• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
hepsini güle güle kullan cnm ben de baya alışverişe ara vermiştim bi kaç gündür takip ediyorum kampanyası olur diye sonraya bıraktığım ürünler indirimde.. yarın ben de vurgun yapacağım ebebekte :KK70:
ahahaha ben gibi yani :))ben artık indirimi gectim alışveriş ypamak istiyodum yani deli gibi :))) yinede cogu ürün indirimsiz aldım diyebilirim ama indirim olanlarda yok degil tabi ki eşim alda kurtulalım artık derdindeydi zaten :KK70::KK70: banada fırsat cıktı tabi

ebebekten sonra civilide dolandım tabi orası eksik kalmasın dedim ordanda bi kaç bişeyler aldım.civildede güzel seyler vardı @sevgeg aklında olsun

kızlar sunu anladım abarttıgım kadar yokmuş mutlaka elinizde listeniz olsun ki benn hiçbirsey alamamıatım yattıgım için listen olduktan sonra kafanda arastırıp tamam dedikten sonrabi çırpıda cidden alınıp geciliyomus

ben sanırım 2 ay kadar önce internetten tecrübeli annelere bakıp bir liste yaptım,sonra araştımaya girdim,
herkes farklı ürün ve marka öneriyor.Kafa karışdı.İndirime girenleri gördükçe aldım.
Şuan listemde henuz almadıklarımı tekrar tekrar araştırıyorum.
İndirimde görünce alıcam.

Biberonda en çok avent naturel birde Dr.Browns övülüyor.Doktorların biri birini diğeri diğerini öneriyor.
bilemedim avent düşünüyordum kafam karıştı.Yurtdışında ki öneri sayfalarına baktım ikiside övülüyor ama Dr.Browns bir tık önde gözüküyor.

Süt sağma pombalarını inceledim.Manuel videolarını izledim sıkıntılı damla damla zor.
o da aynı şekilde yorumlarda karışık elektirklide avent diyen var medela diyen var.Avent hızlı sağmıyormuş,medela ürününde hızlı sağıyor ama sert diyorlar, sebebi ağız kısmının küçük büyük boyutları varmış alacaksanız bilginiz olsun sizinde,küçük olanı almayın.Birde medela çok pahalı.
yurtdışında 1. numara marka türkiyede yok. 2.sırada medela swing var sonrasında avent ve diğer markalar geliyor.

Anakucağı baktım en buyuk 15kg taşıma kapasiteli,sallanma özellikle Baby&Plus begendim.Ama çok sağlam mı bilmiyorum.
yatar pozisyon dik pozisyon vs çok kullanışlı gözüküyor.Oturuken misafir yanınızda beşik niyetine durabilir.Birtek dönencesi,otomatik sallanması ve müzik yok.

Büyük ve elektrikli eşyaları babaya verdim araştır sonra beraber bakıp alalım diye.
Ama nerdeeeee mecbur ben parça parça bakıyorum onlarada.
Bana güveniyor.
Bebek arabası ,puset, araba koltuğu ,park yatak ,telsiz,bakamadım daha.
tecrübe çok önemli.

ben sanırım 2 ay kadar önce internetten tecrübeli annelere bakıp bir liste yaptım,sonra araştımaya girdim,
herkes farklı ürün ve marka öneriyor.Kafa karışdı.İndirime girenleri gördükçe aldım.
Şuan listemde henuz almadıklarımı tekrar tekrar araştırıyorum.
İndirimde görünce alıcam.

Biberonda en çok avent naturel birde Dr.Browns övülüyor.Doktorların biri birini diğeri diğerini öneriyor.
bilemedim avent düşünüyordum kafam karıştı.Yurtdışında ki öneri sayfalarına baktım ikiside övülüyor ama Dr.Browns bir tık önde gözüküyor.

Süt sağma pombalarını inceledim.Manuel videolarını izledim sıkıntılı damla damla zor.
o da aynı şekilde yorumlarda karışık elektirklide avent diyen var medela diyen var.Avent hızlı sağmıyormuş,medela ürününde hızlı sağıyor ama sert diyorlar, sebebi ağız kısmının küçük büyük boyutları varmış alacaksanız bilginiz olsun sizinde,küçük olanı almayın.Birde medela çok pahalı.
yurtdışında 1. numara marka türkiyede yok. 2.sırada medela swing var sonrasında avent ve diğer markalar geliyor.

