdılık takıplerım onda
Anladım canım hayrlısı olsun :) bülent hocaya gitmek istemiştim ben şubatta randevu istemiştim hamile kaldığımı öğrendiğimde, bana dedi ki sekreter 30 mayıs boş görünüyor :D
yani iyi bir dr biliyorum :):)

Kizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum:işsiz::olamaz:

Kizlaaar simdi size can alici bi soru soruyorum.altina kaciran var mi?benimki artik kacirmayi gecti öksürünce yada hapsurunca ben bildiginiz şırıl şırıl işiyorum:işsiz::olamaz:
Cnm çok tatlışsın :):):) bu durum için kaslarımızı çalıştırmamızı öneriyorlar, pelvis mi pelvik mi var ya alt tarafımızdaki kaslar, otururken falan o kaslarımızı kasıp bırakmak kasıp bırakmak şeklinde, böyle yapınca zamanla gevşeyen kaslar kendine gelirmiş. Hem idrar kaçırma olayı olmaz hem doğum kolaylaşır diyorlar, netten bak cnm detayına :)

@emelocco Sedebu Sedebu E erik86 ay daha yazamadıgım bır suru kişi :skandal:@EmelARVAS azaldık sanki yahu dimi :ıslık::ıslık::ıslık:
Tatlım benimmm,ben burdayımmm:KK31::KK3:ben arada girebiliyorum,ama hiç yazamadım.Okulları kapatınca alışveriş işlerine daldım,bayram tatilinde de biraz deniz-kum-güneş yaptık,iyi geldi:))Ayrıntılıdan önce konuşmuştuk dimi seninle,ayrıntılı da iyi geçti kuzum şükür.Süre azaldıkça panik olmaya başladım,nasıl halledicem bunca işi diye:işsiz:Öyle işte,siz nasılsınız bebişinle canım?dr'unu buldun mu,memnun musun?alışveriş işleri nasıl gidiyor?:KK15:

Cnm çok tatlışsın :):):) bu durum için kaslarımızı çalıştırmamızı öneriyorlar, pelvis mi pelvik mi var ya alt tarafımızdaki kaslar, otururken falan o kaslarımızı kasıp bırakmak kasıp bırakmak şeklinde, böyle yapınca zamanla gevşeyen kaslar kendine gelirmiş. Hem idrar kaçırma olayı olmaz hem doğum kolaylaşır diyorlar, netten bak cnm detayına :)
Aslinda annem surekli soyluyo bu soylediklerini tutup birakma olayini.ama hamilelikte yapildigini bilmiyodum yani ise yaramaz diye dusunuyodum acikcasi.bide tez canlilik var bende hemen iseyim cikiyim diye dusundugum icin tut birak bana zaman kaybi geliyo.bende hepsini hapsururken filan foşş birakiyorum:halay:

Back
X