Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

10unu birden alma :)) zaten kargo odemiyosun ve gelmesi 1 ayi buluyo. gercekten burda bulamayacagin seyler varsa al. yoksa ozellikle giyimde ise yaramaz seyler gelip astari yuzun gecebiliyor. onun yerine indirim takip etmeyi daha guvenli buluyorum. giyimle ilgili olumsuz tecrubesi olan cok arkadasim oldu.

cartersin su an yenidogan indirimi var 3 lu takimlari 6.60$ getirecek birileri varsa kacirma deri. ben kardesime bi kac siparis gectim simdiden :)

canim simdiden bi karar almak icin erken. ben normal dogurucam annem dogurdu ablam dogurdu anatomim uygun diye geziyodum ortalarda. 31. haftada bi hemoroid yuzunden hastanelik oldum. bi gecede 4. evreye gelen (oncesinde hic hemoroid yasamamistim ve kabiz bile olmamistim ortaya ciktiginda) doktorlarin bile sok oldugu bi vakaydim resmen. anestezi vermeden tromboze olan damari aldilar. 4 gun hastanede yattim sonra da ikinmak hayal oldu tabi. 34. haftada gelisimi durdu diye bebegi alacaklardi o kadar stress ve acidan doktorum bi sans daha verdi sukur 38+5e kadar icerde tutabildik. tamam epidural sezeryande olur dedim epidural tutmadi :)) genel anesteziyle sezeryan oldum ve genelden uyanmak cidden berbatti. ama sukur ikimiz icin de hersey yolundaydi.

doktorlara karsi gozun acik olsun ama en iyisi en dogrusu diye birsey yok. bebegin ve senin icin en iyisi en dogrusu var. arastir bil ogren ama kati olma asla. en hayirlisi en guzeli olsun sizin icin. saglikla gelsin minigin :)

Başın saolsun 2 evladının uzuun sağlıklı ömrü olsun.

hayirli olsun canim gozunuz aydin. saglikla gelsin kucuk prens

Canim biz bugün 16+6 dık 18+0 dedi bende sasirdim ekstra bisey yapmiyorum gebeligim normal devam ediyor demek ki iyi besleniyorlar. Dr decaviti doguma kadar kullanacaksin dedi kan ilaci vermedi bir de tokluk şekeri bakicam dedi ama ona daha cok varmis. Cok sevindim canim insallah böyle devam eder canim sağlıkla kucagimiza aliriz inşallah

Bilmiyorum ki benim ki iki büklüm oturtmuyor yaslaniyorum yada uzanıyorum sıkıştırmıyor beni. Yoksa rahatsız oluyorum oturamiyorum içerden kıpır kıpır ittiriyor :))
Aiy daha dur canım gebeligimizin cicim ayları bunlar

kızlar merhaba herkese.16 haftalıkken gittiğimde Dr yüzde 80 erkek dedi hatta pipi gösterdi. bugün 20 haftalık detaylı ult için gittim kesin kız dedi allahtan hiçbirşey satın almadım. uzun bir süre daha almayacağım bu gidişle

Canim ayrintilida kesinlesiyor zaten hayirli olsun kizin inşallah. Ben kendi dr disinda devlet hastanesine de gidiyorum 16 haftalik ken bi cikinti var ama bazi kizlarda da olur 18.haftadan sonra geri çekilir demisti. Senin durumuna da cok sasirdim acikcasi madem kesin degil neden yüzde 80 diyor. Ayni durumu kizimda yasadim onun icin bunda acele etmedim hic. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah

Hadi yaa o kilo iyimiymiş benim de aynı gün 202 çıktı hiç öyle şeyler söylemedi normal dedi geçti

denizkumguness bu doktorlar biraz değişikler misal benim ilk bebeğime uzun uzun uzun demekten gına getirmişti bize
Ne doğum boyu ne şimdiki boyu aman aman uzun değil
Diz altında femur kemiği var onu ölçmüştü annesi babası da aman aman uzun değil bu kız kime çekmiş demişti. Bizde Nasıl seviniyoruz uzun diye uzunolsa ne olacak ki? Bizde çok kısa insanlar değiliz 166 ben 176 babası
Şimdi çocuk doktorumuz uzun diyor kızıma ama sınıfında agustos doğumlular kızımdan uzun kızım şubat doğumlu yani. Sınıfın da ondan ay hesabı küçük olup çok daha uzun olan arkadaşları var.
Bazı doktor nabza göre şerbet hesabı sevindiriyor bizi gönlünce

Arkadaşlar az önce iki çeşit meyve yedim yüzümün sol tarafı yanmaya başlamıştı gittim aynaya bi baktım ki yanağım kıpkırmızı ve kabarmış sadece sol yanağım ama başka tarafında bişey yok bu kızarıklık bebeğimi de etkilemez dimi eşim alerji yapmış geçer endişelenme dedi ama hala geçmedi moralim bozuldu ister istemez yıkadım kaç kere ne kızarıklık ne yanması geçti acilemi gitsem acaba

Hadi yaa o kilo iyimiymiş benim de aynı gün 202 çıktı hiç öyle şeyler söylemedi normal dedi geçti
İki doktorum var benim ikiside aynı şeyleri söylüyor valla bana birinden biri değişik konuşsa kafam karışırdı ama ikiside aynı şeyleri söylüyor biri izmit araştırma da diğeri sakarya da özel bi hastahanede :) sağlıklı olsunda gerisi benim için önemli değil

Yok cnm bunun için acil gitmeye gerekiyor bol su ic geçer

evet allah tan kimseye söylemedik . madem öyle söyleme bide ben yurtdışındayım emin olmadan konuşmazlar bizde yüzde seksen deyince tamam dedik
.bugünde kız dedi birkaç sefer daha kesin kız derse öyle alışveriş yapacam artık. benim zatn ilk bebek eşim de kız istiyordu sağlıklı olsun hepimiz in bebişleri yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…