Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende normal doğum istiyorum ama zamanı gelince Yüce Rabbim neyi nasip ederse onunla yavruma kavuşacağım :) Ben epidurel doğumdan korkuyorum. Belden iğne vurdurtmak bana çok korkunç geliyor

Günhayır aydın güzel anneler
Bebek kipirdamalari nasıl gidiyor ?
Herkesin ki farklıdır tabi biz çok hareketliyiz bu hareketlilik ilerki dönemde korkutuyor beni
Warmı çok hareketli olan

Günaydın canım, geçmiş olsun...ben 5. haftadan bu yana vit d3 oral damla kullanıyorum,

iiz yogun geciyor canim. gecen gun aklimdaydin ikiz anneleri kendi topiclerinde herhalde hic gorunmuyorlar diye :)) ben de 28inde girecegim detayliya.. guzel haberler alalim insallah hepimiz.
Evet canım ikizlere takılınca buranın bildirimi düşmüyor. 29 u da benim inşallah sağlıklı sihatli haber aluriz

Kızlar ben hareket hissetmiyium henüz sadece içimde bazen pırpır bise var. Doktorum karnın var senin 21 haftayı bitirince hissedersin bence dedi. İnslah normaldir hersey

Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun

Ben hiç babasını beklemiyorum ki internetten bakıp indirimleri takip ediyorum. Babasıda görünce bayılıyor. kendimce bir liste çıkardım önce giyim kısmını halledip sonra anakucağı araba filan alırım en son da odasının mobilyalarına geçerim diye düşünüyorum. Şimdiden havalar ısındı hu havada bile dışarıda durmak beni bunaltıyor ileriki ayları düşünemiyorum onun için erken başladım. Aslında her masrafı son aya yıkmak da istemiyorum en azından alıp öderim sonra yine masraflar oluyor. Tabi benim heyecanım ve hevesim de cabası

Başın sağolsun canım, çok üzüldüm
İleride nasip olur, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Başınız sağolsun canm çok üzüldüm. Allah sağlıklı yavrular nasip etsin sana

Günhayır aydın güzel anneler
Bebek kipirdamalari nasıl gidiyor ?
Herkesin ki farklıdır tabi biz çok hareketliyiz bu hareketlilik ilerki dönemde korkutuyor beni
Warmı çok hareketli olan
Benim minik öyle canım. şuan bile gümbür gümbür özellikle tatlı yediğimde sayamıyorum vuruşlarını. Ultrasonda da aynıydı doktor çok hareketli bir kız olacak bu diyor

ne denir bilmiyorum ki başın sağolsun, Allah diğer çocuklarınıza hayırlı uzun ömür versin...

Başın sağolsun canım. Önce eskiden başına gelen birşeyi anlatıyorsun zannettim, ama sonra anladım bu gebeliğinden bahsettiğini. Acın taze şimdi, çok üzülürsün ama inş en hayırlı zamanda bu üzüntünü unutacak sağlıklı bir bebeğe kavuşursun.

Sağol canım

Başka hangi ilaçları kullanıyorsun?
Canım monovit d3 oral damla günde 5 damla kullanıyorum, bu haftaya kadar günde bir tane vinalac vitamin mineral kompleksi kullanıyordum, 33 tl idi o, doktorum geçen hafta muadili olan decavit pronatal verdi, bir de sağ kalçamda kramplarım oluyor, 2-3 günde bir tane içeyim diye magnezyum efervesan tablet verdi, adını hatırlamıyorum, eşim hazırladığı için kutusuna bakmadım hiç. Ben sağlık ocağında rutin kan veriyorum, özeldeki doktoruma gitmeden o sonuçlarla gidiyorum, arkadaşalr balık yağı, kapsülü, ferrum filan demişler, bizim doktor başlatmadı öyle bir şey, gerçi vitamin komplekslerinde demir de var. Bizde bu şekilde canım, sen neler kullanıyorsun başka?

Kizlar en son bir arkadaşımızın bebeginin cinsiyeti degidmisdi erkek demislerdi sonra kiz ? Kimdi o Ipek mydi? Artik gittimi doktora
Evet tatlim malesef bendim 4 lu tarama sonucunu almaya gottigimde tekrar kontrol olacaktim ama hocanin muayene tarihi 25 nisanda var bende bilemedim ne yapsam herkes ayrintili ultrasonh bekle orda netlesir diyo ama bakalim ne olacak

Oyle üzüldüm kı .. Rabbim acını dindirsin insallah.. Sabır versin ..

Benim minik öyle canım. şuan bile gümbür gümbür özellikle tatlı yediğimde sayamıyorum vuruşlarını. Ultrasonda da aynıydı doktor çok hareketli bir kız olacak bu diyor
Benimki ultrosonda sadece cinsiyet göstermiyor canım kıpırdama felan yok don oynuyoruz
Aynen benimde öyle dik oturmam lazım yoksa içerden uyarı vuruşları alıyorum
Sende bende ilerki aylarda o sicak da yandık desene kuvvetli tekmeler yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…