• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar gun icerisinde karnim aşiri sert oluyor. Yani bebegim vucudunu oyle bir ittiriyor ki. Bazen sag bazen sol tarafimda oluyor 10 saniye falan şiş ve semsert duruyor sonra yer degistiriyor. Sizde boyle bi durum var mi ben mi aşiri tedirginim :KK43:
Canım bende de oluyooo. Bence endişe etcek bişi diil bu, bebeğin hareketi, tekme atması da oluyo hıçkırığı da ittirmesi de. Beni ittirdği çok oluyo yüyürken otururken hissediyorum hünde 3 -5 kez aa kızım napıosn acıtma ha falan diyorum zaten geçiyo:) kısa sürüyo, uzun sürse zaten telaş etmeliyiz bence.

Bence tehlikeli olan çok yorulduğumzda bunun uzun süreli olması, ki başıma geldi, alışverişe çıktğmzda hiç dinlenmeden saatlerce ayakta gezdim sonra bi kasıldı karnım yarım saat oturdum dinlendim anca geçti. Böylesinden korkmak lazım allah korusun

Canim bence telefon edip doktoruna soyle cunku benim doktorum bana ayni sende olanlari sordu, bebek biyerde toplanip sertlesiyormu karninin bir yeri fln diye sordu. Senin anlattigin durumu tarif etti. Neden sordu bilmiorum ama sen bi ara doktorunu anlat bence
Canim c.tesi gunu kontrolum var yarin arayip sorsam mi yoksa beklesem mi bilemedim ya :(

Canım bende de oluyooo. Bence endişe etcek bişi diil bu, bebeğin hareketi, tekme atması da oluyo hıçkırığı da ittirmesi de. Beni ittirdği çok oluyo yüyürken otururken hissediyorum hünde 3 -5 kez aa kızım napıosn acıtma ha falan diyorum zaten geçiyo:) kısa sürüyo, uzun sürse zaten telaş etmeliyiz bence.

Bence tehlikeli olan çok yorulduğumzda bunun uzun süreli olması, ki başıma geldi, alışverişe çıktğmzda hiç dinlenmeden saatlerce ayakta gezdim sonra bi kasıldı karnım yarım saat oturdum dinlendim anca geçti. Böylesinden korkmak lazım allah korusun
Canim insallah oyledir. Bendeki mesela karnimin sol tarafi bir sertleşiyor boyle şisiyor yani kendisini bence ittiriyor. En fazla 10 saniye suruyor surmuyor yer degistiriyor ilk defa bir iki gundur oluyor bu. Ina korkuyorum. C.tesi gunu muayenem var beklesem mi yarin bi arayip sorsam mi belemedim. Sendki benimki gibi bir tarafta şişip sonra inmesi gibi mi

Canim insallah oyledir. Bendeki mesela karnimin sol tarafi bir sertleşiyor boyle şisiyor yani kendisini bence ittiriyor. En fazla 10 saniye suruyor surmuyor yer degistiriyor ilk defa bir iki gundur oluyor bu. Ina korkuyorum. C.tesi gunu muayenem var beklesem mi yarin bi arayip sorsam mi belemedim. Sendki benimki gibi bir tarafta şişip sonra inmesi gibi mi
Evet canım aynen dediğin gibi ittirdiği yer şişiyo, ellediğim zaman da sert oluyo zaten ya poposu ya ayağıdır diyorum:) yatarken de şişio öyle mesela eşime gösteriyorum bak burda diye aaaa diye şaşıtıyo. :):) ben çok takmıyorum canım, bebek büyüdükçe yeri azalıyo ve bize daha çok temas ediyorlar diye düşünüyorum. Ama muhakkak doktoruna sor tabiiki için rahatlasın kuzucum.. Buraya da yaz dr ne dicek :):)

Eğer uzun sürüyo hep ağrıyo deseydin hemen ara derdim ama ara ara olup kısa sürüosa bence normal bi harekettir,kasılma diildir:)

kızlar bu gecelik olayını halledemedim ben :/
dün baktım biraz, hep aynı modelden gördüm.. ben daha çok hastanede giymelik beyaz hafif şık bişiy arıyorum ama içime sinen olmadı..

instagramda bir bayan paylaşmıştı beğendim ona sordum hatta, 4 tane almış o, hepsi loğusa setiymiş, dagi marka bony marka ve feyza markalarına bak dedi, baktım ama yine beğenmedim :KK70::KK70:

işin içinden çıkamadım

Su siteye baktinmi canim. Modeller fena degil
http://www.lohusasepeti.com/lohusa-gecelik?Sayfa=1

Evet canım aynen dediğin gibi ittirdiği yer şişiyo, ellediğim zaman da sert oluyo zaten ya poposu ya ayağıdır diyorum:) yatarken de şişio öyle mesela eşime gösteriyorum bak burda diye aaaa diye şaşıtıyo. :):) ben çok takmıyorum canım, bebek büyüdükçe yeri azalıyo ve bize daha çok temas ediyorlar diye düşünüyorum. Ama muhakkak doktoruna sor tabiiki için rahatlasın kuzucum.. Buraya da yaz dr ne dicek :):)

