Valla değerin çok güzel acaba bende mi yarın gitsemKızlar sonucu aldım 6 haftaliğim betahgc > 15.000 çıktı niye kaç olduğu yazmiyor
Merhaba Canımm çok sevindim mesajını okuduğumda bana da umut oldun. bende dün tüp bebek raporunun son aşaması röntgen ve ekg için hastaneye gittiğimde röntgene giremedim 2 kere kapısından döndüm sonra rica ettim infertilite doktorumdan 4 gün var daha hastalığıma röntgene girmeden bir baksanız dedim belki bişey vardır. sağolsun oda kan testi istedi hemen sonuç 5,73 çıktı. daha 4 gün vardı bata şok oldum. oladabilir olmayada bilir dedi 2 gün sonra yine baktır yükselirse hamilesin dedi. Rabbimden hayırlısı inşallah bende senin gibi bir süpriz yaşarım. bebeğim benimledir inş
Çok teşekkür ederim canım benim Amin inş :) yarın sabah kan vericem bakalım haber vericem haberi aldığım gibi inş mutlu haberi verebilirimSeni o kadar iyi anliyorum ki canim, yaşadığım duygunun tarifi olamaz. Tam normal yolla olmayacak, başka bir yol deneyelim derken Allah 'ol dersem olur' dedi.
Rabbim sana da o tarifsiz duyguyu yaşatsın inşallah. Değer 5 in üstünde olunca pozitif oluyor sanırım, adetine daha 4 gün varmış. İnşallah katlanarak büyür ve o güzel haberi alırsın. Mesajını okuyunca olumlu hisler uyandı bende. Belki de bizim yavrular sürpriz yapmayı seviyor
Dua edeceğim sana.. Haberini bekliyorum canım
İnşallah canım. Bekliyorum heyecanlaÇok teşekkür ederim canım benim Amin inş :) yarın sabah kan vericem bakalım haber vericem haberi aldığım gibi inş mutlu haberi verebilirim
Canım bildiğim kadarıyla her gün ikiye katlanması gerekiyor, değerlerini yorumlayabilecek kadar bilgi sahibi değilim malesef. İnşallah olumlu sonuç alırsın.Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
Bilmiyorum canım ama içini ferah tut şu anda hamilesinNolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
18 eylül canımI incikupelikadin senin sat kaç
Seninle aynıymış canım sende keseyi gördün mü18 eylül canım
Sanırım senin de 18 eylül, keseyi görmüş mğydün sen? Ben pazartesi gittim usg göremedim. Yarın gidicem tekrar, inşallah tanışırız ufaklıklaI incikupelikadin senin sat kaç
Pazartesi değerim 1208di, keseyi görmek için erken dedi doktorum.Sanırım senin de 18 eylül, keseyi görmüş mğydün sen? Ben pazartesi gittim usg göremedim. Yarın gidicem tekrar, inşallah tanışırız ufaklıkla
İnşallah canım. Bekliyorum heyecanla
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Sen benim kaderdaşumsınevettttt hamileyim :)))) 24,1 olmuş değer çok şükür :) inş tutunur bebeğim bana
Canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Sen benim kaderdaşumsın
amin bitanem :)) evet kaderdaş olduk :) bol bol konuşalım artık hep güzel haberler verelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?