Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de spor yapıyorum. Her akşam yürüyüş yapıyoruz eşimle ben bir de pilatese gidiyorum haftada 1 filan. İnşallah uzun süre devM edebilirim benim için çok güzel motivasyon oluyor enerjimi yüksek tutuyor.

Biz de odamızı hazırlamak için birkaç ilk adımı yaptık. Oturma odası/ ütü odası gibi kullandığımız odamızı boşalttık tanıdıklara verdik. Boya yapılacak. Rengini düşünüyoruz şimdi, ilk önce duvar rengine karar verelim dedik. Odasını dekore etmekle ilgili eşim çok istekli ben belki bunlar biraz büyüyünce bile halledilir diyordum ama eşimin hevesini kırmayayım dedim. :) her şeyle o ilgilenecekmiş

Biz 5. Hafta bir kiz bir erkek ismi kesinlestirmistik :) Ertuğ Alp olacak insallah oglumuzun adi

Hayırlı olsun cnm ,zaman geçmiyor bana ya sizde zaman durumu nasıl :)))
Aynen sanki aylar oldu detayli ultrason randevusu alali haftaya persembe gidecegiz insallah ozledim oglusumu :\ birde benim merak ettigim kipirti hissedenler tam olarak hangi bolgede hissediyorsunuz bana sanki cok asagida gibi geliyor acaba herkes mi oyle

Benm genelde alt kısımda ama yukarda da hissettiğim oluyor karışık yani cnm karnım çıktı büyüyen kısımlarda hissediyorum

Benm genelde alt kısımda ama yukarda da hissettiğim oluyor karışık yani cnm karnım çıktı büyüyen kısımlarda hissediyorum
Ben gobek deliginin daha alt taraflarinda hissediyorum baslarda o yuzden suphe ediyordum oglum mu degil mi diye ama artik eminim cunku daha net hissediyorum

Benim ikiz ,birisini gobegimin sağ üstunde diğerini sol üstunde hissediyorum.zaten sertleşme oluyor top gibi o bölgede.

Bende bazen hissediyorum zaten rahim bölgesi göbeğin alt kısmı

kesin kızımız olacak herse yolunda çok şükür gayet iyiyiz
Canım seni erken hamilelik belirtileri topiğinden hatırladım hatta merak etmiştim acaba hamile kalan oldu mu topikten diye,maşallah ne güzel iki kız kardeş şahane olacak,ben de kızıma kız kardeş çok istemiştim ama oğlum geliyor tabi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama inşallah üçüncü de bi tane daha kızı tuttururum:) Allah tamamını erdirsin canım.

olbey bende canan karatayın bi konuşmasında dinlemiştim şeker yüklemesi doktorların kolayına geldigi için bunu yapıyorlar aslında başka yollar var ama zahmetli demişti keske neler oldugunuda söleseydide bende paylaşabilseydim ama ben yaptırmamayı düşünüorum her kontrolde annem özellikle tembih ediyor yaptırma sakın die inşallah kızımda benim gibi annesinin sözünden çıkmaz bende hamileler için özel diyet kitabı var canan karatayın bi göz gezdircem zaten bişey bulursam burayada yazarım... Doktorumada söliycem acıkcası nedir ne değildir bi izah etsin b.annemde vardı şeker babam taşıyıcı oluyor bende çıkma ihtimali var bi ihtimal Allah hepimizi ve bebişlermizi korusun

Evet Canim baya bir asagida hissediyorum bende cok cok asagilarda

Benim de aşağıda, göbek deliğimin altında sol tarafta hissediyorum kızımı. Böyle pıt pıt çok sevimli minik hareketleri oluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…