Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
çok güzel canım güle güle kullanın. buna ben de bayılıyorum, çok fonksiyonlu. ne kadara aldın canım, nereden? nette 750den aşağı yok sanki.

çok güzel canım güle güle kullanın. buna ben de bayılıyorum, çok fonksiyonlu. ne kadara aldın canım, nereden? nette 750den aşağı yok sanki.

Saol canım. Aynen hem ana kucağı hem beşik hem mama sandalyesi. Hepsini tek tek alsan hem yer kaplıyor hemde bana daha külfetli geldi. Cey bebe diye bir mağazadan aldık bugün. Nettede satışı vardı. 700 tl tuttu.

Ay ne güzel ya böyle anlattıkça çok heyecanlandım. 25ine kadar vaktimiz çoook daha
Senin kıpırtılar başladı mı peki?

Canıım teşekkürler.. Gayet güzelmiş ya iyi günlerde kullanın, ideal boyutta bence beğendim :) biraz araştırayım da olmadı izmirden getirtirim

Hadiii bakalııımmm bi bu eksiktiii idrarımı yaparken yanma oluyo dün acı yemiştim çok fazla ondanmıdır yoksa enfeksiyonmu noluyo anlamadım bugun bol bol su içtim umarım yarına yanma geçer yaaa

Hadiii bakalııımmm bi bu eksiktiii idrarımı yaparken yanma oluyo dün acı yemiştim çok fazla ondanmıdır yoksa enfeksiyonmu noluyo anlamadım bugun bol bol su içtim umarım yarına yanma geçer yaaa
Duur hemen panik yapma sık idrar yanma ağrı hepsini bir takip et bakalım, erkenden farkediyoruz böyle şeyleri fitil veriyolar biliyosun hemen toparlıyoruz, sen içini ferah tuut

Duur hemen panik yapma sık idrar yanma ağrı hepsini bir takip et bakalım, erkenden farkediyoruz böyle şeyleri fitil veriyolar biliyosun hemen toparlıyoruz, sen içini ferah tuut

İnşallahh bakıyorum sık idrar degilde az idrar yapıyorum bekliyorum bakalım umarım yarın olmaz böyle olursa pazarteai mecbur doktor yoluu

Ay ne güzel ya böyle anlattıkça çok heyecanlandım. 25ine kadar vaktimiz çoook daha
Senin kıpırtılar başladı mı peki?
Çok çılgın ya net bir şekilde hissetmek
yalnız hep sağ tarafımdA bir Bebek hiç mi sola geçmez hiç mi soldan işaret vermez annesine doktor sol tarafta plesenta var dedi
Ben durunca Bebek kımıldamaya başlıyor
Ben hareket ederken o hareket ediyorsa bile durup dinlemediğim için anlamıyorum belki de
Uzanıp ayaklarımı yukarı çıkarıyorum. Hareketlerini hissetmek çok süper bir duygu :)

Sen gittin mi B Besyildiz cumartrsi sabah mıydı ayrıntılı ultrason?
Evet gittim ben de. Dediğin gibi yüzü çok net değildi. Ama o çok sorun değil, çünkü kendi doktorum da o renkli görüntüyü veriyor. Organların gelişimi iyiymiş. Yalnız seninkine göre baya minik benimki, daha 338gr:) minyon bir kız dedi doktor. Doğum tarihim de değişmedi tabi. Seninki aslan olacak demek ki:)
Bu arada 32. haftaya kadar yarım saat yürü, fazlasını önermedi. 32 den sonra yavaş yavaş fazlalaştır, 34den sonra da yürüyebildiğin kadar yürü dedi.

