Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sweet-73 ya bünyeye göre değişio ama güzel bi diyet programıyla bebekden sonra verirsin hiç canını sıkma zaten emzirmek baya bi kalori yaktırıo sütten kesilene kadar böle idare edersinnm sonra spor diyet.. Bizim bi tanıdık 2 yaşında kızı hala emzirio hamileyken 20 küsür kilo aldı şimdi bildiğin 48 falan olmuştur hatta kilo almak istio hiç dert etme aldığın kiloları

Insallah öyle olurum :)hayırlısıyla kucağıma alsam öpsem:)

doktorunla konusman yerinde olur canim dedigin gibi. endiselerini dile getirirsen o en dogru sekilde yonlendirecektir zaten. evlat sagligi anne sozu dinlemenin bi tik otesinde geliyor. saglikla gelsin miniklerimiz.

can parelerim ay sonu detyalım var dualarını eksık etmeyın kızlarımdan .. siz nasılsınız neler yapıosunuz

iiz yogun geciyor canim. gecen gun aklimdaydin ikiz anneleri kendi topiclerinde herhalde hic gorunmuyorlar diye :)) ben de 28inde girecegim detayliya.. guzel haberler alalim insallah hepimiz.

Bebisime ilk takimi ananesinden geldi:)) .. Ben hala direniorum birşeyler almamak için daha erken diorumm hep...

Merhaba arkadaslar :)
Ben daha once de yazmistim ama araya zaman girdi . Aklima geldikce ara ara okuyorum ama calistigim icin her zaman da firsatim olmuyor.
Bu aralar hastane cikislarina baktim da, foruma da bir bakayim dedim. Aldiklarinizi paylastiginiz bir baslik goremedim ama henuz alisverise baslayan yok mu. Ben de daha basladim sayilmazgerci sadece heves edip 1 tulum almistim ama ablam hediye almis bi kac takim, cok pis gaza geldim surekli alisveris sitelerinde gezip duruyorum :))
Bebisime ilk takimi ananesinden geldi:)) .. Ben hala direniorum birşeyler almamak için daha erken diorumm hep...
Gule gule kullanir insallah bebegin :)

[QUOtuşu oasi betuld, post: 46104269, member: 258112"]Duzenleye basip mesaji sil. Bos kabul etmiyorsa 3 nokta koy :) direk sil diye bir secenek göremedim, bu sekilde yapilabilir sanirjm ..yapamadim :))) o zamanda olmaz sanirim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…