Eğer uzun sürüyo hep ağrıyo deseydin hemen ara derdim ama ara ara olup kısa sürüosa bence normal bi harekettir,kasılma diildir:)
Agrim yok canim cok sukur. Dedigin gibi yavrularimiz vucudunu dayiyor olabilir. C.tesi gunu gittigimde doktoruma sorayim cevabi yazarim insalalh. Tesekkurlee cevabij icin icimi rahatlattin

Agrim yok canim cok sukur. Dedigin gibi yavrularimiz vucudunu dayiyor olabilir. C.tesi gunu gittigimde doktoruma sorayim cevabi yazarim insalalh. Tesekkurlee cevabij icin icimi rahatlattin
Iki gündür benim.de ağrısız kasılmalar oluyor.bebek hareket ettigi zaman genellikle ama eskiden bebek omdugunu net hissederdim,simdi kasılma daha fazla harekete göre

İnternetten bakmamıştım canım,beden konusu sıkıntılı benim vücudum orantısız azcık :KK70: ama bakayım neler varmış, teşekkürler cnm

Ben de gorerek alacagim ama model olarak fikir verir belki. Ben biraz rahat ve bol bir gecelik alayim diyorum. bir tane sabahlikli hic kullanmadigin bir takimim var ama su an tam oluyor, dogumdan sonra giyebilirmiyim bilmiyorum. Sabahligin icine bir gecelik uyduracagim o sebeple.

Kizlar gun icerisinde karnim aşiri sert oluyor. Yani bebegim vucudunu oyle bir ittiriyor ki. Bazen sag bazen sol tarafimda oluyor 10 saniye falan şiş ve semsert duruyor sonra yer degistiriyor. Sizde boyle bi durum var mi ben mi aşiri tedirginim :KK43:
Canım ben de bayadır oluyor o, normal bence, sonuçta sürekli pozisyon değiştiriyor ve kısa sürüyor ağrısız sızısız

Ben de gorerek alacagim ama model olarak fikir verir belki. Ben biraz rahat ve bol bir gecelik alayim diyorum. bir tane sabahlikli hic kullanmadigin bir takimim var ama su an tam oluyor, dogumdan sonra giyebilirmiyim bilmiyorum. Sabahligin icine bir gecelik uyduracagim o sebeple.
Sitede baya güzel modeller varmış canım ama hep iç gösteriyor gibiler, kumaşları ince gibi geldi bana. Aa tek gecelik bakabilirsin o zaman hem maliyeti az olur :)

Sitede baya güzel modeller varmış canım ama hep iç gösteriyor gibiler, kumaşları ince gibi geldi bana. Aa tek gecelik bakabilirsin o zaman hem maliyeti az olur :)
ben su dantelli penye modellerden aldim kizlar indirimde cok şık ve rahatlar bir takım pijama bitane gecelik aldim pembe emzirme yeri var sabahligim var krem rengi almadım. Bide zaten oglumdan dolayı cok yatamam heralde rahat vermez 3 takım yeter sanırım

ben su dantelli penye modellerden aldim kizlar indirimde cok şık ve rahatlar bir takım pijama bitane gecelik aldim pembe emzirme yeri var sabahligim var krem rengi almadım. Bide zaten oglumdan dolayı cok yatamam heralde rahat vermez 3 takım yeter sanırım
Bu siteden mi aldın canım? Ben de penye ama danteli de olsun istiyorum gecelik sabahlık gibi olsun diye bakıyorum :)

Canim c.tesi gunu kontrolum var yarin arayip sorsam mi yoksa beklesem mi bilemedim ya :KK43:
Bi gunden bisey olmaz bence. Gidince soyle ozaman, bak biri daha yazmis sana uzun sureli olursa kork fln diye ama gidince mutlaka soyle sonra burdanda yaz canim merak ederim. İnsaallah olmaz bida gidene kadar

aynen canım, artik anne karnindaki yerleri azaliyor giderek. oglumda da cok olurdu. bunlar normal merak etmeyin kizlar:) artik arada geriniyorlar, ayaklarini uzatip cekiyorlar falan. oyle anlik sertlesmeler ve hatta agrilar bile normal. uzun suruyorsa veya belli araliklarla oluyorsa doktoru arayin derim. degilse keyfini cikarin, karninizin videosunu cekmeye calisin:)

benimde oluyo aynıları. Çok sert ittirmeye başladı hatta acı veriyo kontrolde sorucam doktora. Yalancı kasılmalarım da başladı bEnim. İki gün önce acile gittim yalancı kasılmalardan dolayı. Doktor dinlen yorulma bol bol uzan dedi.

Canim bende de 16. Haftalardaydi sanirim enfeksiyon cikmisti. Cuma ogrendim hemen su icimini artirdim 4 lt falan iciyordum. C.tesi suya karisan toz munorol ictim, pazartesi idrar kulturum temiz cikti ureme gorulmedi. Antibiyotige de gecmedim. Bence sende once toz icip tekrar tahlil yaptirabilirsin. su icimi cok etkiliyor ihmal etme.
tamam canım sağolasın

Back
X