suan icin yok cnm ama aksama nolur bilemem:)kızlar okuyamadım hepsini umarım herkesiyidirdogumpanyok dimi yeni
:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan icin yok cnm ama aksama nolur bilemem:)kızlar okuyamadım hepsini umarım herkesiyidirdogumpanyok dimi yeni
:))
ta ta taaaaaaammmmmmmmmmmm hadi bakalımm bugün kuafore gitim bu dogumdan onceki son geliş bence dedi kadınsuan icin yok cnm ama aksama nolur bilemem:)

bencede oyledir cnm ne kaldi ki bebisleri kucagimiza almayata ta taaaaaaammmmmmmmmmmm hadi bakalımm bugün kuafore gitim bu dogumdan onceki son geliş bence dedi kadın![]()
canım ben her nst onceki önce lavabodayım ve direk sorum su oluor idrar sancıyı etkiler miiO kadar mı kötü yaa, o değilde ben en çok da lavabo ihtiyacı hissedersem diye korktum şimdi, bazen tutamıcak derecede geliyor![]()
canım benimsainligini koru inan senianlayabiliyorum o dogumhanede durmak insanı bunaltıor geriyor ALLAH yardımcın olsun inşİnslh canim Allah razı olsun. .hepinizden..dualariniz için çok saolun..mutlu olmaya çalışıyorum. Bebeğimle teselli oluyorum.ama hamilelik işte. İnsanın her dakikasi değişiyor. .hep dua okumaya çalışıyorum. .Rabbim yardimcimiz olsun inslh

koay dogumlar diliyorum hepimize üzülme sakınnbenim kısa süreliğine dedigin sey geldi basıma ama gecmiştiDaha önce başına gelen yok mu cevap verebilir misiniz
Amin canım inşallahcanım Rabbim hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım benim beklemek daha kötüesmaasya tatlımm inş tez zamanda aıclma cogalırsag salim alırsın eline bebişini
Allah yardımcın olsun canım yaa, ben de 5 aylıkken taşındım çok ağır değildim ama yine de zor oldu, şimdi günlük işleri bile zor yapıyorum, kimsen yok muydu niye tek kaldın
Canm çok geçmiş olsun ya şu son günlerde hasta olmak kadar kötü birşey yoktur herhalde. Sana altın tavsiye ama yaparsan süper iyi geliyor biraz zahmetli ama inan bana ğöğsün boğazın genzin komple rahatlar. Bak şimdi yarım çay bardağı zeytin yağını ısıt biraz ılık olsun önce bir yudum iç kalanınıda yanında kim varsa söyle göğsüne ve sırtına sürsün, o sıradada eşinin atleti olabilr 2 taneyi ütüyle ısıt. Daha zeytin yağını göğsüne sırtına sürüldüğü an atletin birini sırtına birini ğöğsüne koy üstünü giy bir saat bekle. Bu şekilde günde üç kere yaparsn üçüncü günü bulmaz ğöğsün tertemz olur daha ikinci günü kusarsn afedersn hep balgam kusarsn ve ondn sonra hiç birşeyin kalmaz inşllh. Bunun püf noktası yağın ve bezin (atletin) ılık olması lazm ve sıcak ortamda hızlı bir şekilde yapmn lazm. İnşllh şifa olur sana cnmKizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sankinefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum
bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi
![]()
benimdekanama geldiiki gün üst üte amaacılmam yoktu sancıyı oyuzden durdurdular sanırım benimkinde .. inş hayırlsı olsun senini çin hrseyİnşallah canım benim beklemek daha kötü![]()
Merhaba kızlar bir hafta kadardır giremiyordum... uzak kaldığımız bir haftanın acısını çıkardık oglusumlanasıl özlemişim o bir haftalık kuvoz serüveninde anlatamam...
esmaasya canım benim bir avazda kurtul inşallah ve sagsalim kavus prensesine inşallah
@AslihanBatuhan canım üzme canını stres etme emi yaşadıklarını çok iyi anlıyorum... herseyden önce senin ve bebisin sağlığı... bu süreçte güçlü olmaya çalış dilinden duayı eksik etme
İkizlerine kavuşan arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasib etsin inşallah![]()
ayaklarının altına vicks sürüp çorap giy oldukça rahatlatıyor geçmiş olsunKizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sankinefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum
bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi
![]()
canım tansiyon sorunun yoksa içine birazda limon atabilirsin içtigin suyun bendede olmustu baya ama drun verdiği ilaclarla gecirdim ben yinede suyunu eksik tme tabi..nst oncekiseekrr problemin yoksa yesen iyi oluyorbebiş içinkizlar 36 hafta kontrolumde idrar tahlili yapildi lokosit yine yuksek cikti 24. Bol su ic dedi doktor. Son zamanlarda lokosit yukseliyor diye duymustum ama sizlerde nasil durum. Zaten 3 litre su iciyordum daha napayim 4 e ciktim.
Bu arada Nst onceli cikolata vs yemeli mi uyumamasi icin bebegin?
Canım vicks kalp atışını hızlandırıyor diye biliyorum gebeler için zararlıayaklarının altına vicks sürüp çorap giy oldukça rahatlatıyor geçmiş olsun
en iyisi senin için univrsitede benimde özeldeki doktorum oraya sevk etti beni garnatili olsun diyosan üniversiteKızlar Nasılsıniz benim moralim çok bozuk ya gittiğim hastane özel bir hastane bi tanıdığım da devlet hastanesinde çalışıyor. Benim kansızlık sorunum var yani 9.4 işte eğer kanamam çok olursa özel doktor sevk edecek yer ara yok kanaman durdurulmazsa rahmin bile alınabilir. Hadi bebeğin de bi hastalık oldu orda gerekli olan hersey var mı ? Kafam çok karıştı ya çok korkuyorum ya bişey olursa insan zaten doğumdan korkuyor bide böyle şeyler duyunca![]()