Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
E
Evet tatlim malesef bendim 4 lu tarama sonucunu almaya gottigimde tekrar kontrol olacaktim ama hocanin muayene tarihi 25 nisanda var bende bilemedim ne yapsam herkes ayrintili ultrasonh bekle orda netlesir diyo ama bakalim ne olacak
Evet Canim bencede ayrintili ultrasyonu bekle gönlündeki olsun insallah böyle de zor ya insan alisiyor

Çok geçmiş olsun canım, şimdi okudum, çok üzüldüm, demek ki hayırlısı böyleymiş. Allah diğer 2 evladına, eşine, sana hayırlı,sağlıklı ömür nasip etsin inşallah. Allah'a emanet ol.

Rabbim tez Zaman'da unuttursun acını inşallah bir daha yaşatmasın
Çocukların sağlıklı çok şükğr her durumda hep şükredecek bişeylerimiz var geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar

Arkadaslar dr geldim 220 gr olmus önden gidiyormus cinsiyetimizi de öğrendik oglumuz oluyor. 3 yasinda bi kizim vardi allah bir de erkek bebek nasip etti şükürler olsun. 18+0 görünüyor. Bizim sipa açmış bizi bekliyormus. Cin takvimi rus takvimi ve nub teorisi de tuttu bir tek ramzi tutmadi

biz de 3lü taramada gördük nihayet net bi pozisyon yakaladık alttan aa kız mı dedim :) ben de kıza benzettim dedi doktorum fazlalık yoktu yani minik kızımız gelecek insallah sağlıkla gelsin herkesinki :) listeye ekleyebilir miyiz acaba :))

Günhayır aydın güzel anneler
Bebek kipirdamalari nasıl gidiyor ?
Herkesin ki farklıdır tabi biz çok hareketliyiz bu hareketlilik ilerki dönemde korkutuyor beni
Warmı çok hareketli olan

canım bizim bebiş de ben otururken hep hareket halinde.. yemek yerken bir duruluyor sonra devam :)

canımmm başınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlatla mükafatlandırsın seni inşallah... çok üzüldüm ya

aa hiç aklıma gelmemişti içerde sıkıştığı için bu kadar tepiklediği ben gün içinde sürekli pc başında çalışıyorum özellikle yazı yazarken sırtımı yaslamıyorum karnım da haliyle iki büklüm oluyor. göbeğim de çok yok zaten, oda sürekli bum bum bi yandan bum bum diğer yandan hiç durmuyo sıkıştığı için miymiş yani

Canim çok üzgünüm allah diger cocuklarina uzun ömür versin inşallah. Ne desem boş Allahim acini hafifletsin inşallah

bir tane hastane çıkışı yetecek mi? hastane çıkışı dediğimiz hastanede giydikleri kıyafet olmuyor mu?

Benim bebegimin hareketlerini çok net hissederdim 3 gün oldu pek bişey hissetmiyorum böyle haberler duyuncada korkuyorum içim daralıyo resmen normalmi ya ne yapsam ben neden bu kadar evhamlı oldum

her sabah kahvaltıdan sonra decavit 1 tane , saat 10 gibi bu yeni verdiği monovit d3 9 damla , akşam üzeri 4 gibi ferrum fort , gece yatmadan önce magnezyum şase , haftada bir b12 dodex iğne
çok geliyor benim gözüme , süperman olucak herhalde çıkışta

Ooo maşallah ne çok ilaç vermiş ,ben doktorua sordum decavit ve kan ilacı yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…