Ooo maşallah ne çok ilaç vermiş ,ben doktorua sordum decavit ve kan ilacı yeterli dedi
Umarım bu kötü günler geride kalır ve yeni meleğine kavuşursun tez zamanda.Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Rabbim güzel günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş.Günaydın kızlar günaydın mutlu göbüşlerdün lcw de ve koton baby de çok şirin şeyler gördüm fiyatları da çok uygundu biraz birşeyler aldım genelde 6-9 ay bedenleri 3-6 ay olan da var. Kırmızılı battaniye 7,90 müslin örtü 9,90 üçlü zıbın 15 lira ikili 9,90 falandı. Bir ara bakın mutlaka %100 pamuk hepsi yumuşacıklar çok sevdim Yenidoğan alışverişini toplu yapacağım mayıs ayında inşallah o yüzden böyle karma şeyler alıyorum şimdilik
Eki Görüntüle 1816121 Eki Görüntüle 1816121 Eki Görüntüle 1816122 Eki Görüntüle 1816124 Eki Görüntüle 1816123 Eki Görüntüle 1816125 Eki Görüntüle 1816126 Eki Görüntüle 1816127 Eki Görüntüle 1816128 Eki Görüntüle 1816129 Eki Görüntüle 1816131
Evet ben de ikizlerim için aldım baby corner dan ,çok güzel yumuşacık.bir tane hastane çıkışı yetecek mi? hastane çıkışı dediğimiz hastanede giydikleri kıyafet olmuyor mu?
Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun prensinizArkadaslar dr geldim 220 gr olmus önden gidiyormus cinsiyetimizi de öğrendik oglumuz oluyor. 3 yasinda bi kizim vardi allah bir de erkek bebek nasip etti şükürler olsun. 18+0 görünüyor. Bizim sipa açmış bizi bekliyormus.Cin takvimi rus takvimi ve nub teorisi de tuttu bir tek ramzi tutmadi
Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun, maşallah minik prenseseBizimde cinsiyet kesinlesti ogluma kiz kardes geliyoo.. 180gr 18cm olmusuz. Dr dortlu teste gerek yok afp yapalim yeter dedi. Insallah saglikla kavusuruz bebislerimizee
sağol Cnm insalharmin çok güzel bi isim bence . anlamıda çok değerli .barış içinde özgürce sağlıkla büyür umarım
Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah Rabbim, maşallah prensesebiz de 3lü taramada gördük nihayet net bi pozisyon yakaladık alttan aa kız mı dedim :) ben de kıza benzettim dedi doktorum fazlalık yoktu yani minik kızımız gelecek insallah sağlıkla gelsin herkesinki :) listeye ekleyebilir miyiz acaba :))
sağol Cnm aminnnn...evet bende her kiza kızkardeş olmalı düşüncesini taşıyorum tabiki herşeyin hayırlısı ... maşallah sana da hayirli olsunCanım seni erken hamilelik belirtileri topiğinden hatırladım hatta merak etmiştim acaba hamile kalan oldu mu topikten diye,maşallah ne güzel iki kız kardeş şahane olacak,ben de kızıma kız kardeş çok istemiştim ama oğlum geliyor tabi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama inşallah üçüncü de bi tane daha kızı tuttururum:) Allah tamamını erdirsin canım.
Cnm ınan çok üzüldüm hayirlsi buymuş..diğer çocuklarını Allah im sana bağışlasın..Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Çok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Maşallah bebeğine benimki de aynı cumartesi gördüm bende o gün 17+1 dim 1 hafta önden gidiyorsun dedi bebeğim de 206 gram olmuş neyle besliyorsun sen bu bebeği dedi doktor :) inşallah sağlıcakla böyle devam eder bebeklerimizin gelişimiArkadaslar dr geldim 220 gr olmus önden gidiyormus cinsiyetimizi de öğrendik oglumuz oluyor. 3 yasinda bi kizim vardi allah bir de erkek bebek nasip etti şükürler olsun. 18+0 görünüyor. Bizim sipa açmış bizi bekliyormus.Cin takvimi rus takvimi ve nub teorisi de tuttu bir tek ramzi tutmadi
Canim galiba hepimiz ayniyiz bende korkuyorum inşallah bişey olmaz bebislerimize Allaha emanetler Rabbim bebislerimizi korusunBenim bebegimin hareketlerini çok net hissederdim 3 gün oldu pek bişey hissetmiyorum böyle haberler duyuncada korkuyorum içim daralıyo resmen normalmi ya ne yapsam ben neden bu kadar evhamlı oldum
Cok üzüldüm canim Rabbim dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile haberini duyariz.Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
Canim galiba hepimiz ayniyiz bende korkuyorum inşallah bişey olmaz bebislerimize Allaha emanetler Rabbim bebislerimizi korusun
Merhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
benim fıstık ta 217 gramdiMaşallah bebeğine benimki de aynı cumartesi gördüm bende o gün 17+1 dim 1 hafta önden gidiyorsun dedi bebeğim de 206 gram olmuş neyle besliyorsun sen bu bebeği dedi doktor :) inşallah sağlıcakla böyle devam eder bebeklerimizin gelişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?