Sanmam ikiz oldugunu ama insallah ikizdir ikiz olunca boylemi yükseliyor birde bugun kese goruldu fakatHayırlı olsun arkadaşım yükseliş Cok ii maşallah diyelimm ikiz olabilir miben kan vermekten korkuyorum bende baktirsam iyi olacak ama
hayırlı olsun geleceği varmış :)) takvimin 10 haftalık görünüyor yanlış olmuş galiba ben de 2 kasımda gtcem kalp atışları için inşallah duyarızHerkese Merhaba,
şu bir kaç aydır adetim hep geçikmeli oluyordu iş stresi filan derken eylul ayıda geçikti bende açıkcası geçikmeyi önemsememiştim. Fakat 30 eylülde genel bir kontrolüm vardı hastanede onun için eşimle beraber gitmiştik devlet hastanesine tahlil vermeye. Normalde çalışan bir bayan olduğum için hep özele giderim ama ay sonu diye tahlilleri devlette yaptırıp özele gidecektim. Eşimle hastaneden ayrıldıktan sonra kendime eczaneden hamilelik testi aldım ve pozitif çıktı 1 hafta bekledik üzerimizden bi şokunu attıktan sonra özeldeki doktoruma muayene oldum ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) şimdi 8 haftalık :) kalp atışlarını filan her şeyini duyduk Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder:)
Hayırlısı olsunSelamün aleyküm kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
hesaplamalar aslında doğru doktorun demesine göre 8 haftalık olduk ama ultrasondan ultrasona değişiyor dediler. Bu hafta tekrar bir kontrolüm olacak arkadaşımın önerdiği doktora gideceğim bakalım o ne diyecek :) İnşallah duyarsınız sizde bebişinizin kalp atışlarını :)hayırlı olsun geleceği varmış :)) takvimin 10 haftalık görünüyor yanlış olmuş galiba ben de 2 kasımda gtcem kalp atışları için inşallah duyarız
Hayırlı olsun canımBende ekimde öğrenengillerdenim
Ne güzel bir yıldönümü hediyesi olmuş, benim hayal ettiğim şeydi hep. Her yıldönümü öncesi test yapardım. Çok şükür yavrumuz bizi bekletmedi çok şükür...bende sizdenim kızlar hamile oldugumu ta 10 gün önce 4. evlilik yıldönümümüzde öğrendm ama bebişimin henuz kalp atışlarını duyamadm ayın 10 undan sonra gel dedi Allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsi inşallah
Hayırlı olsun canımSelamün aleyküm kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Allah razı olsunHayırlısı olsun
Hayırlısı olsun Rabbim kazasız belasız kucağına Almayı nasip etsin inşallahbende sizdenim kızlar hamile oldugumu ta 10 gün önce 4. evlilik yıldönümümüzde öğrendm ama bebişimin henuz kalp atışlarını duyamadm ayın 10 undan sonra gel dedi Allah hepimize yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsi inşallah
Cuma gunu gordum canim cok sukur,I incikupelikadin sen keseyi gördün mü
Dun gordum canim cok sukur, 7 mmcik.I incikupelikadin sen keseyi gördün mü
Tebrikler canim, saglikli bir gebelik sureci gecirirsin insallah. Bebislerimiz saglicakla gelir insMerhaba herkese bende batıma 7 gün kala ovulasyon testi yapmıştım silikten biraz koyu çıktı içime kurt düştü dün gebelik testi yaptım 6 gün kala cok silik çıktı :) suan batıma 5 gün var sabah ilk idrarla yaptım tekrar düne göre daha koyuydu, pazarteside kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım :) herkesi tebrik ederim saglıklı gebelikler dilerim
İnşallah yavrularımızı sağlıcakla alacağımız günleri de nasip eder Allahım. Bugün kesemiz göründü çok şükür. 2 hafta sonra da kalbini dinlicez. Sen de kendine dikkat et canım ağır iş falan yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?