Bende cok duyuyorum ama böyle biseyi ne mantikla söylüyorlar anlamiyorum ,, cunku bazi hamilliklerde seker cikiyor bunu da anca seker testiyle anlayabiliyoruzGünaydııın kızlarrrr gece bi dolu misafirim vardı byanlar asla seker yüklemesi yaptırma falan diye bi sürü konuştular hıı hıı falan dedim fakat nedir ne degildir bı şeker yüklemesi. Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı
Bu linnki oku tüm cevaplar burda seker yüklemesi ile ilgiliGünaydııın kızlarrrr gece bi dolu misafirim vardı byanlar asla seker yüklemesi yaptırma falan diye bi sürü konuştular hıı hıı falan dedim fakat nedir ne degildir bı şeker yüklemesi. Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı
Ne kadar güzel birşeyBenim de annem saklamis. Oglum icin islemelerini ucuk kahve bi takim yapip ustune aplikelemisti saolsun. Gerci onu kullanmaya kiyamamistim ama belki kizima kullanirim simdi. Ogluma gosterdim gecen gun kucukluk esyalarina bakarken bak bu benimmis ananen senin icin yeniden dikti falan diye. Sadece bunlari anlatmak icin bil cok kiymetli seyler. Saolsun annelerimiz :)
Benim doktorum çok gerekli olmadığı surece yaptırmak iyi değil diyor annenin yaşı 35 ustundeyse ailede şeker hastalığı varsa annenin idrarında glikoza rastlanirsa annenin daha önce düşük ya da ölü doğumu varsa daha evvel 4 kilonun ustunde doğumu varsa yapılıyormuşGünaydııın kızlarrrr gece bi dolu misafirim vardı byanlar asla seker yüklemesi yaptırma falan diye bi sürü konuştular hıı hıı falan dedim fakat nedir ne degildir bı şeker yüklemesi. Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı
Canim hayirli olsun cok güzel ama bu Mama sanallreyelerin önünden tepsisi oluyor genelde bebek icinde yiyebilsin die, ,, cikarilip takilabilir sende böyle bir tepsi alip takabilirsin cok isini görür ek gidaya gecegin zaman;
Günaydııın kızlarrrr gece bi dolu misafirim vardı byanlar asla seker yüklemesi yaptırma falan diye bi sürü konuştular hıı hıı falan dedim fakat nedir ne degildir bı şeker yüklemesi. Yaptırılmalımı yaptırılmamalımı
Turkiyede cok degisik seyler oldugu icin sasirdim bendeSaol canım
Ay güldümmama sandalyesinde tepsi olmaz mı ayol ben takmadım yeniden söküp kaldıracağım için. Hatta tekerlekleri bile takmadım hehehe allah iyiliğini versin
Turkiyede cok degisik seyler oldugu icin sasirdim bende
Orası doğru ama gebelik şekeri diye bir şey de var. Hamilelikte ortaya çıkıyor.Arkadaşım yukarda yazdıklarından hiçbirini taşımıyordu ki hamilelik öncesinde de hiç ağzına tatlı koyan biri değildir. Gebelikte şekeri çıktı. Bence çok değişken bir durum, üzerine gidilmeli diye düşünüyorum.Benim doktorum çok gerekli olmadığı surece yaptırmak iyi değil diyor annenin yaşı 35 ustundeyse ailede şeker hastalığı varsa annenin idrarında glikoza rastlanirsa annenin daha önce düşük ya da ölü doğumu varsa daha evvel 4 kilonun ustunde doğumu varsa yapılıyormuş
Evet canım bazılarında sadece gebelikte sorunlar çıkıyor mesela bende tiroid yoktu ama hamilelikte çıktı test yapilmasaydi eğer çok riskliydi bende bu yüzden böyle testlerin yapılması taraftarıyim kizimda çıkmadı ama bunda tekrar yapicam en azından içim rahat ederOrası doğru ama gebelik şekeri diye bir şey de var. Hamilelikte ortaya çıkıyor.Arkadaşım yukarda yazdıklarından hiçbirini taşımıyordu ki hamilelik öncesinde de hiç ağzına tatlı koyan biri değildir. Gebelikte şekeri çıktı. Bence çok değişken bir durum, üzerine gidilmeli diye düşünüyorum.
Gebelik şekeri teyzemde çıktı diyet yaptı.Seker yüklemesi yaptırdı. Bu doktordan doktora değişiyor gibi geliyor bana. Benim doktorum bu durumlar olmadığı surece yapmayacağını belirtti. Şekerime zaten bakılıyor he bundan sonra olursa nolur bilmiyorum onu doktor bilirOrası doğru ama gebelik şekeri diye bir şey de var. Hamilelikte ortaya çıkıyor.Arkadaşım yukarda yazdıklarından hiçbirini taşımıyordu ki hamilelik öncesinde de hiç ağzına tatlı koyan biri değildir. Gebelikte şekeri çıktı. Bence çok değişken bir durum, üzerine gidilmeli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?