• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Olsun o bile yeter allahım sağlıkla almayı nasip etsin hepimize inşallah:) benimde erken doğum riskim var 2 buçuk aylıkken kanamam olmuştu çok şiddetli allahıma şükür bebeğime birşey olmadı o yüzden doktor en ufak birşeyde ara diyor hep. Daha çok küçükler zamanında gelirler inşallah sağlıklı bir şekilde
cok zordu canım benimde 4,5 ay yattım evde , kanamam oldu 6 gece hastane yattım amniyosentez oldum artık güzel seyler duymak beni mutlu ediyor ama yinede elime almadan bebegimi rahat edemicem.. ALLAH bebişlerimizi korusuun

Kızlar az önce e bebekten alışveriş yaptım. Beslenme gereclerinde yuzde 50 indirim uygulamislar.sabah 8e kadar gecerli.hatta site yoğunluğundan mıdır nedir bayaa zor oldu alışverişi tamamlamam. Tam bisey alıyorum stokta bitti diyo. Neyse ki aldım birkaç bişey. Avent biberonlar bile 20 tl civarında.baska sitelerden de kontrol ettim,indirim hakikaten yüzde 50. Emzikler,biberonlar,mama kapları magazalara göre oldukca uygun şu an.

Cnm çok tatlıymış :):) ama onlar 28 haftalık diiller imkansız göbeklere baksana hem kocaman hem göbek deliği pörtlemiş 34 falan bence :KK70:
ama çok tatlılar biz de böyle yapsak burdaki kızlarla :p

bizim burdaki maçta adamlar tezahurat bile yapar valla :)

valla cnm sizi bilmemde benim gobus bu kadar var yani artik zorlaniyorum cok yürürken otururken penguenler gibi oldum :KK70:

banada öyle geldi sanki 28likler. etraftaki insanlar bana her zaman senin hiç belli değil göbeğin ben o haftalardayken duba gibiydim falan diyolar

kızlar ben bugün ilkdefa ntsye girdim ntsyi ck merak ederdim sahsen :))bebişim 1875grm olmuş masalalh:KK200::nazar::dua:
Ayy maşallah kocaman olmuş kuzu :)
@triton-x evet cnm doktoruma sordum ben diabet çıksam ne gibi tedaviler uygulanıyor diye sadece diyet mi veriyosunuz dedim o da onun yanı sıra insülin ilavesi de yapabiliyoruz dedi, o yüzden insülinime baktırdım,

yoksa yaptırmadım ya kendimi diabetmiş gibi diyette tutuyorum işte, neyse genetik yatkınlığın varsa zaten mutlaka baktır inş sonuçların güzel gelir bekliyorum merakla,Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Dr un zaten çok bilinçli canım senin belli ne güzel seni yormamis, riske atacak birşeye yapmaz zaten en güzelini yapıyorsun maşallah
valla cnm sizi bilmemde benim gobus bu kadar var yani artik zorlaniyorum cok yürürken otururken penguenler gibi oldum :KK70:
Ben kendime yürüyen patates diyorum :)

Aynen öyle yapıyorlar ikizlerim büyüdükçe daha çok çekeceğim sanırım bu ağrılari:anneadayı::anne:
oy maşallah senin bi de ikiz düşünemiyorum şu an seni :)
bende bir ikizim ikimizde kızız muhteşem birşey ikiz olmak Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah

İnşallah canım yavaş yavaş veririz. Çevredeki insanlar çok can sıkıyor aslında beni gören nolmuş sana çok şişmişsin çok kilo almışsın bu ne hal falan diyen diyene. Sanki keyfimizden alıyoruz hamileyiz yani sonuçta
Cnm takma millet herşeye bi kulp buluyor benim cevremde 33 kilo alip veren var. Hamilelikte alinan kilolarin cogu veriliyor cnm hamileliğinin keyfini çıkar bebeğini düşün Cnm :KK39::anneadayı::KK39:

Amin inşaallah hepimiz için hayırlısı olsun canım hep medipol diyoruz ama bakalım ayrıca gidip hastaneyi falan gezdik odalara baktık fiyat araştırdık nasip

