2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

Selam güzel anneler ve anne adaylari cok mutluyum hemen paylasmak istedim..bugun 5+2de bebegimizin kesesini gördük 15 gunsonrada minnak kalbini duyacakmisizhepinizden guzel haberler bekliyorum insallah hazirana kadar hep birlikteyiz

Selam güzel anneler ve anne adaylari cok mutluyum hemen paylasmak istedim..bugun 5+2de bebegimizin kesesini gördük 15 gunsonrada minnak kalbini duyacakmisizhepinizden guzel haberler bekliyorum insallah hazirana kadar hep birlikteyiz
Tebrikler canım darısı bizim başımıza inşallah ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah bende keseyi ve kalp atışını görürüm

Kizlar herkese hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırız bende bugün öğrendim test sonucum 301 sat tarihim 24 eylül idi 3 4 haftalik 3 gün sonra tekrar kan vericem doktora gitmek için erken mi ne dersiniz?

Merhabalar kizlar,benim sat 18 eyluldu. Cumartesi gun surpriz bi sekilde hamile olsugumuzu ogrendik. Iki senedir istedik olmadi, tam tup bebek icin adet olmayi beklerken, o harika haberi aldim ve her sey bir anda degisti...
Bin sukur Allahima.
Cumartesi 435
Pazartesi 1208 hcg degerim. Pazartesi usg ile keseyi goremedik, ama doktor erken henuz dedi. Insallah cumartesi goruruz.
Allah herkesin gonlune gore versin

Sa
Kizlar herkese hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırız bende bugün öğrendim test sonucum 301 sat tarihim 24 eylül idi 3 4 haftalik 3 gün sonra tekrar kan vericem doktora gitmek için erken mi ne dersiniz?
Sağol canım sanada hayırlı olsun ama erken bence daha

Satlarımız aynıymış canım hayırlı olsun

Hayırlı olsun arkadaşım a.s cok sevindim haziran da bebişlerimjzi kucağımıza alırız insallah 5+2 ne demek beş hafta mi demek? Çok bilgim yokdakese için alttanmi baktirdiniz bn korkuyorum da

Ben de hamileyim.19 ekimde ogrendik hamile oldugumu.tam 4 haftalikti.bugun 5 haftayi tamamladik.hepimizin gözü aydin kizlar.inshallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz.

cuneytyasemin I incikupelikadin Kizlar benim de sat ayni 18 eylul..Siz ne zaman gittiniz doktora ben dun gordum keseyi 15 gun sonra kalp atisi icin cagardi
Canım ben gitmedim daha sağlık ocağında kan testi yaptırdım satım gecikince doktor kadın doğuma gitmene gerek yok küçük görünmez dedi pazartesi yine kan tahlili yapacak değerim normal seviyede yükselirse öyle gidersin dedi

I incikupelikadin Evet cnm bende karindan ultrasonla gordu.En son gecen cuma beta hcg 2327diydi ondan 4gun sonra gittim tabi beta hcg 2gunde 4kat artigi icin deger yukseldi.Karindan gorebildik o yuzden.11 kasimda kalp atisi icin cagirdi.bu benim.2 hamileligim ilk bebegimi kaybettim ben.sezeryanla dunyaya gelip 1 gun yasadi yavrum kalp.anomolisi vardi.şimdi o kadar korkuyorum elim yüreğimde insallah saglikla kavusurum yavruma

Tukedi Canim 5+2 de karindan usg ile gordu alttan muayene etmedi..Eger korkuyorsan bu haftada bekle biracik daha buyusun haftaya gidersin...Ama Alttan muayene arkadasim vardi korkulacak.bisey de yokmus bilgin olsun

M monomit Maşallah canim senin degerin ne guzel artmis. Benim cumartesi 435ti. Gec dollenme sanirim. Ilk gebeligin gercekten zor bir imtihan olmus canim ins saglicakla kucagina alirsin bebegini. Hepimiz Allaha emanet yasiyoruz. Benim de bi arkadasim sezeryanda kaybetti bebegini hic bir problem de yoktu. Simdi nur topu gibi bi oglu oldu. Sen de icini ferah tut. Her sey guzel olacak Allahin izniyle

Tukedi Canim 5+2 de karindan usg ile gordu alttan muayene etmedi..Eger korkuyorsan bu haftada bekle biracik daha buyusun haftaya gidersin...Ama Alttan muayene arkadasim vardi korkulacak.bisey de yokmus bilgin olsun
Cok teşekkürler bende karından görmek isterim Maşallah beta değerin çok iyi artmış bende 13 ekimde 4 haftalikti uzerinden iki hafta dhha geçti kan verdim beta HCG kaç olmalıdir bugün sonuç alcm.

Merhaba Canımm çok sevindim mesajını okuduğumda bana da umut oldun. bende dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…