- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
çok güzel canım güle güle kullanın. buna ben de bayılıyorum, çok fonksiyonlu. ne kadara aldın canım, nereden? nette 750den aşağı yok sanki.denizkumguness sonunda getirdik bana kısa gelmedi. 5. kademede gayet yüksekliği normal. He çok havada değil ama çok sıkıntılı bir boyda değil. Burada tekerleklerini takmadım. Kutuya geri kaldıracağımdan zor geldi Acayip sevdim
Eki Görüntüle 1815550
çok güzel canım güle güle kullanın. buna ben de bayılıyorum, çok fonksiyonlu. ne kadara aldın canım, nereden? nette 750den aşağı yok sanki.
Bir de amniyon sıvısından içip duruyordu içerde sürekli yutkunuyordu kahvaltı üzerine gitmiştim.
Hani bazen dr Bebek sakin durmuyor bakamıyorum der ya bizim ki ne çok hareketliydi ne çok sakindi. Azar azar hareket etti ayak tabanlarını fahim duvarına diklemiş çenesi sürekli açıldı kapandı su içer gibi . Alıştırma yapıyor dedi dr
Canıım teşekkürler.. Gayet güzelmiş ya iyi günlerde kullanın, ideal boyutta bence beğendim :) biraz araştırayım da olmadı izmirden getirtirimdenizkumguness sonunda getirdik bana kısa gelmedi. 5. kademede gayet yüksekliği normal. He çok havada değil ama çok sıkıntılı bir boyda değil. Burada tekerleklerini takmadım. Kutuya geri kaldıracağımdan zor geldi Acayip sevdim
Eki Görüntüle 1815550
Duur hemen panik yapma sık idrar yanma ağrı hepsini bir takip et bakalım, erkenden farkediyoruz böyle şeyleri fitil veriyolar biliyosun hemen toparlıyoruz, sen içini ferah tuutHadiii bakalııımmm bi bu eksiktiii idrarımı yaparken yanma oluyo dün acı yemiştim çok fazla ondanmıdır yoksa enfeksiyonmu noluyo anlamadım bugun bol bol su içtim umarım yarına yanma geçer yaaa
Duur hemen panik yapma sık idrar yanma ağrı hepsini bir takip et bakalım, erkenden farkediyoruz böyle şeyleri fitil veriyolar biliyosun hemen toparlıyoruz, sen içini ferah tuut
Çok çılgın ya net bir şekilde hissetmekAy ne güzel yaböyle anlattıkça çok heyecanlandım. 25ine kadar vaktimiz çoook daha
Senin kıpırtılar başladı mı peki?
Evet gittim ben de. Dediğin gibi yüzü çok net değildi. Ama o çok sorun değil, çünkü kendi doktorum da o renkli görüntüyü veriyor. Organların gelişimi iyiymiş. Yalnız seninkine göre baya minik benimki, daha 338gr:) minyon bir kız dedi doktor. Doğum tarihim de değişmedi tabi. Seninki aslan olacak demek ki:)
:)))) canım yaa nasıl güzel açıklamışssın, teşekkür ederimmmmkafamdaki tüm soru işaretlerine bir bir dokunmuşsun, süpersin. En yakın arkadaşımın bebeği 14 aylık, Chicco lite way plus kullanıyor en baştan, tekerlekleri dışında memnunum diyor o da, sen de sürüşüyle ilgili aynı yorumu yapıyorsun, küçücük mağazada bile 2 tur attığımda gracconun çift tekerleklerinin ve dönüş manevralarının yanında chicco zayıf gibi kaldı,ondan dolayı da karar veremedim, dediğine de hakveriyorum, daha hafif daha kompakt bir şeyler olmasını da isterim ama chicco resmen ince çadır tentesi gibi, gracco daha dolgun geldi, ilk bebekolunca şimdi fedakarlık hissim tavanda"bebek rahat etsin de biz yorulsak da olur"görüşündeyiz sanırm, yorumlarda da hep chicco için battaniye şart denmiş, satıcı