ben daha önce çalıştımda medipolde, kendi doktorum orda uzun yıllardır çalışan bir doktor ve asistanıda arkadaşım. ordaki ortamı hastaneyi çalışanları tanımak, gerek ameliyathaneye gerek doğumhaneye girmiş olmak beni çok rahatlatıyo. Allah korusun bi sıkıntı yaşadığımda en ufak ağrıda vs bile doktoru aradığımda hemen gel bakalım aklımızda kalmasın cevabını almak beni çok rahatlattı her zaman. hastanede çalışmış olmanın verdiği bilgiler var biraz, şu an ilaç firmasında çalışıyorum yine sağlık sektörünün içindeyim yani. fotoğrafçılık yaptığım dönemde doğumlara falanda yine medipolde bir çok kez girdiğim için hiç bir soru işaretim yok aklımda. benim için cemaatmiş oymuş buymuş çokta bir önemi yok açıkçası. bir çok üniversite hastaneside şu an kapandı yada kapanma aşamasında mesela. hepimizin hakkında hayırlısı olsun her zaman. eğer erkek doktor gibi takıntın yoksa ben şahsen medipoldeki hakan beyi öneririm. dünya tatlısı bir doktordur ikilide ve detaylıda gittim kendisine ama dediğim gibi aslında tanıyodum onu öncedende. genelde tüp bebek, çoğul gebelikleri takip eder. ben tüp olmama rağmen normal doğum düşüncesinde olduğum için gitmedim kendisine ama kendi doktorum izinde falan olursa ona gitmeyi düşünürüm her zaman. yinede karar tabiki senin iyi araştırmanı tavsiye ederim doktor ve hastane bizim için en önemli konu aslında :)

ALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyi :dua::dua::dua:ay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr:kahve::kahve::KK45::KK45:

görüntü olsa kimse kalkmazki yataktan ohh hem ses hem görüntü :))

ALLAH'a sukur cok korkutmuştu bizi ama şükür suan kilosu falan iyi :dua::dua::dua:ay nts nts deidkleri sey :))senin nabzın bebegin kalp atısı ve sancıları belirten bi ekran var , kemerlerle göbegini sıkıyorlar makinaya baglanıosun ama20 dk bebişi dinlemek güzell tek eksik görüntüsü oda olsa tamm olurr:kahve::kahve::KK45::KK45:
Maşallah subhanallah ikinize de :nazar::KK200: zor günler geride kaldı inşallah :KK49: nst için erken değil mi ki, sancı çıktı mı hiç :KK66:

ya sen ne bakıyosun millete canım benim ye gitsin istediğini. dr yavaşş diyene kadar yemeye devammm :) isteyen istediğini söylesin, canım bunu istiyo (.) yok balık ye yok cevizini aksatma yok hamur işi yeme eee canım istiyo o nolucak e o zaman ye tabii ama yinede çok yeme sonra veremezsin. kendi yemiş afedersin öküz gibi hamileyken ne bulduysa sonra doğumdan sonrada süt yapar diye inek muamelesi görmüş şimdi sana yeme diyo. yok yaaa oldu canım görürsem söylerim :) doğuma kadar geçen süre boyunca doğum sonrası zamanda kilo vermek durumu var. yani 9 ayda alınan 9 ayda veriliyomuş. e tabii bu süreçte emziriyorum yerim mantığı olmamalı. yeticek kadar besleyici bişiler yenmeli ve bol su içmeli. arkadaşın dediği gibi sadece su süt yapar doktorların dediğide bu zaten
valla canım bir arkadaşım 25 kilo aldım dedi ki, ben çok şaşırdım, öyle gözükmüyordu sanki.
sonra 9 ay sonra doğum izninden bir döndü, kız gene fıstık gibi,
aynen doğumdan sonra veriliyor kilolar,
doktor özellikle bir şey demediği sürece çok da kısıtlamaya gitmeye gerek yok.
biraz bünye meselesi, biraz genetik, birazı da yediklerimiz aslında.

besyo_86 besyo_86 sen baya kurtarmışsın canım ya,
ablam 33 haftalık doğum yaptı, bebeişimiz çok sağlıklı maaşallah,
ben de o zamana çıkabilsem rahatlayacağım diyorum artık.
sıcaklar çok bunalttı şimdiden, ağustos nasıl geçecek onu hesaplıyorum.

A Ankaaa bende 59la kaldim 72yim canim 28 haftalik bebegimde bakalim kalan surede kac kilo daha alicaz 3 ayda 10kilo daha aliriz gibi geliyor bu hizla almaya devam edersek..
Hiii :(
Allah korusun canim ya .
4 kili falan daha alabiliriz max :/

Mrb kızlar ...Öncelikle Emel Arvas inslh böyle bi sanssizlik daha yasamazsin cnm...

Geçen cumartesi kontrolüm vardı doktor 28+0 haftalik dedi 1200gr ve 36.5cm olmuş oglusum..hersey iyi şükür. .
2.şeker yuklemesi yaptirmak istemiyorum dedim.doktor başka şekilde anlayamayiz. Mutlaka yaptırman lazım dedi.sorumluluk sende dedi..bende yaptırdım artik.
Değerler normal çıktı sadece 2.saat 155 yerine 163 çıkmış. Doktor dikkat edeceksin tatlıya hamurisi ne dedi..
Birde öğretmen arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum 32.hafta da alacağımız çalışabilir raporunu doktorunuzla konustunuz mu.Sat a göre mi sezeryan gunune gore mi verecek raporu..
37+0 dan sonra erken doğum yani sezeryan olursa kullanamadiginiz günler ekleniyor değil mi.
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler ...

Back
X