Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı sabahlar güzel anneler tatlı bebisler
Bugün sabah bebislerim uyandırdı beni. Rabbim ne mükemmel bir his bu Dileyen yolunu gözleyen herkese nasip et insaallah. ..

Kizlar en son bir arkadaşımızın bebeginin cinsiyeti degidmisdi erkek demislerdi sonra kiz ? Kimdi o Ipek mydi? Artik gittimi doktora
günaydın canım benidim, gittim başka bir Dr.a o da kesin kız dedi. erkek bebk takımı sipariş etmiştik değişim kabul etmediler elimizde kalıcak mecburen kullanıcaz artık. dr.un tutarsızlığından değiştirdim dr.uda. ders oldu bana.

Ya bu dotorlari anlamiyorum gercekten emin degil sen neden soylersin, ,,, benim doktorum 20.haftadan önce soylemez mesela simdi hakveriyorum ona en azindan tam bisey soylerki ona göre hazirliklara baslarim

günaydın annişler bizim bebiş de erkek kesınleşti :) bugun öğleden sonra 2 3 arası ayrıntılı usg muz var
Günaydın canim gozun aydin saglikla gelsin pasa insallah güzel haberlerini bekliyoruz canim gercekten cok heyecanli benim daha cok var haftaya cuma randevum,zaman nasil gececek

Nasıl geçti bugün canım devam etti mi şikayetlerin, gidecek misin doktora

Çok şükür pazar günü agrı yanma olmadı canım biraz sızlama vardı sabahtan oda geçti öğleden sonra bugunde bi sıkıntım yok Allahtan.. Çok acı yemiştim acının idrara etki ettiğini ilk defa gördüm

Ayy nasıl bir acıymış o hay allah, neyse bitti en azından iyi bari çok sevindim hadi geçmiş olsun

Günaydın kızlar günaydın mutlu göbüşler dün lcw de ve koton baby de çok şirin şeyler gördüm fiyatları da çok uygundu biraz birşeyler aldım genelde 6-9 ay bedenleri 3-6 ay olan da var. Kırmızılı battaniye 7,90 müslin örtü 9,90 üçlü zıbın 15 lira ikili 9,90 falandı. Bir ara bakın mutlaka %100 pamuk hepsi yumuşacıklar çok sevdim Yenidoğan alışverişini toplu yapacağım mayıs ayında inşallah o yüzden böyle karma şeyler alıyorum şimdilik

Evet ben de biri topik açsa diye bekliyorum. Ben giyim alışverişini yaptım hatta bitirdim sayılır daha büyük eşyalara geçeceğim bebek odası için tül baktım bende hazırlık son hız devam ediyor

Evet ben de biri topik açsa diye bekliyorum. Ben giyim alışverişini yaptım hatta bitirdim sayılır daha büyük eşyalara geçeceğim bebek odası için tül baktım bende hazırlık son hız devam ediyor
Ooo maşallah. Bizim babamız hiç hevesli değil nedense dün gel bi Bebek arabalarına bakalım, netten bakmakla olmuyor, açılması kapanması önemli dedim. Doğuma 1 ay kala gider alırız diyor. Bilmiyor ki ben 1 haftadır günde 4-5 saat harcıyorum bu iş için. Böyle olunca benim de hevesim kırılıyor. Bize yakın ay sonu kapatan bir yer vardı. Sadece oradan bir hastane çıkışı aldım o kadar. O da fiyat avantajı sebebiyle. Mothercare de çok güzel şeyler var, ama indirim çok az şuan. İndirime girince babasının hevessizliğini filan takmam, ne bulursam alırım:)

günaydın kızlar

sabah sabah tetanoz aşımı oldum geldim , kolum ağrıyor
aile hekimi hemşiresi monovit d3 verdi aranızda kullanan var mı? o kadar vitamin takviyesinden sonra süpersonic bir veled doğurucam sanırım

Günaydınnnn ben de cuma günü oldum tetanos aşısı fazla bir ağrım olmadı biraz bünye ile alakalı sanırım... ayın 27sinde detaylı ultrasonum var.. doğum tarihim 31 ağustos fakat doktor eylülün ilk haftası olabilir dedi.. Normal ve sezaryen doğum ile ilgili ders çalışmamı istedi biraz araştırma yapacağım sizin fikirlerinizi de almak isterim tecrübelerinize dayanarakkk :)

Günaydın arkadaşlar,umarım herkesin keyfi yerindedir, iyi haftalar herkese,
mutlaka bir milad olacak çocuktan sonra, eşimle şimdiden evin farklı köşelerinde varlığını hayal edip özlüyoruz miniğimizi , gelsin diye sabırsızlanıyoruz ama ufaklık gelmeden de yapılacakları yapıyoruz
Olbeycim söylediklerini listeme ekledim. Teşekkür ederim, sanırım sling bize göre değil, ama kangurular hoşuma gidiyor. Gracconun üretim yeri neresi sormadık canım, bizimki ayak üstü bir geziydi zaten, ama çin konusunda biz çok yargılı değiliz, çünkü şu anda kullanımı hat safhada olan ıphone telefonlar, kullandığımız laptoplar, pcler elimi attığımız her şey çin üretimi, tabii söz konusu bebek olunca daha hassas oluyor insan muhakkak, o konuda haklısın, teniyle temas edecek iç zıbınlarında boyar madde olmasın diye, neredeyse tamamını beyaz ekru renklerde aldım, kumaşların emiciliği, terletme özelliği vs. önemli tabii, carters 3lü takımları burada 89 tl, aliexpress de 10 15 usd arası mesela, ben de o konuda tedirginim, orjinal midir, yoksa bambaşka bir ürünle mi karşılaşırım, çinde üretilmiş olmasına takılmam ama kumaş özelliği açısından gözle göremeyip, elle hissedemeyince tedirgin oldum. 10 tane filan da beğendiğim ürün var, değişimi de zor olur.Bu konuda ne düşünüyorsun?

Bebeğin pozisyonu ve nabzı uygunsa açılma normal seyrinde oluyorsa Bebek strese girmediyse normal doğum istiyorum. İlk bebeğimde normal doğurdum erken doğum sebebiyle ve dr Hatası sebebiyle doğum sonramız sorunlu geçti

Şimdi dr bana herşey normal derse normal doğururum
ama dr lar sorumluluktan kaçma için bazen suyu az yada Bebek strese girdi yada kakasını yedi yada açılma yavaş deyip bazen sezeryana yönlendiriyorlar işte o Zaman riske etmem bu defa diyorum
çünkü bebeği sağ salim eve alıp getirmek isterim nasip olursa

doğum yapıp eve gelememek çok büyük acı oluyor anneye babaya

Ayrıca normal doğurunca çok çok büyük farklar olmayabilir örneğin öyle kesiklerim vardı ki başka gittiğin doktor sana ne haptılar demişti sezeryan olsam o kadar kesik olmazdı belki

Ameliyat olmadım hayatımda hiç
inşallah herşey normal gider sağlıkla doğurup eve getirebilirim bebeğimi.
İlk bebeğimde sezaryandan korkuyordum artık korkmuyorum
kesikleri de iyileşiyor anneler sezaryen olsa bile göbekler gidiyor kilo sorunu da kalmıyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…