Tebrikler canım darısı bizim başımıza inşallah ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah bende keseyi ve kalp atışını görürümSelam güzel anneler ve anne adaylari cok mutluyum hemen paylasmak istedim..bugun 5+2de bebegimizin kesesini gördük 15 gunsonrada minnak kalbini duyacakmisizhepinizden guzel haberler bekliyorum insallah hazirana kadar hep birlikteyiz
Sağol canım sanada hayırlı olsun ama erken bence dahaKizlar herkese hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırız bende bugün öğrendim test sonucum 301 sat tarihim 24 eylül idi 3 4 haftalik 3 gün sonra tekrar kan vericem doktora gitmek için erken mi ne dersiniz?
Satlarımız aynıymış canım hayırlı olsunMerhabalar kizlar,benim sat 18 eyluldu. Cumartesi gun surpriz bi sekilde hamile olsugumuzu ogrendik. Iki senedir istedik olmadi, tam tup bebek icin adet olmayi beklerken, o harika haberi aldim ve her sey bir anda degisti...
Bin sukur Allahima.
Cumartesi 435
Pazartesi 1208 hcg degerim. Pazartesi usg ile keseyi goremedik, ama doktor erken henuz dedi. Insallah cumartesi goruruz.
Allah herkesin gonlune gore versin
Hayırlı olsun arkadaşım a.s cok sevindim haziran da bebişlerimjzi kucağımıza alırız insallah 5+2 ne demek beş hafta mi demek? Çok bilgim yokdaSelam güzel anneler ve anne adaylari cok mutluyum hemen paylasmak istedim..bugun 5+2de bebegimizin kesesini gördük 15 gunsonrada minnak kalbini duyacakmisizhepinizden guzel haberler bekliyorum insallah hazirana kadar hep birlikteyiz
Canım ben gitmedim daha sağlık ocağında kan testi yaptırdım satım gecikince doktor kadın doğuma gitmene gerek yok küçük görünmez dedi pazartesi yine kan tahlili yapacak değerim normal seviyede yükselirse öyle gidersin dedicuneytyasemin I incikupelikadin Kizlar benim de sat ayni 18 eylul..Siz ne zaman gittiniz doktora ben dun gordum keseyi 15 gun sonra kalp atisi icin cagardi
Ben pazartesi gittim doktora usg ile goremedi, rahim duvari kalinlasmis 2 3 gun sonra gorunur dedi. O gun hcg 1208mis. Cuma gunu gidicem ins keseyi gormeyecuneytyasemin I incikupelikadin Kizlar benim de sat ayni 18 eylul..Siz ne zaman gittiniz doktora ben dun gordum keseyi 15 gun sonra kalp atisi icin cagardi
Senin karindan mi gordu keseyi canimcuneytyasemin I incikupelikadin Kizlar benim de sat ayni 18 eylul..Siz ne zaman gittiniz doktora ben dun gordum keseyi 15 gun sonra kalp atisi icin cagardi
Cok teşekkürler bende karından görmek isterimTukedi Canim 5+2 de karindan usg ile gordu alttan muayene etmedi..Eger korkuyorsan bu haftada bekle biracik daha buyusun haftaya gidersin...Ama Alttan muayene arkadasim vardi korkulacak.bisey de yokmus bilgin olsun
Merhabalar kizlar,benim sat 18 eyluldu. Cumartesi gun surpriz bi sekilde hamile olsugumuzu ogrendik. Iki senedir istedik olmadi, tam tup bebek icin adet olmayi beklerken, o harika haberi aldim ve her sey bir anda degisti...
Bin sukur Allahima.
Cumartesi 435
Pazartesi 1208 hcg degerim. Pazartesi usg ile keseyi goremedik, ama doktor erken henuz dedi. Insallah cumartesi goruruz.
Allah herkesin gonlune gore versin
Merhaba Canımm çok sevindim mesajını okuduğumda bana da umut oldun. bende dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?