Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Umarım bu kötü günler geride kalır ve yeni meleğine kavuşursun tez zamanda.

Rabbim güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş.

Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun prensiniz bizde de durum aynıydı, çin, rus, nub tutmuştu, ramzi tutmamıştı.

Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah Rabbim, maşallah prensese

sağol Cnm aminnnn...evet bende her kiza kızkardeş olmalı düşüncesini taşıyorum tabiki herşeyin hayırlısı ... maşallah sana da hayirli olsun darisi 3.ye .. o topikte güzeldi baya destek oluyorduk birbirimize..ınş Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eder

Cnm ınan çok üzüldüm hayirlsi buymuş..diğer çocuklarını Allah im sana bağışlasın..

Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

Maşallah bebeğine benimki de aynı cumartesi gördüm bende o gün 17+1 dim 1 hafta önden gidiyorsun dedi bebeğim de 206 gram olmuş neyle besliyorsun sen bu bebeği dedi doktor :) inşallah sağlıcakla böyle devam eder bebeklerimizin gelişimi

Benim bebegimin hareketlerini çok net hissederdim 3 gün oldu pek bişey hissetmiyorum böyle haberler duyuncada korkuyorum içim daralıyo resmen normalmi ya ne yapsam ben neden bu kadar evhamlı oldum
Canim galiba hepimiz ayniyiz bende korkuyorum inşallah bişey olmaz bebislerimize Allaha emanetler Rabbim bebislerimizi korusun

Cok üzüldüm canim Rabbim dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile haberini duyariz.

canim allah sabir versin. evlatlarin saglikli neyse ki, yine nasib olur insallah uzmemeye calis kendini

benim fıstık ta 217 gramdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…