• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim ne yazikki bebegim hala geride gidiyor :KK43: dopler e gonderdi dpktorum orada bebege giden bir damar az kan goturuyormus. Doktorum profesor e yonlendirdi. O da bakti ve bugun ya da yarin hastaneye yatman gerek dedi. Bugun hazirligimi yapip yarin yaticam. Dediklerine gore kan seviyesi belli bi seviyenn altina inerse bebegi sezeryanle alacaklarmis. Of cok kotu ve uzucu bir gundu hep agladim. 1600 gram bebegim. Doktor genellikle bu haftadan sonra dpgan bebeklerde sikinti pek cikmaz dedi ama cok kucuk ve ben cok korkuyorum ona bisey olur diye

Canim insallah birsey olmaz. Doktorun da oyle demis zaten. Riskli donemleri atlattik Allahin izniyle. Aspirin kullaniyor muydun? Benim de ayrintili ultrasonda uterusta centik goruldu ve 32. Haftaya kadar kullandim. Ama hep 3-4 gun geriden geldi. Allah yardimcin olsun. Haberdar et bizleri.

Onunadimutluluk Onunadimutluluk canm korkma inşallah sağlıcakla doğar bebeğin. Benm görümcemin ikiz kızları 6 aylık doğdu ikiside 1.200 gr civarıydı bi kaç gün küveste kaldılar sonra çıktılar. Ve öyle güzel yetiştiler ki kızımla yaşıtlar ve boy kilo gayet iyiler.
MarV-el MarV-el canm gözünüz aydın rabbim kavuşturmuş sizi çok şükür. İnşallah bebişin memeyide tutuyordur annesininde sütü boldur inşallah.
Ha birde kızlar benm kızımda doğuma gittiğimde rahm 4 cm açılmşyı sancılarm başlamştı. Ebe geldi dedi senin çatın dar normal yaparsan çok zorlanırsn, bende olsun yinede normal istiyorum dedim ve kızım iki üç saat sonra kucağımdaydı. Dikişim biraz fazlaydı o kadar inşallh sizlerde doğal yollarla kolay bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsnz.

Cnm baska bi doktora gorun bencede cunku cati kemik yapisiyla alakali bise catin darsa normal dogum yapamazsin ole ebenin dedigi yirtikla dikisle alakali bise degil belki doktorun sezeryan yanlisi bi doktor oldugu icin ole korkutlardir seni cunku ebenin catiyinyanlis biliyo olmasi sacma bise
Canim bende böyle birsey beklemiyordum açıkcasi bukadar kolay karar vermelerini anlayamadim daha doguma 4 hafta var oysaki belki acilirdi bilmiyorum ama kesinlikle baska dr.a gorunmek gerek ama nirmal doguma yonelten dr.sayisida cok azaldi

Canim ne yazikki bebegim hala geride gidiyor :KK43: dopler e gonderdi dpktorum orada bebege giden bir damar az kan goturuyormus. Doktorum profesor e yonlendirdi. O da bakti ve bugun ya da yarin hastaneye yatman gerek dedi. Bugun hazirligimi yapip yarin yaticam. Dediklerine gore kan seviyesi belli bi seviyenn altina inerse bebegi sezeryanle alacaklarmis. Of cok kotu ve uzucu bir gundu hep agladim. 1600 gram bebegim. Doktor genellikle bu haftadan sonra dpgan bebeklerde sikinti pek cikmaz dedi ama cok kucuk ve ben cok korkuyorum ona bisey olur diye
Canım içini ferah tut lütfen bebeğin de senin üzüldüğüm hissetmesin.çok şükür bugünlere geldiğimize ve inşallah rabbim ikinizede yardım edicek sağlıkla kucaklicaksiniz birbirinizi.

Onunadimutluluk Onunadimutluluk canım inşallah her şey yolunda gidecek, üzülme.. kontrol altında olursun en azından. Dualarımız seninle canım.. :KK200:

Çok ciciymiş canım , hastane çıkışlarında genelde çorap olmuyor sanki, benim aldığım aziz bebede var, tereddüt ettim götürsem mi hastaneye diye, götürürüm artık..ben bşrinci doğumda gecelik almamıştım, yatış yapıldığında önlük giydirdiler ( normal doğum) sonra alt üst ve hırkamı giydim , şimdi gecelik alsam mı ki? Bi de herkeste bi depend lafı ben hiç eksikliğini hissetmemiştim bu ama bu sefer adete uyayım da bi paket alayım bari.. Senin oğluşun emzik alıyor muydu? Kızına vermeyi düşünüyor musun ?
Kızımın doktoru tuvalet eğitimimi tam olarak tamamladıktan sonra emziği bıraktır dedi, o da 2 ay öncesine geldi, bıraktırsam kardeşi ile yibe başlsyacak dedim , ama şimdi 3 yaşına geliyor kaç yaşına kadar emzik alacak bu çocuk ( allahtan aktif emici değil izin versem emer de sadece uyku saatlerinde çıkarıyorum) şimdi oğluma hiç emzik vermesem kızıma da bıraktırsam mı diyorum, ama bir yandan emzik yenidoğan için aşırı rahatlık....pefff çok kafam karışık çocuk yetiştirmek çok zormuş hele 2 olunca napıcam bilmiyorum:rapci:
Canım bir tane gecelik al ucuzlarindan bulunsun çantada. Depend konusunda ben de kararsızım. Dogumhanede normal hasta bezi kullanılır orası için 1 paket alacağız zaten. Oglumda dogum sonrasında sadece aynı gün kullandım 1 tane daha normale döndü... gerek olursa alacağım.
Oğlum hiç emzik almadı canım. Tutmadı. Küçük hanım için bugün aldım bi tane emzik ve küçük bir Biberon. İhtiyaç olması durumunda kullanırım. Çok da taraftar değilim ama..
Sen bıraktır bence bir an önce doktor tavsiyesini dikkate alarak. Diş damak yapısı bozulmasın.
MarV-el MarV-el canım çok sevindim gözünüz aydın... :nazar: :KK200:darısı başımıza olsun inşallah...
A AslihanBatuhan canım Allah yardımcın olsun. Hastanede kalmak zor bebeği için her şeye katlanıyor insan. İnşallah yolunda gider her şey ve zamanında gelir yavrun.:KK200:

