Günaydın arkadaşlar,umarım herkesin keyfi yerindedir, iyi haftalar herkese,
mutlaka bir milad olacak çocuktan sonra, eşimle şimdiden evin farklı köşelerinde varlığını hayal edip özlüyoruz miniğimizi , gelsin diye sabırsızlanıyoruz ama ufaklık gelmeden de yapılacakları yapıyoruz
Olbeycim söylediklerini listeme ekledim. Teşekkür ederim, sanırım sling bize göre değil, ama kangurular hoşuma gidiyor. Gracconun üretim yeri neresi sormadık canım, bizimki ayak üstü bir geziydi zaten, ama çin konusunda biz çok yargılı değiliz, çünkü şu anda kullanımı hat safhada olan ıphone telefonlar, kullandığımız laptoplar, pcler elimi attığımız her şey çin üretimi, tabii söz konusu bebek olunca daha hassas oluyor insan muhakkak, o konuda haklısın, teniyle temas edecek iç zıbınlarında boyar madde olmasın diye, neredeyse tamamını beyaz ekru renklerde aldım, kumaşların emiciliği, terletme özelliği vs. önemli tabii, carters 3lü takımları burada 89 tl, aliexpress de 10 15 usd arası mesela, ben de o konuda tedirginim, orjinal midir, yoksa bambaşka bir ürünle mi karşılaşırım, çinde üretilmiş olmasına takılmam ama kumaş özelliği açısından gözle göremeyip, elle hissedemeyince tedirgin oldum. 10 tane filan da beğendiğim ürün var, değişimi de zor olur.Bu konuda ne düşünüyorsun?
Günaydınnnn ben de cuma günü oldum tetanos aşısı fazla bir ağrım olmadı biraz bünye ile alakalı sanırım... ayın 27sinde detaylı ultrasonum var.. doğum tarihim 31 ağustos fakat doktor eylülün ilk haftası olabilir dedi.. Normal ve sezaryen doğum ile ilgili ders çalışmamı istedi biraz araştırma yapacağım sizin fikirlerinizi de almak isterim tecrübelerinize dayanarakkk :)
Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Arkadaslar dr geldim 220 gr olmus önden gidiyormus cinsiyetimizi de öğrendik oglumuz oluyor. 3 yasinda bi kizim vardi allah bir de erkek bebek nasip etti şükürler olsun. 18+0 görünüyor. Bizim sipa açmış bizi bekliyormus.Cin takvimi rus takvimi ve nub teorisi de tuttu bir tek ramzi tutmadi
Teşekkürler canim saglikla kucagimiza aliriz inşallahGözünüz aydın canım, hayırlı olsun prensinizbizde de durum aynıydı, çin, rus, nub tutmuştu, ramzi tutmamıştı.
Cok teşekkür ediyorum canim amin inşallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim inşallahhayirli olsun canim gozunuz aydin. saglikla gelsin kucuk prens
Hadi seninde gözün aydın canım sende bizim gibi hop otur hop kalkarsın 8. Ayda vurduğundacanım bizim bebiş de ben otururken hep hareket halinde.. yemek yerken bir duruluyor sonra devam :)
Canim biz bugün 16+6 dık 18+0 dedi bende sasirdim ekstra bisey yapmiyorum gebeligim normal devam ediyor demek ki iyi besleniyorlar. Dr decaviti doguma kadar kullanacaksin dedi kan ilaci vermedi bir de tokluk şekeri bakicam dedi ama ona daha cok varmis. Cok sevindim canim insallah böyle devam eder canim sağlıkla kucagimiza aliriz inşallahMaşallah bebeğine benimki de aynı cumartesi gördüm bende o gün 17+1 dim 1 hafta önden gidiyorsun dedi bebeğim de 206 gram olmuş neyle besliyorsun sen bu bebeği dedi doktor :) inşallah sağlıcakla böyle devam eder bebeklerimizin gelişimi
Bilmiyorum ki benim ki iki büklüm oturtmuyor yaslaniyorum yada uzanıyorum sıkıştırmıyor beni. Yoksa rahatsız oluyorum oturamiyorum içerden kıpır kıpır ittiriyor :))aa hiç aklıma gelmemişti içerde sıkıştığı için bu kadar tepiklediğiben gün içinde sürekli pc başında çalışıyorum özellikle yazı yazarken sırtımı yaslamıyorum karnım da haliyle iki büklüm oluyor. göbeğim de çok yok zaten, oda sürekli bum bum bi yandan bum bum diğer yandan hiç durmuyo sıkıştığı için miymiş yani
Canim ayrintilida kesinlesiyor zaten hayirli olsun kizin inşallah. Ben kendi dr disinda devlet hastanesine de gidiyorum 16 haftalik ken bi cikinti var ama bazi kizlarda da olur 18.haftadan sonra geri çekilir demisti. Senin durumuna da cok sasirdim acikcasi madem kesin degil neden yüzde 80 diyor. Ayni durumu kizimda yasadim onun icin bunda acele etmedim hic. Hakkinda hayirlisi olsun inşallahkızlar merhaba herkese.16 haftalıkken gittiğimde Dr yüzde 80 erkek dedi hatta pipi gösterdi. bugün 20 haftalık detaylı ult için gittim kesin kız dediallahtan hiçbirşey satın almadım. uzun bir süre daha almayacağım bu gidişle
Hadi yaa o kilo iyimiymiş benim de aynı gün 202 çıktı hiç öyle şeyler söylemedi normal dedi geçtiMaşallah bebeğine benimki de aynı cumartesi gördüm bende o gün 17+1 dim 1 hafta önden gidiyorsun dedi bebeğim de 206 gram olmuş neyle besliyorsun sen bu bebeği dedi doktor :) inşallah sağlıcakla böyle devam eder bebeklerimizin gelişimi
İki doktorum var benim ikiside aynı şeyleri söylüyor valla bana birinden biri değişik konuşsa kafam karışırdı ama ikiside aynı şeyleri söylüyor biri izmit araştırma da diğeri sakarya da özel bi hastahanede :) sağlıklı olsunda gerisi benim için önemli değilHadi yaa o kilo iyimiymiş benim de aynı gün 202 çıktı hiç öyle şeyler söylemedi normal dedi geçti
Yok cnm bunun için acil gitmeye gerekiyor bol su ic geçerArkadaşlar az önce iki çeşit meyve yedim yüzümün sol tarafı yanmaya başlamıştı gittim aynaya bi baktım ki yanağım kıpkırmızı ve kabarmış sadece sol yanağım ama başka tarafında bişey yok bu kızarıklık bebeğimi de etkilemez dimi eşim alerji yapmış geçer endişelenme dedi ama hala geçmedimoralim bozuldu ister istemez yıkadım kaç kere ne kızarıklık ne yanması geçti acilemi gitsem acaba
evet allah tan kimseye söylemedik . madem öyle söyleme bide ben yurtdışındayım emin olmadan konuşmazlar bizde yüzde seksen deyince tamam dedikCanim ayrintilida kesinlesiyor zaten hayirli olsun kizin inşallah. Ben kendi dr disinda devlet hastanesine de gidiyorum 16 haftalik ken bi cikinti var ama bazi kizlarda da olur 18.haftadan sonra geri çekilir demisti. Senin durumuna da cok sasirdim acikcasi madem kesin degil neden yüzde 80 diyor. Ayni durumu kizimda yasadim onun icin bunda acele etmedim hic. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?