Benim ilk bebeğim 2 hafta önde çıkıyordu ultrasonda
seviniyordum hep
ama 5 hafta erken doğdu neredeyse
Ve hep en kötüsüyle başladım annelik macerama küvezde kaldı günlerce kilosu 3.510 olmasına rağmen
Diyeceğim o ki şimdi gününde gitsin anne karnında kaldığı zamanki gelişimini ne fazla boy ne de kilo sağlıyor. Anne karnında daha uzun kalması gözümde çok daha kıymetli
İnsan başına gelince anlıyor tabii
Allah esirgesin seni de Prensesi de

Valla ne yaptin yaptin demek istemiyorum cocukla da baska guzellikte bi hayatin oluyor ama ben ogluma 7,5 aylik hamileyken jolly jokerde model konserine gitmistim enson :) gecenin 2sinde cikmistik ve 3 saat tepine tepine dans etmistik ayakta ama iyi ki yapmisim diyorum hala. Bak ustune ikinci kez hamileyim ve bu surede birak gece esimle cikmayi oglumdan ayri gecirdigim gece sayisi 3 :)) onda da babasi yanindaydi..

Bu arada liteway plus cok ince bi bebek arabasi sayilmaz pedleri falan yerli pek cok markaya gore iyidir aslinda ama gracco cidden baska konforlu ic yapisi olarak. Ben kizkardesim tatile geldiginde bi komsumdan odunc oto koltugu alinca gordum tek kat sunger incecik, terleten bi kumas nasil kotu gelmisti anlatamam. Ama chicco her durumda iyidir onalarla kiyaslarsan. Benim gracco tercihimdeki en buyuk neden uretim yeri luksemburg olmasiydi. Hala uretim orda mi bilmiyorum ama firma guvencesi vs de olsa cin uretimi denince ben bi duruyorum :) esin de cinden gelmisken komik olmus olacak tabi ama...

Kanguru ergobaby ve lillebaby kullandim. Ergonun taklidi coktur dikkat etmek lazim. Simdilerde aliexpressde ne kumasi ne boyasi duzgun olan birsuru urun dolasiyor ucuza. Ben ergoyu distributorunden almistim lillebaby de amerikadan getirtmistim. Uygun fiyata momforttu galiba bi alman markasi var onu alabilirsin. Bunlar ergonomik kanguru oldugundan bebegin agirligi bacak arasina diil diz kalca arasina verir ve kalca gelisimi destekler. Testisler sikisti vs bi durum soz konusu degil yani.

sling Wrap ben kullanirken mobby Wrap vardi. Simdi izmirden bi arkadasin neko diye markasi var. esneklik incelik acisindan cok oneriliyor. Fiyati da uldukca uygun. Ona bakabilirsin. Oncesinde videolarini izle slingle bebek tasimasi cok keyifli ama ben baglayamam vs diye bi dusuncen varsa bosa para vermis olmassin. Buyuk rahatlik o baska tabi :))

Maliyeti kendi doktorunuj bakmasi acisindan sacma olmus tabi canim ama bebis iyi neyse ki :) masallah kilosu cok guzel. Insallah vaktinde gelir de stress ysamazsin bu kez. Benim de oglumun gelisimi 31.haftada durmustu. Ne yaptiysak kilo aldiramamistik. 2400 dogdu ama dedigin gibi anne karninda kalip vaktinde dogmasi en buyuk sansimizdi. Allah korusun meleklerimizi

Benim de annem saklamis. Oglum icin islemelerini ucuk kahve bi takim yapip ustune aplikelemisti saolsun. Gerci onu kullanmaya kiyamamistim ama belki kizima kullanirim simdi. Ogluma gosterdim gecen gun kucukluk esyalarina bakarken bak bu benimmis ananen senin icin yeniden dikti falan diye. Sadece bunlari anlatmak icin bil cok kiymetli seyler. Saolsun annelerimiz :)

Herkese iyi pazarlar iyi tatiller bende dün gördüm bebeğimi doktorum herşey yolunda dedi 20.haftada tetenozu 22.ayrıntılıyı ve yine o ara şeker yüklemesini yaptır dedi artık bana yine gün sayması kaldı :) sağlıcakla gelsin inşallah

Canim hayirli olsun cok güzel ama bu Mama sanallreyelerin önünden tepsisi oluyor genelde bebek icinde yiyebilsin die, ,, cikarilip takilabilir sende böyle bir tepsi alip takabilirsin cok isini görür ek gidaya gecegin zaman;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…