- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Yazdigimiz mesaji nsil silebilioruz acaba bilgisi olan var mii
Anladim olmuor zaten çok önemli değil ama merak ettimm tesekkurler yinrdeMesaj boşaltma sitede yasak olduğu için kaldırdılar. Ancak 1 önce ki yazılanı değiştirebiliyoruz. Üstüne 3-5 mesaj daha yazdıysanız silinmez
günaydın canım benidim, gittim başka bir Dr.a o da kesin kız dedi. erkek bebk takımı sipariş etmiştik değişim kabul etmediler elimizde kalıcak mecburen kullanıcaz artık. dr.un tutarsızlığından değiştirdim dr.uda. ders oldu bana.Kizlar en son bir arkadaşımızın bebeginin cinsiyeti degidmisdi erkek demislerdi sonra kiz ? Kimdi o Ipek mydi? Artik gittimi doktora
Ya bu dotorlari anlamiyorum gercekten emin degil sen neden soylersin, ,,, benim doktorum 20.haftadan önce soylemez mesela simdi hakveriyorum ona en azindan tam bisey soylerki ona göre hazirliklara baslarimgünaydın canım benidim, gittim başka bir Dr.a o da kesin kız dedi. erkek bebk takımı sipariş etmiştik değişim kabul etmediler elimizde kalıcak mecburen kullanıcaz artık. dr.un tutarsızlığından değiştirdim dr.uda. ders oldu bana.
Günaydın canim gozun aydin saglikla gelsin pasagünaydın annişler bizim bebiş de erkek kesınleşti :) bugun öğleden sonra 2 3 arası ayrıntılı usg muz var
Nasıl geçti bugün canım devam etti mi şikayetlerin, gidecek misin doktora
Ayy nasıl bir acıymış o hay allah, neyse bitti en azından iyi bari çok sevindim hadi geçmiş olsunÇok şükür pazar günü agrı yanma olmadı canım biraz sızlama vardı sabahtan oda geçti öğleden sonra bugunde bi sıkıntım yok Allahtan.. Çok acı yemiştim acının idrara etki ettiğini ilk defa gördüm
Ayy nasıl bir acıymış o hay allah, neyse bitti en azından iyi bari çok sevindim hadi geçmiş olsun
Evet ben de biri topik açsa diye bekliyorum. Ben giyim alışverişini yaptım hatta bitirdim sayılır daha büyük eşyalara geçeceğim bebek odası için tül baktım bende hazırlık son hız devam ediyorMerhaba arkadaslar :)
Ben daha once de yazmistim ama araya zaman girdi . Aklima geldikce ara ara okuyorum ama calistigim icin her zaman da firsatim olmuyor.
Bu aralar hastane cikislarina baktim da, foruma da bir bakayim dedim. Aldiklarinizi paylastiginiz bir baslik goremedim ama henuz alisverise baslayan yok mu. Ben de daha basladim sayilmazgerci sadece heves edip 1 tulum almistim ama ablam hediye almis bi kac takim, cok pis gaza geldim surekli alisveris sitelerinde gezip duruyorum :))
Gule gule kullanir insallah bebegin :)
Ooo maşallah. Bizim babamız hiç hevesli değil nedenseEvet ben de biri topik açsa diye bekliyorum. Ben giyim alışverişini yaptım hatta bitirdim sayılır daha büyük eşyalara geçeceğim bebek odası için tül baktım bende hazırlık son hız devam ediyor
Günaydın arkadaşlar,umarım herkesin keyfi yerindedir, iyi haftalar herkese,Valla ne yaptin yaptin demek istemiyorum cocukla da baska guzellikte bi hayatin oluyor ama ben ogluma 7,5 aylik hamileyken jolly jokerde model konserine gitmistim enson :) gecenin 2sinde cikmistik ve 3 saat tepine tepine dans etmistik ayakta ama iyi ki yapmisim diyorum hala. Bak ustune ikinci kez hamileyim ve bu surede birak gece esimle cikmayi oglumdan ayri gecirdigim gece sayisi 3 :)) onda da babasi yanindaydi..
Bu arada liteway plus cok ince bi bebek arabasi sayilmaz pedleri falan yerli pek cok markaya gore iyidir aslinda ama gracco cidden baska konforlu ic yapisi olarak. Ben kizkardesim tatile geldiginde bi komsumdan odunc oto koltugu alinca gordum tek kat sunger incecik, terleten bi kumas nasil kotu gelmisti anlatamam. Ama chicco her durumda iyidir onalarla kiyaslarsan. Benim gracco tercihimdeki en buyuk neden uretim yeri luksemburg olmasiydi. Hala uretim orda mi bilmiyorum ama firma guvencesi vs de olsa cin uretimi denince ben bi duruyorum :) esin de cinden gelmisken komik olmus olacak tabi ama...
Kanguru ergobaby ve lillebaby kullandim. Ergonun taklidi coktur dikkat etmek lazim. Simdilerde aliexpressde ne kumasi ne boyasi duzgun olan birsuru urun dolasiyor ucuza. Ben ergoyu distributorunden almistim lillebaby de amerikadan getirtmistim. Uygun fiyata momforttu galiba bi alman markasi var onu alabilirsin. Bunlar ergonomik kanguru oldugundan bebegin agirligi bacak arasina diil diz kalca arasina verir ve kalca gelisimi destekler. Testisler sikisti vs bi durum soz konusu degil yani.
sling Wrap ben kullanirken mobby Wrap vardi. Simdi izmirden bi arkadasin neko diye markasi var. esneklik incelik acisindan cok oneriliyor. Fiyati da uldukca uygun. Ona bakabilirsin. Oncesinde videolarini izle slingle bebek tasimasi cok keyifli ama ben baglayamam vs diye bi dusuncen varsa bosa para vermis olmassin. Buyuk rahatlik o baska tabi :))
Bebeğin pozisyonu ve nabzı uygunsa açılma normal seyrinde oluyorsa Bebek strese girmediyse normal doğum istiyorum. İlk bebeğimde normal doğurdum erken doğum sebebiyle ve dr Hatası sebebiyle doğum sonramız sorunlu geçtiGünaydınnnn ben de cuma günü oldum tetanos aşısı fazla bir ağrım olmadı biraz bünye ile alakalı sanırım... ayın 27sinde detaylı ultrasonum var.. doğum tarihim 31 ağustos fakat doktor eylülün ilk haftası olabilir dedi.. Normal ve sezaryen doğum ile ilgili ders çalışmamı istedi biraz araştırma yapacağım sizin fikirlerinizi de almak isterim tecrübelerinize dayanarakkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?