- 9 Temmuz 2016
- 170
- 78
- 13
Beta hcg degeriniz kac cikti
Bende cuma test yaptirdim 23 cikti.cuma geceden beri 2-3 kez pembe kahve gibi leke geliyor.adet oluyorum herhalde diyorum yok.iyice kafam karisti.degerde dusuk olunca oyyy oyyy.yarin tekrar test yaptirayim diyorum tabi adet olmazsamİlk 59 ikincide 149
Bende cuma test yaptirdim 23 cikti.cuma geceden beri 2-3 kez pembe kahve gibi leke geliyor.adet oluyorum herhalde diyorum yok.iyice kafam karisti.degerde dusuk olunca oyyy oyyy.yarin tekrar test yaptirayim diyorum tabi adet olmazsam
Ben ilk önce kendim evde test yaptım silik çıktı biri suphelendim iki kez kan testi yaptirdim gebe olduğum ortaya çıktı. İşte iki gün sonra kadın doğuma gidicez daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum. Bende de yorgunluk ve idrara çıkma isteği var
aynen canım tuvaletteyım ıkı de bır..cok da erken gıtmemek lazım ben gıttım keseye benzıyo ama net konuşmak ıcın erken dedı o zaman hep kafanda delı sorular :/ acaba dış gebelik mı dıye kendımı yıyorum hcg testı de yapmadı yarın yıne gıdıcem gercı hıssedıyorum tam yerınde o.. karnımda sancı bıçak batması felan var..yarına kadar büyüse de cıksa barı zırt pırt alttan ultrasonla bakması hoş olmuyor..bi de daha kese olacak sonra çagırcak kese dolu mu dıye sonra kalp atışı öff her gidiş stres valla
he bi de 1 hafta önce başka dr a gitmiştim o karından bakıp kese demişti gordugune ama cok kucuk olduğundan emın olamayız demıstı bırı oyle dıyo bırı böyle öff
Adet gunumde yapmistim idrar testi cikmadi.cuma olasi adetin 3. Gunuydu meraktan gittim kan testi ysptirdim.oglumda da gec dollenme olmustu benim.cok fena bel agrim var ama
Canım sana tavsiyem doktorunu bul ve onda devam et değiştirme. Bende kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum en azından bi doktorla goruseyim hami nelere dikkat etmek gerekiyor nelerle karsilasicaz bir öğrenmek istiyorum.
Ayy çok heyecanli ve değişik bir şey değil mi. Hangi tarihte evlendin canım sen :)
4 eylülde evlendim ben.. hee folik aside başladın mı ?ben testı sılık cıft gordugum gun başladım eczaneden alıp, doktor da ilk ay bi tek onu verıyomus..onun dışında bi tabak sebze bi avuç kuruyemıs her gun günlük süt köy yumurtası felan yememi söyledi..bi doktor bulup onla devam etmek gerek evet..
ucretlı konusunda da eger başlamadıysan ararlarsa kabul etmeden düşün canım..okul ortamı cok hastalıklı ben bıraktım calısmayı daha doğrusu mudur hamıle dıye duyunca şutladıkadrolu gıbı degılsın hemen yerime başkasını bakmaya başlamıştı ben de ılerleyen haftalarda ne olur bılmedıgımden bıraktım kendıme guvenemedım..veya hamıle olduğunu gizle cunku kabul etmek ıstemıyolar hamıle ucretlı.. daha once yaptın mı bılmıyorum ogretmenlık de cok zor ayakta ders anlatcaksın sabah duzgun kahvaltı yapamayacaksın yorulacaksın hıc degmıyor..
Sağlık ocağındaki doktorum hemen başlattı folik asite canım. Her gün alıyorum. Evet beslenmeye de dikkat etmek gerekiyormus yoğurt süt yumurta ceviz yemeye çalışıyorum bir de bol sıvı tüketmek gerekiyor.
Aslında ilk zamanlar dusundum ama cagirmadilar dediğin gibi daha cagirirlarsa ben gitmem. Staj yaptım iki dönem biliyorum kolay değil canım inşallah ataniriz daha iyi olur. Sınava giricem, sanırım.karnim burnumda olacak o zaman :)
Hayirlisi olsun hakkımızda. Daha çok yeni olduğu için biraz yabancıyim hamilelige bol bol okuyup öğrenmek istiyorum ve bebislerimize güzel bir gelecek diliyorum
Geçmiş olsun gripten korunalim bol bol portakal sıkıp içelim. Bende on beş yirmi dk bir tuvalete koşuyorumAman dikkat et. Bende surekli tuvaletteyim :) doktora gorundun mu bol bol dinlen ve sıcak çorba iç canım iyi gelir
Sat kaçtı sizinBende cuma test yaptirdim 23 cikti.cuma geceden beri 2-3 kez pembe kahve gibi leke geliyor.adet oluyorum herhalde diyorum yok.iyice kafam karisti.degerde dusuk olunca oyyy oyyy.yarin tekrar test yaptirayim diyorum tabi adet olmazsam
8 ekim.pazartesi tekrar test yaptırdım 120 çıktı çok şkür.cuma tekrar gideceğimSat kaçtı sizin
Doktorum bana ilk 12 haftaya kadar folik asit vitamini verdi sonra decavite geçtik çünkü içerisinde barındırıyormuş folik astimisschery Evet canim bana ilk kontrolde keseyi gorur görmez vitamin verdi.Decavit diye bir ilac yaklasik 2 haftadır kullanıyorum..Ama hic sevemedim sabah bulantilarim cok oluyor benim ,onu icmek de ayri bir eziyet Bende merak ediyorum acaba baska vitamin kullanan varmi?
Bana da folik asit ve e vitamini verdi.Folik asit kullanacağım ama e vitamini kararsızım.Yiyeceklere yöneleceğim sanırım ama kafam karışıkmisschery Evet canim bana ilk kontrolde keseyi gorur görmez vitamin verdi.Decavit diye bir ilac yaklasik 2 haftadır kullanıyorum..Ama hic sevemedim sabah bulantilarim cok oluyor benim ,onu icmek de ayri bir eziyet Bende merak ediyorum acaba baska vitamin kullanan varmi?
Ben çok kötü oldum midem sürekli bulantı halinde. Annem bakıyor şuan. Çünkü evimde kaldığımda aç kalıyorum. Ne pişirebiliyorum ne de pişenin kokusuna tahammül edebiliyorum. Yaklaşık 1 haftadırbu böyle. İnşallah geçer. Çok kusuyorum ve nezle gibi sürekli hapşırma ve burun akıntısı var. Yani berbat bi durum.Merhaba ..Bende 7 haftalık hamileym.Mide bulantıları yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?