- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
acıklıkm ı vardı? yadasıvısımı azalmıstı canımAgrım yoktu.kan acık pembeydi az bişey.suni sancı verdiler öyle basladı sancı.normal doğum yaptım çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acıklıkm ı vardı? yadasıvısımı azalmıstı canımAgrım yoktu.kan acık pembeydi az bişey.suni sancı verdiler öyle basladı sancı.normal doğum yaptım çok şükür
Canım ben araştıracağım, biraz fiyat yüksek ama yapmak lazım aslında, çocuğa ev araba miras yerine sağlık miras bırakmak daha mantıkli gibi ya çok karışığım. Sende araştırınca bana haber verirsen çok sevinirim.Günaydın güzel anneler içinizde kordon kanını düşünen yada araştıran yok sanırım
nisan olsada hemen agri baslamazki zaten cnm bunu doktora gitmeden ogrenemezsin benim nişan geldi yinede agrim sancim hic olmadi ertesi gun oldu oglumcanımm agrım yok aslında ya normal hamilelgin verdigi sıkıntı var uzerimde
Bence doğum belirtisi cnm lütfen korkma. Önce bir doktorunu ara bi söyle çağırırsada alttan baksa bile sakin olmaya çalış ve kendini kasma o sırada bebğini düşün daha kolay geçer inşllh. Bizede haber et aklımz kalmasn sende rabbim korusn hayırlı haberler ver inşllh bizedra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya bendogumbelirtisimi bu anlayamıyorummm
Karakedck
ama ertesi günü bi agrın oldu degil mi ? yani bi belirti olmasdı mı ?nisan olsada hemen agri baslamazki zaten cnm bunu doktora gitmeden ogrenemezsin benim nişan geldi yinede agrim sancim hic olmadi ertesi gun oldu oglum
yok cnm o gece hastanede yattim sancim olur diye hic olmayinca suni sanci taktilar oyle olduama ertesi günü bi agrın oldu degil mi ? yani bi belirti olmasdı mı ?
yok cnm o gece hastanede yattim sancim olur diye hic olmayinca suni sanci taktilar oyle olduama ertesi günü bi agrın oldu degil mi ? yani bi belirti olmasdı mı ?
pekı cANIM Acıklık varmıydı gitginde işte anlayamıorum ben nisan mı degil mi?yok cnm o gece hastanede yattim sancim olur diye hic olmayinca suni sanci taktilar oyle oldu
ben 2 ay 2 cm aciklikla gezdim cnm o anda da 2 cnmdipekı cANIM Acıklık varmıydı gitginde işte anlayamıorum ben nisan mı degil mi?
acıklıkm ı vardı? yadasıvısımı azalmıstı canım
Canım benim doğum yapacağım hastane onkim die kuruluşla anlaşmalı, böyle bir şey düşünüyorsak şimdiden gidip söyleyip anlaşma yopmamız lazımmış ki bizim adımıza bir kit hazırlansın. Kit dediğim kordon kanının ve parçasının saklanacağı kutu falan. Ama şöyleymiş, doğum sonrası kordon ve kordon kanı alınıyor kite konulup asıl firmaya laba gidiyor, orda incelemeler yapılıyormuş saklanabilmesi için uygun mu değil mi diye. Uygnsa saklanıyormuş garantisi yokmuş detayını bilmiyorum ama. İlk başta kordon kanı için ayrı, kordon için ayrı para veriyorsun. Saklanırken de yıllık kira var 100 euro gibi bişiy. Sözleşme 15 yıllıkmış, 15 yıl sonra yenilemek gerekiyormuş falan.. Ben aslında düşünüyodum ama eğitimde anlatılırken bi güvenemedim bilmiyorum hala tam kararımı vermedim..Günaydın güzel anneler içinizde kordon kanını düşünen yada araştıran yok sanırım
Hımm bende konyalıyım ama Urfa'ya geldim ve cok özledim yaa.[/QUO
benm de eşim urfali
Allah yardimcin olsun canım güzel haberlerle gel inşallahXkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana![]()
Xkizlarr hastaneye gidiyoruz dua edin bana![]()