Anakucağı baktım en buyuk 15kg taşıma kapasiteli,sallanma özellikle Baby&Plus begendim.Ama çok sağlam mı bilmiyorum.
yatar pozisyon dik pozisyon vs çok kullanışlı gözüküyor.Oturuken misafir yanınızda beşik niyetine durabilir.Birtek dönencesi,otomatik sallanması ve müzik yok.

Büyük ve elektrikli eşyaları babaya verdim araştır sonra beraber bakıp alalım diye.
Ama nerdeeeee mecbur ben parça parça bakıyorum onlarada.
Bana güveniyor.
Bebek arabası ,puset, araba koltuğu ,park yatak ,telsiz,bakamadım daha.
tecrübe çok önemli.
medela cok iyiymiş bende cok okudum onun hakkında ama cokta pahalı bi ürün ona biraz daha esdeger lansinoh elektrikli süt pompası alınabilir gerci ben almıcam yengeden gelecek bana ,biberonda dr browns aldım bugün . emzikte nukun kaucugunu aldım birde philips avent soothie alacaktım ebebekte kalmamıs civildede yokmuş onuda netten gecicem siparişini

kızlarbuğün alışverişimizin büyük çogunlugunu tamamladık diyebilirim bazı eksikler var onlarıda haftaya bi ara alıcam yada bazı urunler nette daha uygun ordan sipariş gecicem ...bebek arabasını eşim sonraya bırakıyor bense hemen alalım cıksın aradan derdindeyim onda kararsız kaldık ilk etapta kıs bebegı dogumdan sonra alalım diyor bakalım o suan muallakta ...birde araba begenmiyor :KK12:kendi begenmesi gerekirmiş :ukala: illaki :)) ay giydirmeyi kulanmayı nasip etsin ALLAH bizlere giydirmeyi kullanmayı nasip etsin hepsini , cok pis gaza geldim herseyi alasım var:sampiyon: ebebek te costum buğn fena kabarttım alışverişi:KK70::KK70::KK70:

Iyi yapmissin canim bugun rahat uyursun artik. Gule gule kullanin.

medela cok iyiymiş bende cok okudum onun hakkında ama cokta pahalı bi ürün ona biraz daha esdeger lansinoh elektrikli süt pompası alınabilir gerci ben almıcam yengeden gelecek bana ,biberonda dr browns aldım bugün . emzikte nukun kaucugunu aldım birde philips avent soothie alacaktım ebebekte kalmamıs civildede yokmuş onuda netten gecicem siparişini

Dr.Browns biberonun naturel geniş ağızlı modelinin setini,9+ ta kadar olan yedek uçlarını ve temzileme fırçalarını alırsam amazon.com dan toptan alırım sanırım.
medela icin acele etmeyeceğim bekleyecem belki indirime girer.Annem ve kardeşimde sütle ilgili sıkıntı olmuştu annem ilk onu al diyor.
Emzikte aslında düşünmüyorum ama belki hst isterlerse diye 0-2 ay için

ağız diş yapısı için önerilen
http://www.hepsiburada.com/philips-...mis-ortodontik-tekli-emzik-pm-aileavntoremzik
veya
http://www.philips.com.tr/c-p/SCF151_00/mini-emzikler

alabilirim

canım ebebek netteki sitesinde ne indirim varsa magazqasındada o vardı tekstilde %50,60,70 olan indirimler var cihoccda indirim vardı bebek bezinde ikincisinde % 30indirim vardı ama bize yaramıyor
premimumda yoktu meselaindirim .daha tam bitmesede cokk elzem gerekliler bitti diyebilriim
hadi ya kaçırdım yine nasıl haberimiz olacak bu indirimlerden :(

Kızlar siz bebislerin tekmelerini Nerede hissediyorsunuz ben asagida hissediyorum da acaba dönmedi mi hala ki
Ben heryerde hissediyorum :KK48: hanım sıkıyada gelmiyor hiç azcık eğilip bi iş yapayım basıyor tekmeleri ard arda. Bu arada genelde uzanırken resmen tüm vücudunu hissediyorum öyle bi o tarafa bi butarafa dönüyor içim bi tuhaf oluyor

Kizlar doktordan geliyorum.