arkadaş da yanlış anlamadıysam ağırlık olarak aynı , bagajda kapladıkları yer olarak farklı dedi, arabamız geniş aile aracı, bagajda yer sıkıntısı yok, o sebeple chicco bende hala rüştünü ispatlayamadı, gracco alsam, dediğin gibi ileriki dönemlerde bir iskelet bir tente uyduruk bir baston alsam, ihtiyaç olduğunda, ne dersin? Fiyat,görüntü, kısacık kullanım tecrübesiyle graccodan başkası da ne gözümü ne gönlümü okşamadı, bir tanesi okşadı da 4 bin küsurdu, görmediğimi varsaymak istiyorum evet evet bir de bana sling ve kanguru konusunu anlat lütfen, o kangurular nasıl sevimli geliyor bana ,erkek çocuklarının testislerinden ötürü kanguru uygun değil deniyor, sen kullandın mı, sling reel hayatta hiç görmemiştim ya da dikkat etmemiştim şimdiye kadar, artık algıda seçicilik tavanda, benim dünyamda sadece hamileler, bebekler, bebek arabaları ve bebek eşyaları var artık top gibi karnımla kendime tek bluz bile almadım, salaş bol bluzlarımı gardropta öne çıkardım, tamamen bebeğe çalışıyoruz, bebek olunca kendi hayatının fişini çekiyorsun deniyordu, sanırım doğru, eşim geleli 2-3 haftaoldu, işlerimiz de yoğun olmasına rağmen, 1 sinema 5 tiyatro sığdırmışız araya, bizi bebek sonrası yaşam için bir telaş bir korku sarmış galiba
Kızlar sizde alta vuran hafif bi sızı var mı
Vazelin neden ii degilmis cnm
Evet dün sabah gittik detaylıya
25 dk sürdü kendi doktorum baktı detaylı
500 TL ödedik
Can'ım sıkıldı çok pahalı yani bence
Kalp odacıklarını bacaklar eller kollar böbrek safra kesesi işte her şeyi her yeri bakıldı
Salı devlette ayrıntılı randevum var
Perinatolog veya radyoloji uzmanı yapmadı diye devlete de gitmek istedim. 500 TL ödeyeceğimi bilsem perinatologa giderdim. Diyorlar ya ayrıntılıyı başka bir dr yapmalı mümkünse perinatolog veya radyoloji uzmanı 435 gram olmuş Bebek:) doğum tarihine 20 agustos dedi Bebek büyüdükçe önden gidince öne çekiyor doğumu. Yine ultrasonda bakmalara doyamadım yavruma.
Zamanlama bence 22 olsa daha iyiydi çünkü 3 boyutluda yüzü daha net daha belirgin görünür çünkü Bebek bir haftada bile belli oluyor değişiyor yani
Ben sanki bana benZettim
Kızım babaannenin kopyası galiba bu sefer bana benzeyecek Bebek:)
Göremediği bir yer yoktu bence göremediği bir yer varsa da bana çaktırmadı diyeyim:)
Hanımlar belki biraz şaşıracaksınız annem nevresim takımımı saklamış tabiki pembeli oglusuma kullanmak istiyorum. Yepyeni duruyor 20 seneden beri şok oldum onları görünce kızm olsa çoğu eşyası annesinin eşyası olacaktı hırkalarim pijamalarim duruyor hep
Hayır, perinatolog yaptı.Peki kendi doktorun mu yaptı detaylıyı?
Canim hayirli olsun cok güzel ama bu Mama sanallreyelerin önünden tepsisi oluyor genelde bebek icinde yiyebilsin die, ,, cikarilip takilabilir sende böyle bir tepsi alip takabilirsin cok isini görür ek gidaya gecegin zaman;denizkumguness sonunda getirdik bana kısa gelmedi. 5. kademede gayet yüksekliği normal. He çok havada değil ama çok sıkıntılı bir boyda değil. Burada tekerleklerini takmadım. Kutuya geri kaldıracağımdan zor geldi Acayip sevdim
Eki Görüntüle 1815550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?