Canim insallah birsey olmaz. Doktorun da oyle demis zaten. Riskli donemleri atlattik Allahin izniyle. Aspirin kullaniyor muydun? Benim de ayrintili ultrasonda uterusta centik goruldu ve 32. Haftaya kadar kullandim. Ama hep 3-4 gun geriden geldi. Allah yardimcin olsun. Haberdar et bizleri.
Merhaba asprini kestiniz mi acaba siz 32den sonra

Canim hem kendi doktorum bakti hem radyoloji uzmani bakti hem de konyanin en iyi kadin dogumcusu ali acar bakti. Insallah hersey yolunda gider. Ama tahminlerine gpre erken dogum olacak. Dua edin lutfen.
Canm Allah yardımcın olsun. Erken doğum olsa da dışarda büyütürler senin kucağına verene kadar, bak Emel'in bebeği de biraz içerde durdu sonra annesinin kucağına verdiler :) Allah sağlık versin cnm duacınızız.

Geçen hafta yaptırdık ignelerimizi inşallah biraz daha dayanır miniklerim en azından bir hafta daha bekler:dua:
Canım bana 30+6 da iğne vuruldu 33 +1 'de kontrole gittiğimde artık doğsada korkma hiçbirşey olmaz için rahat olsun dedi inş. bebişler en az bir hafta daha bekler benim arkadaşımında ikizdi ve onunda riski vardı evde yatarak hiç bir iş yapmayarak 35 yada 36 da doğum yapmıştı , sen de elinden geldiğinin fazlası dinlenmeye bak

Canım bana 30+6 da iğne vuruldu 33 +1 'de kontrole gittiğimde artık doğsada korkma hiçbirşey olmaz için rahat olsun dedi inş. bebişler en az bir hafta daha bekler benim arkadaşımında ikizdi ve onunda riski vardı evde yatarak hiç bir iş yapmayarak 35 yada 36 da doğum yapmıştı , sen de elinden geldiğinin fazlası dinlenmeye bak
Dinlenmeye çalışıyorum inşallah dayanır miniklerim ama doktorumuz çok küçük ihtimal var durmazlar dedi yerleri çok daralmış aşağı baskıda yapıyor hatta çarşamba yı beklemeye bilirler bile dedi:KK43::KK43::KK17::KK17:

A AslihanBatuhan canım geçmiş olsun yeni okudum, Allah şifa versin inşallah toparlarsınız zamanında gelir bebişin :)
Allah Razı olsun cnm.. hepinizden ..çok şükür hersey iyi gidiyo.tansiyonum düzene girdi.inslh.yarın evime dönerim. Rabbim size ve yavrulariniza sağlık sıhhat versin.

Canim hem kendi doktorum bakti hem radyoloji uzmani bakti hem de konyanin en iyi kadin dogumcusu ali acar bakti. Insallah hersey yolunda gider. Ama tahminlerine gpre erken dogum olacak. Dua edin lutfen.
Geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla bebegine kavuşursun ,kan sulandirici iğne kullaniyormuydun sen ilk bebeğim de senin yasadiklarini bende yaşadım o yüzden soruyorum Rabbim yardimcin olsunn

Geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla bebegine kavuşursun ,kan sulandirici iğne kullaniyormuydun sen ilk bebeğim de senin yasadiklarini bende yaşadım o yüzden soruyorum Rabbim yardimcin olsunn

Allah Razı olsun cnm.. hepinizden ..çok şükür hersey iyi gidiyo.tansiyonum düzene girdi.inslh.yarın evime dönerim. Rabbim size ve yavrulariniza sağlık sıhhat versin.
Canım sen hastanede miydin çok geçmiş olsun neyse ki duzene bindi ekim minnoslari aceleci çıktı

Dinlenmeye çalışıyorum inşallah dayanır miniklerim ama doktorumuz çok küçük ihtimal var durmazlar dedi yerleri çok daralmış aşağı baskıda yapıyor hatta çarşamba yı beklemeye bilirler bile dedi:KK43::KK43::KK17::KK17:
Canım çok şükür kritik dönemi gectiler zaten ikizlerde beklenen durum benim ilk gebeligim ikizdi o zaman araştırmıştım zor bir süreç ama senin durumunu ikiz gebeliklerin çoğu yaşıyor ve ikizlerde maşallah güçlü oluyor

Back
X