Hayırlı olsun abisi ne sevinmiştir şimdi kardeşine. Bu yaşlarda kardeş aynı cinsiyetten olunca daha çok seviniyorlar büyüklergünaydın annişler bizim bebiş de erkek kesınleşti :) bugun öğleden sonra 2 3 arası ayrıntılı usg muz var
Günaydın canım, geçmiş olsun...ben 5. haftadan bu yana vit d3 oral damla kullanıyorum,günaydın kızlar
sabah sabah tetanoz aşımı oldum geldim , kolum ağrıyor
aile hekimi hemşiresi monovit d3 verdi aranızda kullanan var mı? o kadar vitamin takviyesinden sonra süpersonic bir veled doğurucam sanırım
Evet canım ikizlere takılınca buranın bildirimi düşmüyor. 29 u da benim inşallah sağlıklı sihatli haber aluriziiz yogun geciyor canim. gecen gun aklimdaydin ikiz anneleri kendi topiclerinde herhalde hic gorunmuyorlar diye :)) ben de 28inde girecegim detayliya.. guzel haberler alalim insallah hepimiz.
Günaydın canım, geçmiş olsun...ben 5. haftadan bu yana vit d3 oral damla kullanıyorum,
Ben hiç babasını beklemiyorum ki internetten bakıp indirimleri takip ediyorum. Babasıda görünce bayılıyor. kendimce bir liste çıkardım önce giyim kısmını halledip sonra anakucağı araba filan alırım en son da odasının mobilyalarına geçerim diye düşünüyorum. Şimdiden havalar ısındı hu havada bile dışarıda durmak beni bunaltıyor ileriki ayları düşünemiyorum onun için erken başladım. Aslında her masrafı son aya yıkmak da istemiyorum en azından alıp öderim sonra yine masraflar oluyor. Tabi benim heyecanım ve hevesim de cabasıOoo maşallah. Bizim babamız hiç hevesli değil nedensedün gel bi Bebek arabalarına bakalım, netten bakmakla olmuyor, açılması kapanması önemli dedim. Doğuma 1 ay kala gider alırız diyor. Bilmiyor ki ben 1 haftadır günde 4-5 saat harcıyorum bu iş için. Böyle olunca benim de hevesim kırılıyor. Bize yakın ay sonu kapatan bir yer vardı. Sadece oradan bir hastane çıkışı aldım o kadar. O da fiyat avantajı sebebiyle. Mothercare de çok güzel şeyler var, ama indirim çok az şuan. İndirime girince babasının hevessizliğini filan takmam, ne bulursam alırım:)
Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Başınız sağolsun canm çok üzüldüm. Allah sağlıklı yavrular nasip etsin sanaMerhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Benim minik öyle canım. şuan bile gümbür gümbürGünhayır aydın güzel anneler
Bebek kipirdamalari nasıl gidiyor ?
Herkesin ki farklıdır tabi biz çok hareketliyiz bu hareketlilik ilerki dönemde korkutuyor beni
Warmı çok hareketli olan
ne denir bilmiyorum ki başın sağolsun, Allah diğer çocuklarınıza hayırlı uzun ömür versin...Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Allah hepinizden razı olsunne denir bilmiyorum ki başın sağolsun, Allah diğer çocuklarınıza hayırlı uzun ömür versin...
Başın sağolsun canım. Önce eskiden başına gelen birşeyi anlatıyorsun zannettim, ama sonra anladım bu gebeliğinden bahsettiğini. Acın taze şimdi, çok üzülürsün ama inş en hayırlı zamanda bu üzüntünü unutacak sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Canım monovit d3 oral damla günde 5 damla kullanıyorum, bu haftaya kadar günde bir tane vinalac vitamin mineral kompleksi kullanıyordum, 33 tl idi o, doktorum geçen hafta muadili olan decavit pronatal verdi, bir de sağ kalçamda kramplarım oluyor, 2-3 günde bir tane içeyim diye magnezyum efervesan tablet verdi, adını hatırlamıyorum, eşim hazırladığı için kutusuna bakmadım hiç. Ben sağlık ocağında rutin kan veriyorum, özeldeki doktoruma gitmeden o sonuçlarla gidiyorum, arkadaşalr balık yağı, kapsülü, ferrum filan demişler, bizim doktor başlatmadı öyle bir şey, gerçi vitamin komplekslerinde demir de var. Bizde bu şekilde canım, sen neler kullanıyorsun başka?Sağol canım
Başka hangi ilaçları kullanıyorsun?
Evet tatlim malesef bendim 4 lu tarama sonucunu almaya gottigimde tekrar kontrol olacaktim ama hocanin muayene tarihi 25 nisanda var bende bilemedim ne yapsam herkes ayrintili ultrasonh bekle orda netlesir diyo ama bakalim ne olacakKizlar en son bir arkadaşımızın bebeginin cinsiyeti degidmisdi erkek demislerdi sonra kiz ? Kimdi o Ipek mydi? Artik gittimi doktora
Oyle üzüldüm kı .. Rabbim acını dindirsin insallah.. Sabır versin ..Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Benimki ultrosonda sadece cinsiyet göstermiyor canım kıpırdama felan yok don oynuyoruzBenim minik öyle canım. şuan bile gümbür gümbürözellikle tatlı yediğimde sayamıyorum vuruşlarını. Ultrasonda da aynıydı doktor çok hareketli bir kız olacak bu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?