Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet canım biraz hızlı alışveriş yaptım ama iyi de oldu kendi açımızdan, şimdi kalan eksikleri sepete attım, 600 tl tuttu, daha almadım(banyo araç gereçleri, bakım ürünleri filan var, henüz beşikleri,uyku setleri, puset, ana kucağı filan da yok) DIPTISDIPTIS adlı arkadaş yeni bir başlık açmış, eylül bebeklerinin cicileri diye, oraya bütün fotoları atarım, listeyi de yazarım, ama benim ki çok baz alınmamalı bence, tecrübeli arkadaşlar daha iyi yönlendirirler, ben ilk bebek hevesiyle azıcık kaçırdım dozu ama mantıksız fazladan çok da fazla bir şey yok, erken stok olmuş oldu sadece, 3 al 2 öde , sepetin yarısı kampanyaları filan vardı, ben de tamamını 0-3 ve 3-6 ay almaktansa diğer tercihlerimi, 6-9 , 9-12, 12-18 aylık şeklinde yaptım ,bir baktım, 1,5 yaşında bile giyeceği kıyafetleri olmuşBir de ne yaz ne sonbahar arada bir dönem olduğundan, belki serin belki sıcak olacak diye, yarım kollu da, kolsuz da, uzun kollu da iç zıbın aldım, böyle olunca liste otomatik uzuyor zaten, detaylı paylaşırım listeyi.

Sinemnur demissin ya ongiltere diye, next magazisinin cok guzel bebek urunleri var hem de fiyati cok pahali degil.kendi sitesinden bakiyordum oraya kac gundur ama tr ye gonderim yapmiyormus.
Teşekkür ederim betül, eşime söyleyeyim de baksın, nextin Türkiyeye gönderimi yok muymuş,
http://tr.nextdirect.com/en/boys/new-in

bu sayfadan sanki alınıyor diye biliyorum ...

Cnm alırsan ve beğenirsen burada da paylaşır mısın ben de cok beğeniyorum 3lü takımları sinemnur

Ben de kısa kollu,uzun kollu,atlet,kendinden patikli altlar falan aldım 0,3,6,9,12 karışık var.yumuşacık ve indirimden aldım.sen de güle güle sağlıklı günlerde giydirirsin inş .

Doğru söylüyosun valla hepsi farklı birşey söylüyor başka birşey öneriyor zaten, herşeyleri normal olsun ya kuzucukların kilosu boyu vs duymak istediklerimiz zaten bunlar hepimizin, ayrıca kilosu da tam olarak o değil sonuçta birşeyleri çarpıp bölüp hesap yapılıyor kabaca öğrenip mutlu oluyoruz işte :)

mother care ürünleri de güze bize de ananesi 3 tane tulum almış kumaşarı çok hoş bide içinin aynı desen bady si bile var

Ayneen bende öyle yapıyorum iki doktora birden gidiyorum çok iyi oluyor :) ama kiloda peş peşe gitmediğim için yorum alamadım öyle :) kesinlikle öyle herbirimizinki sağlıklı olsun da alalım kucaklarımıza valla

Merakla bekliyorum ozellikle fotolari :)) benm de ilk oldugu icin hevesim fazla

Teşekkür ederim betül, eşime söyleyeyim de baksın, nextin Türkiyeye gönderimi yok muymuş,
http://tr.nextdirect.com/en/boys/new-in

bu sayfadan sanki alınıyor diye biliyorum ...
A ben bu sayfasini gorememistim next tr diye arattigim halde, cok sagol :)
Cnm alırsan ve beğenirsen burada da paylaşır mısın ben de cok beğeniyorum 3lü takımları sinemnur
Bende de bi iki tane var carters paylasirim diger topikte

Sinemnur demissin ya ongiltere diye, next magazisinin cok guzel bebek urunleri var hem de fiyati cok pahali degil.kendi sitesinden bakiyordum oraya kac gundur ama tr ye gonderim yapmiyormus.

Canim next trye gonderin yapiyor. Yanlis bakiyor olabilir misin? Ben ogluma surekli aliyorum. Sadece 75 dolar gunruk sinirini gecmemen gerekiyor o kadar

Canim next trye gonderin yapiyor. Yanlis bakiyor olabilir misin? Ben ogluma surekli aliyorum. Sadece 75 dolar gunruk sinirini gecmemen gerekiyor o kadar
Yaa oyleymis yanlis bakiyormusum gercekten :) cok sevindim :)

Selam kızlar ya ben bişey soracağım arada çok açık sarı krem rengine yakın akıntım oluyor akıntı olduğu zamanda ıslaklık oluyor başına gelen var mı amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için pedler varmış onlardan almayı düşünüyorum çok mu panik yapıyorum bilmiyorum ama kafama takıldı

Ben de bir kez denemiştim Central Figen Hanım'ı. Randevulu olmamıza rağmen 1,5-2 saat kadar beklemiştik. Açıkçası doktordan yana bir sıkıntı görmedim fakat sırf o kalabalık, sıra vs. sebeplerinden devam etmedim central'a. İşi gücü bırakıp gidiyoruz malum, zamanlama önemli, bir de dediğin gibi Allah korusun acil bir durum olsa sıkıntı olacak gibi geldi bana. Medical Park Göztepe'de benim doktorum Erhan Bey. Gayet memnunum şimdilik.

Benim de oldu canım ama ben enfeksiyondan korktum, aynen senin gibi açıklıyordum rengini yanma ağrı falan yoktu, doktor da tarifine göre birşey yok hamilelikte böyle akıntılar olabilir dedi, yinede tahlil yaptırdım birşey çıkmadı gerçekten :)

E Emilyyyyy şahsen bana da öyle geliyor ben hamileleiğin ilk başında medical park nida hanım gidiyordum hiç memnun kalmadığımdan diğer dr ları denemedim erhan beyi de araştırayım teşekkürler

E Emilyyyyy şahsen bana da öyle geliyor ben hamileleiğin ilk başında medical park nida hanım gidiyordum hiç memnun kalmadığımdan diğer dr ları denemedim erhan beyi de araştırayım teşekkürler

geçen hafta tahlil yapıldı ondan enfeksiyon aklıma gelmedi de serklaj yapıldı bana rahim ağzına dikiş atıldı sonuçta bi işlem gördü amniyon sıvısı da o yüzden aklıma geldi senin geçti mi canım devam ediyor mu

Canim pedlee yaniltici olabiliyor ve surekli kontrol stress hali insani kotu etkiliyor. Diktorlar da bildigim kadariyla cok guvenmiyorlar pedlere. Amniyotik sivi olup olmamasi ile ilgili yapilan bi test vardi diye hatirliyorum. Madem serklaj gibi bi durumun var doktorunla konus o seni yonlendirir zaten.

bence rahat ol aynı şey bende de oluyor ben dr a söylemedim bile idrar tahlillerinde birşey çıkmıyor ultrasonda suyuda iyiyse sıkıntı olmaz

zaten amniyon sıvısı renksiz birşey su gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…