Minik kus bir hafta onden gidiyor.

1.250 kg olmus findigim.

Ama elleri hep yuzunde agzinda hic cekmiyor neden olabilir
Ah canim ah benim yavrum hep oyle. Detayli ultrasonda bile 45 dk ugrastik yuzunu gostersin diye sonra saniyelik gosterdi. En son doktoruma sordum bir sorun mi var niye hep boyle diye. Doktorum da bazi cocuklar boyle yapiyor bir sorun yok merak etme o nasil rahatsa oyle davraniyor demisti.

Sağ ve sol yanımda hissediyorum canım hep kafası sağda ayakları soldaydı. Bizimki de daha dönmedi sanırım :)
Ben de oyle hissediyorum canim. Başi genellikle sagimda ayaklari da solda hissediyorum. Mesela ayaklariyla soluma vuruyor ayni anda elleriyle de sagimda vurduguni hissediyorum. Fakat aşagida da hissttigim oluyor. Gecenlerde korkmustum o kadar aşagida hissettim ki ilk defa o yerde hisstmistim.

Kızlar nasılsınız? Pek tadım yok benim ya kafam karışık. Geçen doktora uğradım bu kramplar için magnezyum söyledi işte, gitmişken bebeğin fotoğrafını yaptık (yüzünü gösterdi şükür). O açıdan çok mutluyum gördüm fındığımı..

Geçen hafta gittiğimde 4 gün falan öndeydi kızım, bu sefer tekrar ölçelim dedim ben,doktorum bana biraz kızdı, sürekli ölçersek hata payımız artar ölçelim ama güvenilir çıkmıcaktır ölçüm ayda 1 yapılır dedi, anlamadım sebebini ama..

Beni kırmamak için ölçtü 29+4 çıkması gerekirken 30+4 çıktı bu sefer.. :KK43:
1hafta önden mi gidiyo yani dedim, şimdi belli olmaz 32+0 da geldiğinde anlarız dedi..

Benim şeker yüklemem 50 gr sonrası 135 çıkmıştı, 140 150 olmadığı sürece sorun yok gayet iyi demişti dr 24.haftada, onu hatırlattım şeker mi var bende yoksa bebek önden gitmeye başladı dedim, hayır olsa limitin üstünde çıkardı dedi.

Bi de birkaç gündür karnım çok büyüdü gibime geliyo geçen haftaki karnımla bugunkü arasında fark var, göbek deliğim kayboldu gibi oldu gerilmekten. Bi anda bu kadar büyür mü normal mi...

Öyle işte benim kafa allak bullak oldu,

Görüyürum pek çoğumuzn bebeği önde gidiyo ama anlayamıyorum çözemedim yani bide normal doğumu zorlaştırır iri bebek diye duyduğm için de üzülüyorum azcık..

içimi döktüm kusura bakmayın kızlar.. Peki bebek büyük gidiyosa tahmini doğum tarihini öne mi almak lazım yoksa hep SAT a göre devam mı etcez.. Sata göre benimki 11 12 ekim gibi bişiymiş doktorla hesapladık..

Kızlar nasılsınız? Pek tadım yok benim ya kafam karışık. Geçen doktora uğradım bu kramplar için magnezyum söyledi işte, gitmişken bebeğin fotoğrafını yaptık (yüzünü gösterdi şükür). O açıdan çok mutluyum gördüm fındığımı..

Geçen hafta gittiğimde 4 gün falan öndeydi kızım, bu sefer tekrar ölçelim dedim ben,doktorum bana biraz kızdı, sürekli ölçersek hata payımız artar ölçelim ama güvenilir çıkmıcaktır ölçüm ayda 1 yapılır dedi, anlamadım sebebini ama..
+
1hafta önden mi gidiyo yani dedim, şimdi belli olmaz 32+0 da geldiğinde anlarız dedi..

