• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnslh canim Allah razı olsun. .hepinizden..dualariniz için çok saolun..mutlu olmaya çalışıyorum. Bebeğimle teselli oluyorum.ama hamilelik işte. İnsanın her dakikasi değişiyor. .hep dua okumaya çalışıyorum. .Rabbim yardimcimiz olsun inslh
canım benimsainligini koru inan senianlayabiliyorum o dogumhanede durmak insanı bunaltıor geriyor ALLAH yardımcın olsun inş :dua::dua:koay dogumlar diliyorum hepimize üzülme sakınn

Allah yardımcın olsun canım yaa, ben de 5 aylıkken taşındım çok ağır değildim ama yine de zor oldu, şimdi günlük işleri bile zor yapıyorum, kimsen yok muydu niye tek kaldın

çay molası verdim.Allah razı olsun.Yakında kimsem yok malesef.Eş desen bir bardak kaldırsa yoruldum diyip 3 saat yatar.Bende biran once bitsin kurtulayım,eşyalar toplanıp obur eve gitse kolide dursun razıyım,biraz dinleneyim,bebeğimin son hazırlıgını yapıp dinleneyim istiyorum.Bugun biraz enerjim var şükür.Yoksa ayakta 10dk duracak halim yok. :(

Kizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sanki :KK43: nefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum :KK43: bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi :KK43::hasta:
Canm çok geçmiş olsun ya şu son günlerde hasta olmak kadar kötü birşey yoktur herhalde. Sana altın tavsiye ama yaparsan süper iyi geliyor biraz zahmetli ama inan bana ğöğsün boğazın genzin komple rahatlar. Bak şimdi yarım çay bardağı zeytin yağını ısıt biraz ılık olsun önce bir yudum iç kalanınıda yanında kim varsa söyle göğsüne ve sırtına sürsün, o sıradada eşinin atleti olabilr 2 taneyi ütüyle ısıt. Daha zeytin yağını göğsüne sırtına sürüldüğü an atletin birini sırtına birini ğöğsüne koy üstünü giy bir saat bekle. Bu şekilde günde üç kere yaparsn üçüncü günü bulmaz ğöğsün tertemz olur daha ikinci günü kusarsn afedersn hep balgam kusarsn ve ondn sonra hiç birşeyin kalmaz inşllh. Bunun püf noktası yağın ve bezin (atletin) ılık olması lazm ve sıcak ortamda hızlı bir şekilde yapmn lazm. İnşllh şifa olur sana cnm

MarV-el MarV-el canmmçok sevndm iyi olamnıza rabbim size bağışlasn bebğinizi. Nasıl memeyi tam tutabiliyormu artık inşllh bol sütünde vardr

Merhaba kızlar bir hafta kadardır giremiyordum... uzak kaldığımız bir haftanın acısını çıkardık oglusumla :anne: nasıl özlemişim o bir haftalık kuvoz serüveninde anlatamam...
esmaasya esmaasya canım benim bir avazda kurtul inşallah ve sagsalim kavus prensesine inşallah:KK200: @AslihanBatuhan canım üzme canını stres etme emi yaşadıklarını çok iyi anlıyorum... herseyden önce senin ve bebisin sağlığı... bu süreçte güçlü olmaya çalış dilinden duayı eksik etme :KK200:
İkizlerine kavuşan arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasib etsin inşallah :KK200:

:KK36::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Allaha şükürler olsun,çok çooook sevindim.
Bir garip geldi mi,artık elle tutulur tipini gördüğün bir oğluşun var kucağında?
Artık hamile değilsin..... ;)
Darısı başımıza inşallah.Allah hepimizin yavrularına sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kizlar ben hala cok hastayim, hatta dahada artti. 5 gundur doktorun verdigi augmentin 1000 mg lik antibiotigi iciyorum ama yok, gogsum burnum sinuslerim heryerim tikali, kulaklarima varana kadar. Kuru kuru öksururken akcigerim gogsum sirtim yariliyor sanki :KK43: nefes alamiyorum. Acile gittim bisey yapamam dedi, dahiliyeye gittim kan tahlili yapti enfeksiyon var dedi, antibiotik verdi gonderdi ama iyilesiceme daha beter oldum :KK43: bu gogsumu ne yumusatir bilen varmi :KK43::hasta:
ayaklarının altına vicks sürüp çorap giy oldukça rahatlatıyor geçmiş olsun

kizlar 36 hafta kontrolumde idrar tahlili yapildi lokosit yine yuksek cikti 24. Bol su ic dedi doktor. Son zamanlarda lokosit yukseliyor diye duymustum ama sizlerde nasil durum. Zaten 3 litre su iciyordum daha napayim 4 e ciktim.

Bu arada Nst onceli cikolata vs yemeli mi uyumamasi icin bebegin?

kizlar 36 hafta kontrolumde idrar tahlili yapildi lokosit yine yuksek cikti 24. Bol su ic dedi doktor. Son zamanlarda lokosit yukseliyor diye duymustum ama sizlerde nasil durum. Zaten 3 litre su iciyordum daha napayim 4 e ciktim.

Bu arada Nst onceli cikolata vs yemeli mi uyumamasi icin bebegin?
canım tansiyon sorunun yoksa içine birazda limon atabilirsin içtigin suyun bendede olmustu baya ama drun verdiği ilaclarla gecirdim ben yinede suyunu eksik tme tabi..nst oncekiseekrr problemin yoksa yesen iyi oluyorbebiş için

Kızlar Nasılsıniz benim moralim çok bozuk ya gittiğim hastane özel bir hastane bi tanıdığım da devlet hastanesinde çalışıyor. Benim kansızlık sorunum var yani 9.4 işte eğer kanamam çok olursa özel doktor sevk edecek yer ara yok kanaman durdurulmazsa rahmin bile alınabilir. Hadi bebeğin de bi hastalık oldu orda gerekli olan hersey var mı ? Kafam çok karıştı ya çok korkuyorum ya bişey olursa insan zaten doğumdan korkuyor bide böyle şeyler duyunca:KK42::KK42:

Kızlar Nasılsıniz benim moralim çok bozuk ya gittiğim hastane özel bir hastane bi tanıdığım da devlet hastanesinde çalışıyor. Benim kansızlık sorunum var yani 9.4 işte eğer kanamam çok olursa özel doktor sevk edecek yer ara yok kanaman durdurulmazsa rahmin bile alınabilir. Hadi bebeğin de bi hastalık oldu orda gerekli olan hersey var mı ? Kafam çok karıştı ya çok korkuyorum ya bişey olursa insan zaten doğumdan korkuyor bide böyle şeyler duyunca:KK42::KK42:
en iyisi senin için univrsitede benimde özeldeki doktorum oraya sevk etti beni garnatili olsun diyosan üniversite

Back
X