2016 Ekim bebişlerinin cicileri :):)

Almaya başlayanlar yavaş yavaş yazsın kızlar neler aldınızz :)) ben cinsiyeti bekliyorm :KK46:

Bu ilk ogrendigimde bebislerime aldigim coraplarrr buda yeni ormeye basladigim bebis kundagim

Eklentiler

• IMG-20160428-WA0051.webp
    IMG-20160428-WA0051.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 301
  • IMG-20160430-WA0024.webp
    IMG-20160430-WA0024.webp
    13 KB · Görüntüleme: 288
Kizlar ben ilk etapta almadigim ama dogunca ozellikle gazlı donemde faydasini cok gordugum fisher price nin ev tipi titresimli ana kucagini kesinlikle tavsiye ediyorum uygundu 100 liraya almistim ama ona ilk yatirdigimda deliksiz 2 saat uyumustu bende yastik yuzu görmüştüm cok faydali bence tavsiye ederim

Harıka bır konu olmus kızlar :KK68:
Bende bugun bu konuda boguluyordum cunku hıc bılgım yok :-) Henuz alısvrıse baslamadık ama anneannemız ve bı akrabamızdan 2 yelek,1 hırka,2 patıgımız var sımdılık orgulerden gıdıyoruz :anne:

kızlar bizde örgü bişi yok :( patik yelek yok.. anane de babane de beceriksiz. ben de öyle :KK12:
biz hazır giyimci olucaz :KK9:

bize üç beş hediye geldi,
peluş battaniye, 2-3 zıbın, 2-3 takım bide 2 yaş için ördekli bornoz... (hepsi unisex)

ben kendim gidip almıyorum cinsiyet bekliyorum...
ama hamileliğimi öğrendiğim gün eşime süpris hazırlamıştım, onun için beyaz + yeşil süslemeli ayakkabı ve şapka takımı almıştım (yenidoğan için)
:KK200::nazar:

asıl alışveriş listeleri oluyor ya, onlardan bulsak ya da yapsak.. onun üstünden bakarız eksiğimiz nedir diye falan..

kızlar bizde örgü bişi yok :KK43: patik yelek yok.. anane de babane de beceriksiz. ben de öyle :KK12:
biz hazır giyimci olucaz :KK9:

bize üç beş hediye geldi,
peluş battaniye, 2-3 zıbın, 2-3 takım bide 2 yaş için ördekli bornoz... (hepsi unisex)

ben kendim gidip almıyorum cinsiyet bekliyorum...
ama hamileliğimi öğrendiğim gün eşime süpris hazırlamıştım, onun için beyaz + yeşil süslemeli ayakkabı ve şapka takımı almıştım (yenidoğan için)
:KK200::nazar:

asıl alışveriş listeleri oluyor ya, onlardan bulsak ya da yapsak.. onun üstünden bakarız eksiğimiz nedir diye falan..
Canım belkı hedıye gelır orgu olarak :KK69: yada eger ıstersen hazır orup satanlardan alırsın :KK68:
Ama masallah ne guzel hedıye gelmıs sıze ozendım bak :KK48: bıze nıye hıc hedıye alan yok :KK48:
bızde cınsıyet beklıyoruz hayırlısıyla :KK68:tabı yınede kacıncı ay alısverıse baslanmalı bılemıyo ınsan :KK51:sımdı yazlıklar mı oluyor mesela yanı bızım ıcın daha mı kalın olmalı :KK23:bu arada hedıyelerı gule gule gıysın mınnak :KK46:
ınternette lısteleyenlerı goruyorum ama kımı tulum dıyor mesela kımı alt ust takım daha ıyı dıyor :110:
yaz kıs bebeklerının ıhtıyaclarıda ayrı olur sankı :110:
bırde ay konusu var forumlarda okuyorum 3-6 ay alınmalı yazıyor ama oda yenıdogana buyuk gelmez mı ıcınde kaybolmaz mı :anne:

Canım belkı hedıye gelır orgu olarak :KK69: yada eger ıstersen hazır orup satanlardan alırsın :KK68:
Ama masallah ne guzel hedıye gelmıs sıze ozendım bak :KK48: bıze nıye hıc hedıye alan yok :KK48:
bızde cınsıyet beklıyoruz hayırlısıyla :KK68:tabı yınede kacıncı ay alısverıse baslanmalı bılemıyo ınsan :KK51:sımdı yazlıklar mı oluyor mesela yanı bızım ıcın daha mı kalın olmalı :KK23:bu arada hedıyelerı gule gule gıysın mınnak :KK46:
ınternette lısteleyenlerı goruyorum ama kımı tulum dıyor mesela kımı alt ust takım daha ıyı dıyor :110:
yaz kıs bebeklerının ıhtıyaclarıda ayrı olur sankı :110:
bırde ay konusu var forumlarda okuyorum 3-6 ay alınmalı yazıyor ama oda yenıdogana buyuk gelmez mı ıcınde kaybolmaz mı :anne:
ayy evet ya ne zor seçim yapmak.. canım 3 5 alıcaz 0-3 ay 3-6 ay napalım.. cinsiyet belli olunca ben ufak bişiler alırım.. ama daha büyük alışverşleri (yatak hazırlığı, bebek arabası falan) onları yaza bırakıcam odası tamam olsun da aldıklarımızı oraya depolarız diye:D

bide bebek görmeye gelenler de genelde daha büyük getriyorlar 6-9 ay ya da 1 yaş gibi.. beğenip de kullanırsak ne ala ;)
ay böyle konuşuyoz da sağlıkla gelsinler de elbet kısmetleriyle gelirler minnaklar minnoşlar ballar kaymaklar :KK51::KK51:

ayy evet ya ne zor seçim yapmak.. canım 3 5 alıcaz 0-3 ay 3-6 ay napalım.. cinsiyet belli olunca ben ufak bişiler alırım.. ama daha büyük alışverşleri (yatak hazırlığı, bebek arabası falan) onları yaza bırakıcam odası tamam olsun da aldıklarımızı oraya depolarız diye:KK70:

bide bebek görmeye gelenler de genelde daha büyük getriyorlar 6-9 ay ya da 1 yaş gibi.. beğenip de kullanırsak ne ala :KK66:
ay böyle konuşuyoz da sağlıkla gelsinler de elbet kısmetleriyle gelirler minnaklar minnoşlar ballar kaymaklar :KK51::KK51:
bende bır ıkı parca alırım dıyorum cıkarıp cıkarıp bakmak ıcın :anneadayı: oda yapacaksın yanı canım ben onda da kararsızım :KK48: ben cok kararsızım ya :D
oyle canım amın ınsallah saglıkla gelsınler :anne::anne: ama ıste hıc bıseyı eksık kalmasın herseyı olsun ıstıyoruz :D

Back
X