2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim, yaşadığım duygunun tarifi olamaz. Tam normal yolla olmayacak, başka bir yol deneyelim derken Allah 'ol dersem olur' dedi.
Rabbim sana da o tarifsiz duyguyu yaşatsın inşallah. Değer 5 in üstünde olunca pozitif oluyor sanırım, adetine daha 4 gün varmış. İnşallah katlanarak büyür ve o güzel haberi alırsın. Mesajını okuyunca olumlu hisler uyandı bende. Belki de bizim yavrular sürpriz yapmayı seviyor
Dua edeceğim sana.. Haberini bekliyorum canım

Çok teşekkür ederim canım benim Amin inş :) yarın sabah kan vericem bakalım haber vericem haberi aldığım gibi inş mutlu haberi verebilirim

Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı

Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
Canım bildiğim kadarıyla her gün ikiye katlanması gerekiyor, değerlerini yorumlayabilecek kadar bilgi sahibi değilim malesef. İnşallah olumlu sonuç alırsın.

amin bitanem :)) evet kaderdaş olduk :) bol bol konuşalım artık hep güzel haberler verelim inş

İnşallah yavrularımızı sağlıcakla alacağımız günleri de nasip eder Allahım. Bugün kesemiz göründü çok şükür. 2 hafta sonra da kalbini dinlicez. Sen de kendine dikkat et canım ağır iş falan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…