Evet canım biraz hızlı alışveriş yaptım ama iyi de oldu kendi açımızdan, şimdi kalan eksikleri sepete attım, 600 tl tuttu, daha almadım(banyo araç gereçleri, bakım ürünleri filan var, henüz beşikleri,uyku setleri, puset, ana kucağı filan da yok)1 yasina kadar aldiklarin yeter mi
Sen de hizliymissinnelerden kac tane aldiniz paylasir misiniz , ayni ay dogum olacagi icin sizlerle konusmak en verimlisi bazen bloglardan fln okuyorum yazmış detayli ama yaz bebegi vs oldugundan durumlar farkli olabiliyor
Teşekkür ederim betül, eşime söyleyeyim de baksın, nextin Türkiyeye gönderimi yok muymuş,Sinemnur demissin ya ongiltere diye, next magazisinin cok guzel bebek urunleri var hem de fiyati cok pahali degil.kendi sitesinden bakiyordum oraya kac gundur ama tr ye gonderim yapmiyormus.
Cnm alırsan ve beğenirsen burada da paylaşır mısın ben de cok beğeniyorum 3lü takımlarıHahaha tamam 10 unu birden almam:)zaten beğendiklerimin hepsini 12-18ay arası seçtim, çünkü aldıklarım 1 yaşına kadar yeter diye tahmin ediyorum.şu sweatshirt eşofman altı ve zıbın şeklinde olan 3lü takımlar var ya, onlardan beğendim, 11-18usd gibi modeline göre, kaç gündür trendyol ya da markafonide 3 al 2 öde kampanyası var ama yine de daha uyguna gelmiyor, bari 2 tane denemelik alayım aliexpressten, test edeyim, geçen gün arkadaşa nike airmax ayakkabı aldık,1/3 fiyatına, orjinal ürün geldi,2.ciyi sipariş geçtik, kendime takı siparişleri geçmiştik, gelen ürünler gerçekten çok güzeldi, ama tabii ki her satıcıdan ne gelecek bilemiyorsun. Kardeşin nerede yaşıyor canım, gelirken mi getirecek?eşim ay sonunda ingiltereye (liverpool,birmingham )gidiyor ama orda var mı mağazası bilmiyorum.
Ben de kısa kollu,uzun kollu,atlet,kendinden patikli altlar falan aldım 0,3,6,9,12 karışık var.yumuşacık ve indirimden aldım.sen de güle güle sağlıklı günlerde giydirirsin inş .Evet canım biraz hızlı alışveriş yaptım ama iyi de oldu kendi açımızdan, şimdi kalan eksikleri sepete attım, 600 tl tuttu, daha almadım(banyo araç gereçleri, bakım ürünleri filan var, henüz beşikleri,uyku setleri, puset, ana kucağı filan da yok)DIPTISDIPTIS adlı arkadaş yeni bir başlık açmış, eylül bebeklerinin cicileri diye, oraya bütün fotoları atarım, listeyi de yazarım, ama benim ki çok baz alınmamalı bence, tecrübeli arkadaşlar daha iyi yönlendirirler, ben ilk bebek hevesiyle azıcık kaçırdım dozu ama mantıksız fazladan çok da fazla bir şey yok, erken stok olmuş oldu sadece, 3 al 2 öde , sepetin yarısı kampanyaları filan vardı, ben de tamamını 0-3 ve 3-6 ay almaktansa diğer tercihlerimi, 6-9 , 9-12, 12-18 aylık şeklinde yaptım ,bir baktım, 1,5 yaşında bile giyeceği kıyafetleri olmuş Bir de ne yaz ne sonbahar arada bir dönem olduğundan, belki serin belki sıcak olacak diye, yarım kollu da, kolsuz da, uzun kollu da iç zıbın aldım, böyle olunca liste otomatik uzuyor zaten, detaylı paylaşırım listeyi.
Doğru söylüyosun valla hepsi farklı birşey söylüyor başka birşey öneriyor zaten, herşeyleri normal olsun ya kuzucukların kilosu boyu vs duymak istediklerimiz zaten bunlar hepimizin, ayrıca kilosu da tam olarak o değil sonuçta birşeyleri çarpıp bölüp hesap yapılıyor kabaca öğrenip mutlu oluyoruz işte :)denizkumguness bu doktorlar biraz değişikler misal benim ilk bebeğime uzun uzun uzun demekten gına getirmişti bize
Ne doğum boyu ne şimdiki boyu aman aman uzun değil
Diz altında femur kemiği var onu ölçmüştü annesi babası da aman aman uzun değil bu kız kime çekmiş demişti. Bizde Nasıl seviniyoruz uzun diye uzunolsa ne olacak ki? Bizde çok kısa insanlar değiliz 166 ben 176 babası
Şimdi çocuk doktorumuz uzun diyor kızıma ama sınıfında agustos doğumlular kızımdan uzun kızım şubat doğumlu yani. Sınıfın da ondan ay hesabı küçük olup çok daha uzun olan arkadaşları var.