Benim şeker yüklemem 50 gr sonrası 135 çıkmıştı, 140 150 olmadığı sürece sorun yok gayet iyi demişti dr 24.haftada, onu hatırlattım şeker mi var bende yoksa bebek önden gitmeye başladı dedim, hayır olsa limitin üstünde çıkardı dedi.

Bi de birkaç gündür karnım çok büyüdü gibime geliyo geçen haftaki karnımla bugunkü arasında fark var, göbek deliğim kayboldu gibi oldu gerilmekten. Bi anda bu kadar büyür mü normal mi...

Görüyürum pek çoğumuzn bebeği önde gidiyo ama anlayamıyorum çözemedim yani bide normal doğumu zorlaştırır iri bebek diye duyduğm için de üzülüyorum azcık..

içimi döktüm kusura bakmayın kızlar.. Peki bebek büyük gidiyosa tahmini doğum tarihini öne mi almak lazım yoksa hep SAT a göre devam mı etcez.. Sata göre benimki 11 12 ekim gibi bişiymiş doktorla hesapladık..

hayırlısı olsun cnm çok takma kafana.. benim 10 gün önce 92 cmdi göbeğim bugün 94 olmuş, artık bu saatten sonra daha hızlı büyüyorlardır gramajları daha hızlı yükseliyo sonuçta alanda büyüyor onlar büyüdüçe.. doğum tarihiyle ilgili yorum yapmak için daha erken bence sen 32+0 ı bekle o zmn netleşir tam kaç hafta olduğu hem..

ahahaha ben gibi yani :))ben artık indirimi gectim alışveriş ypamak istiyodum yani deli gibi :))) yinede cogu ürün indirimsiz aldım diyebilirim ama indirim olanlarda yok degil tabi ki eşim alda kurtulalım artık derdindeydi zaten :KK70::KK70: banada fırsat cıktı tabi

yani artık bazı ihtiyaçları biz de öyle yapıcaz cnm insan baya yoruluo araştırırken alınacak o kadar çok şey var ki, bi de tecrübesizim yani her şeyi kalite, marka, yaşayış tarzına göre araştırıp hangisi gerekli gereksiz diye ayırt etmekle baya uğraştım bazı büyük parçaları unisex ve kaliteli almaya da çalışıyorum tabi diğer çocuklarımda da kullanırım diye, ay bu düşünceler bile beni yordu :silah:

@triton-x sağol cnm bir nevi ufak bi prova yaşamış gibi oldum, aniden olunca çığlık çığlığa oldum tabi, sadece 1 dk sürdü zaten sonra dışarı çıkıp yürüdüm hava aldım biraz tekrarlamadı, aklında bulunsun tekrarlı bir şekilde peşpeşe olursa önemliymiş..muhtemelen bnm oğlan kafasını yasladı sinire filan tabi ben de baya bi hareketliydim .. ama artık bebikin ağırlığının artttığını hissediyorum yürüyüş yaparken eskisi kadar fıldır fıldır gezemiyorum mutlaka aralarda oturup dinlenmem gerekiyor... az kaldı artık yaklaşıyor tabi o güzel vuslat günü:KK200::KK46:

öyle birşeymiş ki.Bebek örneğin 2-3 gün belki bir hafta büyümezmiş ama birden 2 günde değişirmiş kilosu vs.
o yuzden doktorun düzenli bir tarihten bir tarihe olsun diyor.
Haklıda, mesela ben hergun tartılmıyorum.
Cumadan cumaya sabahları tartılıp not alıyorum.İnan hergun tartılsam bir kilo aldım bir zayıfladım derim o kadar değişiyor.
Kendini gereksiz yere strese sokma,üzülme,rahat olmaya çalış.
İnan bırak aydan aya ben hep 2 ayda bir gidiyorum doktora,biraz doğal akışına bırakıyorum,huzurluyum bu şekilde allaha şükür.
2ay da bir görünce daha heycanlı oluyor USG ler :)

Back
X