Arkadaslar karin catlagi onlemk icin basladiniz mi bise kullanmaya. Bn cleksan igne kullaniom katkili olur kremler die kullanmk istemiom . Vazelin mi kullansm diyorum. Gecen gun Gebe giyim e gittim orda bayan bi krem onerdi dogalmis tamemn icerigine baktim setil alkol fln yazio o zmn bu dogal olmaz ki
Ben bioil aldım kullanıyorum karnim catlamadi ama bacaklarım ve kalcam çok çatladı hemde erkek çocukta bacaklarda catlama olmaz derler oluyormus her dustan sonra da bebe yagi kullanıyorum
Arkadaslar karin catlagi onlemk icin basladiniz mi bise kullanmaya. Bn cleksan igne kullaniom katkili olur kremler die kullanmk istemiom . Vazelin mi kullansm diyorum. Gecen gun Gebe giyim e gittim orda bayan bi krem onerdi dogalmis tamemn icerigine baktim setil alkol fln yazio o zmn bu dogal olmaz ki
Ben bioil aldım kullanıyorum karnim catlamadi ama bacaklarım ve kalcam çok çatladı hemde erkek çocukta bacaklarda catlama olmaz derler oluyormus her dustan sonra da bebe yagi kullanıyorum
Badem yağı aldum dün daha kullanmadım bişi kilo aldım ama daha belli değil kimse farketmiyo bile hamile olduğumu kimse bilmiyo hamile olduğumuda badem yağı iyi diye duydum bilmiyorm bende ilk olduğu için ne iyi gelir bi fikrimyok
Bioil hamileler kullanıyor genellikle zaten benim arkadaşım kullanmıştı bi yan etkisi olmadı bende kullaniyorum 2 aydir bi yan etksi yok alirken doktorada sordum kullanabilirsin dedi bebe yağı canbebe kullanıyorum.
tembelanne
sen dün detaylıya gidecektin sanırım. Nasıldı? Ben de bugün gideceğim de, erken mi diye düşünüp duruyorum. Senin zamanı için birşey dedi mi? Yani şunu tam göremedim vs?
Evet dün sabah gittik detaylıya
25 dk sürdü kendi doktorum baktı detaylı
500 TL ödedik
Can'ım sıkıldı çok pahalı yani bence
Kalp odacıklarını bacaklar eller kollar böbrek safra kesesi işte her şeyi her yeri bakıldı
Salı devlette ayrıntılı randevum var
Perinatolog veya radyoloji uzmanı yapmadı diye devlete de gitmek istedim. 500 TL ödeyeceğimi bilsem perinatologa giderdim. Diyorlar ya ayrıntılıyı başka bir dr yapmalı mümkünse perinatolog veya radyoloji uzmanı 435 gram olmuş Bebek:) doğum tarihine 20 agustos dedi Bebek büyüdükçe önden gidince öne çekiyor doğumu. Yine ultrasonda bakmalara doyamadım yavruma.
Zamanlama bence 22 olsa daha iyiydi çünkü 3 boyutluda yüzü daha net daha belirgin görünür çünkü Bebek bir haftada bile belli oluyor değişiyor yani
Ben sanki bana benZettim
Kızım babaannenin kopyası galiba bu sefer bana benzeyecek Bebek:)
Göremediği bir yer yoktu bence göremediği bir yer varsa da bana çaktırmadı diyeyim:)
Bir de amniyon sıvısından içip duruyordu içerde sürekli yutkunuyordu kahvaltı üzerine gitmiştim.
Hani bazen dr Bebek sakin durmuyor bakamıyorum der ya bizim ki ne çok hareketliydi ne çok sakindi. Azar azar hareket etti ayak tabanlarını fahim duvarına diklemiş çenesi sürekli açıldı kapandı su içer gibi . Alıştırma yapıyor dedi dr
şeker yükleme 28. Haftada mı yapılıyor 24 te mi?
Tetanoz ol dedi dr oldum bu arada ağrı yaptı ama dayanılmaz boyutta değil allahtan
Hiç kan idrar tahlili istemedi arada bir daha herşey yolunda diye mi?
İçtiğim kan ilacı bana fazla geliyor gibi hissediyorum kalbim güçlü ve hızlı çarpıyor ama tansiyon hep 9/5 günde 2 soda içiyorum ancak düzelir gibi oluyor.
Tansiyon düşünce vücut bunu dengelemek için kalp fazla kan pompalarmış ondan olur dedi dr
Gizli kalp hastalığım var diye düşünmeye başlamıştım
Hanımlar belki biraz şaşıracaksınız annem nevresim takımımı saklamış tabiki pembeli oglusuma kullanmak istiyorum. Yepyeni duruyor 20 seneden beri şok oldum onları görünce kızm olsa çoğu eşyası annesinin eşyası olacaktı hırkalarim pijamalarim duruyor hep