Bazı doktor nabza göre şerbet hesabı sevindiriyor bizi gönlünce
Ayneen bende öyle yapıyorum iki doktora birden gidiyorum çok iyi oluyor :) ama kiloda peş peşe gitmediğim için yorum alamadım öyle :) kesinlikle öyle herbirimizinki sağlıklı olsun da alalım kucaklarımıza vallaİki doktorum var benim ikiside aynı şeyleri söylüyor valla bana birinden biri değişik konuşsa kafam karışırdı ama ikiside aynı şeyleri söylüyor biri izmit araştırma da diğeri sakarya da özel bi hastahanede :) sağlıklı olsunda gerisi benim için önemli değil
Parol kaç saat arayla içilebiliyor arkadaşlar
Merakla bekliyorum ozellikle fotolari :)) benm de ilk oldugu icin hevesim fazlaEvet canım biraz hızlı alışveriş yaptım ama iyi de oldu kendi açımızdan, şimdi kalan eksikleri sepete attım, 600 tl tuttu, daha almadım(banyo araç gereçleri, bakım ürünleri filan var, henüz beşikleri,uyku setleri, puset, ana kucağı filan da yok)
Herkes acele etmeyin diyor ama aljnacak arastiracak cok sey var
DIPTISDIPTIS adlı arkadaş yeni bir başlık açmış, eylül bebeklerinin cicileri diye, oraya bütün fotoları atarım, listeyi de yazarım, ama benim ki çok baz alınmamalı bence, tecrübeli arkadaşlar daha iyi yönlendirirler, ben ilk bebek hevesiyle azıcık kaçırdım dozu ama mantıksız fazladan çok da fazla bir şey yok, erken stok olmuş oldu sadece, 3 al 2 öde , sepetin yarısı kampanyaları filan vardı, ben de tamamını 0-3 ve 3-6 ay almaktansa diğer tercihlerimi, 6-9 , 9-12, 12-18 aylık şeklinde yaptım ,bir baktım, 1,5 yaşında bile giyeceği kıyafetleri olmuş Bir de ne yaz ne sonbahar arada bir dönem olduğundan, belki serin belki sıcak olacak diye, yarım kollu da, kolsuz da, uzun kollu da iç zıbın aldım, böyle olunca liste otomatik uzuyor zaten, detaylı paylaşırım listeyi.
A ben bu sayfasini gorememistim next tr diye arattigim halde, cok sagol :)Teşekkür ederim betül, eşime söyleyeyim de baksın, nextin Türkiyeye gönderimi yok muymuş,
http://tr.nextdirect.com/en/boys/new-in
bu sayfadan sanki alınıyor diye biliyorum ...
Bende de bi iki tane var carters paylasirim diger topikteCnm alırsan ve beğenirsen burada da paylaşır mısın ben de cok beğeniyorum 3lü takımlarısinemnur
Sinemnur demissin ya ongiltere diye, next magazisinin cok guzel bebek urunleri var hem de fiyati cok pahali degil.kendi sitesinden bakiyordum oraya kac gundur ama tr ye gonderim yapmiyormus.
Yaa oyleymis yanlis bakiyormusum gercekten :) cok sevindim :)Canim next trye gonderin yapiyor. Yanlis bakiyor olabilir misin? Ben ogluma surekli aliyorum. Sadece 75 dolar gunruk sinirini gecmemen gerekiyor o kadar
Ben de bir kez denemiştim Central Figen Hanım'ı. Randevulu olmamıza rağmen 1,5-2 saat kadar beklemiştik. Açıkçası doktordan yana bir sıkıntı görmedim fakat sırf o kalabalık, sıra vs. sebeplerinden devam etmedim central'a. İşi gücü bırakıp gidiyoruz malum, zamanlama önemli, bir de dediğin gibi Allah korusun acil bir durum olsa sıkıntı olacak gibi geldi bana. Medical Park Göztepe'de benim doktorum Erhan Bey. Gayet memnunum şimdilik.istanbul anadolu yakasında olan bayanlar hangi hastane dr a gidiyorsunuz acaba
ben central figen hanıma gidiyorum aslında memnunum fakat hastanenin kalabalıklığı beni ürkütüyor geçen hafta muayenede beklerken bir kadını acil doğuma alacaklrdı oda olmadığından beklettiler mesela bu yüzden biraz kararsızım
sizin gittiğiniz memnun olduğunuz varsa söylerseniz sevinirim .
Benim de oldu canım ama ben enfeksiyondan korktum, aynen senin gibi açıklıyordum rengini yanma ağrı falan yoktu, doktor da tarifine göre birşey yok hamilelikte böyle akıntılar olabilir dedi, yinede tahlil yaptırdım birşey çıkmadı gerçekten :)Selam kızlar ya ben bişey soracağım arada çok açık sarı krem rengine yakın akıntım oluyor akıntı olduğu zamanda ıslaklık oluyor başına gelen var mı amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için pedler varmış onlardan almayı düşünüyorum çok mu panik yapıyorum bilmiyorum ama kafama takıldı
geçen hafta tahlil yapıldı ondan enfeksiyon aklıma gelmedi de serklaj yapıldı bana rahim ağzına dikiş atıldı sonuçta bi işlem gördü amniyon sıvısı da o yüzden aklıma geldi senin geçti mi canım devam ediyor muBenim de oldu canım ama ben enfeksiyondan korktum, aynen senin gibi açıklıyordum rengini yanma ağrı falan yoktu, doktor da tarifine göre birşey yok hamilelikte böyle akıntılar olabilir dedi, yinede tahlil yaptırdım birşey çıkmadı gerçekten :)
geçen hafta tahlil yapıldı ondan enfeksiyon aklıma gelmedi de serklaj yapıldı bana rahim ağzına dikiş atıldı sonuçta bi işlem gördü amniyon sıvısı da o yüzden aklıma geldi senin geçti mi canım devam ediyor mu
Selam kızlar ya ben bişey soracağım arada çok açık sarı krem rengine yakın akıntım oluyor akıntı olduğu zamanda ıslaklık oluyor başına gelen var mı amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için pedler varmış onlardan almayı düşünüyorum çok mu panik yapıyorum bilmiyorum ama kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?