Hahaha tamam 10 unu birden almam:)zaten beğendiklerimin hepsini 12-18ay arası seçtim, çünkü aldıklarım 1 yaşına kadar yeter diye tahmin ediyorum.şu sweatshirt eşofman altı ve zıbın şeklinde olan 3lü takımlar var ya, onlardan beğendim, 11-18usd gibi modeline göre, kaç gündür trendyol ya da markafonide 3 al 2 öde kampanyası var ama yine de daha uyguna gelmiyor, bari 2 tane denemelik alayım aliexpressten, test edeyim, geçen gün arkadaşa nike airmax ayakkabı aldık,1/3 fiyatına, orjinal ürün geldi,2.ciyi sipariş geçtik, kendime takı siparişleri geçmiştik, gelen ürünler gerçekten çok güzeldi, ama tabii ki her satıcıdan ne gelecek bilemiyorsun. Kardeşin nerede yaşıyor canım, gelirken mi getirecek?eşim ay sonunda ingiltereye (liverpool,birmingham )gidiyor ama orda var mı mağazası bilmiyorum.10unu birden alma :)) zaten kargo odemiyosun ve gelmesi 1 ayi buluyo. gercekten burda bulamayacagin seyler varsa al. yoksa ozellikle giyimde ise yaramaz seyler gelip astari yuzun gecebiliyor. onun yerine indirim takip etmeyi daha guvenli buluyorum. giyimle ilgili olumsuz tecrubesi olan cok arkadasim oldu.
cartersin su an yenidogan indirimi var 3 lu takimlari 6.60$ getirecek birileri varsa kacirma deri. ben kardesime bi kac siparis gectim simdiden :)
Benim doktorum da soylemez diyordum tahminini ama ilk gorunce söyledi kiz dedi ama kesin degil , 2 hafta sonra erkek dersem sasirma demisti hakkatten de 2 hafta sonra erkek cikti biz hic alistirmamistik zaten kendimizi sorun olmadiYa bu dotorlari anlamiyorum gercekten emin degil sen neden soylersin, ,,, benim doktorum 20.haftadan önce soylemez mesela simdi hakveriyorum ona en azindan tam bisey soylerki ona göre hazirliklara baslarim
Oo sen hizliymissin masallah :))Evet ben de biri topik açsa diye bekliyorum. Ben giyim alışverişini yaptım hatta bitirdim sayılır daha büyük eşyalara geçeceğim bebek odası için tül baktım bende hazırlık son hız devam ediyor
Hastane cikislarini ilk ay giyebiliyor mu. Yani 2-3 tane hastane cikisi alinca ilk ay hep onları mi giyer . Kafam cok karisikOoo maşallah. Bizim babamız hiç hevesli değil nedensedün gel bi Bebek arabalarına bakalım, netten bakmakla olmuyor, açılması kapanması önemli dedim. Doğuma 1 ay kala gider alırız diyor. Bilmiyor ki ben 1 haftadır günde 4-5 saat harcıyorum bu iş için. Böyle olunca benim de hevesim kırılıyor. Bize yakın ay sonu kapatan bir yer vardı. Sadece oradan bir hastane çıkışı aldım o kadar. O da fiyat avantajı sebebiyle. Mothercare de çok güzel şeyler var, ama indirim çok az şuan. İndirime girince babasının hevessizliğini filan takmam, ne bulursam alırım:)
Carters yurtdisinda tabi ki cok daha ucuz ama getirtme riskini goze alamiyorsaniz instagramda en uyguna babystrends diye bir hesap var biz ordan aldikGünaydın arkadaşlar,umarım herkesin keyfi yerindedir, iyi haftalar herkese,
mutlaka bir milad olacak çocuktan sonra, eşimle şimdiden evin farklı köşelerinde varlığını hayal edip özlüyoruz miniğimizi , gelsin diye sabırsızlanıyoruz ama ufaklık gelmeden de yapılacakları yapıyoruz
Olbeycim söylediklerini listeme ekledim. Teşekkür ederim, sanırım sling bize göre değil, ama kangurular hoşuma gidiyor. Gracconun üretim yeri neresi sormadık canım, bizimki ayak üstü bir geziydi zaten, ama çin konusunda biz çok yargılı değiliz, çünkü şu anda kullanımı hat safhada olan ıphone telefonlar, kullandığımız laptoplar, pcler elimi attığımız her şey çin üretimi, tabii söz konusu bebek olunca daha hassas oluyor insan muhakkak, o konuda haklısın, teniyle temas edecek iç zıbınlarında boyar madde olmasın diye, neredeyse tamamını beyaz ekru renklerde aldım, kumaşların emiciliği, terletme özelliği vs. önemli tabii, carters 3lü takımları burada 89 tl, aliexpress de 10 15 usd arası mesela, ben de o konuda tedirginim, orjinal midir, yoksa bambaşka bir ürünle mi karşılaşırım, çinde üretilmiş olmasına takılmam ama kumaş özelliği açısından gözle göremeyip, elle hissedemeyince tedirgin oldum. 10 tane filan da beğendiğim ürün var, değişimi de zor olur.Bu konuda ne düşünüyorsun?
Ben de baya az hissediyorum ama o bile yetiyor cok tatli :))Kızlar ben hareket hissetmiyium henüz sadece içimde bazen pırpır bise var. Doktorum karnın var senin 21 haftayı bitirince hissedersin bence dedi. İnslah normaldir hersey
Basiniz sagolsun, cok üzüldüm, Allah sabir versinMerhaba kızlar cuma günü kontrolüm vardı 16 haftaliktik ben o kadar güzel hayallerle gittim ki dedim belki cinsiyetini bile öğrenirim ama nasip olmadı bebeğim bana minicik kalbinin durduğunu artık atmadigini beni çoktan bıraktığını öğrendim meğer 3 hafta olmuş öleli acil yatisim yapıldı ilaçla tedavi uygulandı sancı çekerek ölü doğum yaptım Bebeğimi Allahın vardır bildiği nasip boyleymis Rabbim diğer 2 yavruma hayırlı ömür nasip etsin aranızdan ayriliyorum inşallah hepiniz hayirlisiyla sagliklica alırsınız bebeginizi kucağıniza hepiniz Allaha emanet olun
bu konuda tecrubeliler bizi aydinlatsin :))bir tane hastane çıkışı yetecek mi? hastane çıkışı dediğimiz hastanede giydikleri kıyafet olmuyor mu?
1 yasina kadar aldiklarin yeter miHahaha tamam 10 unu birden almam:)zaten beğendiklerimin hepsini 12-18ay arası seçtim, çünkü aldıklarım 1 yaşına kadar yeter diye tahmin ediyorum.şu sweatshirt eşofman altı ve zıbın şeklinde olan 3lü takımlar var ya, onlardan beğendim, 11-18usd gibi modeline göre, kaç gündür trendyol ya da markafonide 3 al 2 öde kampanyası var ama yine de daha uyguna gelmiyor, bari 2 tane denemelik alayım aliexpressten, test edeyim, geçen gün arkadaşa nike airmax ayakkabı aldık,1/3 fiyatına, orjinal ürün geldi,2.ciyi sipariş geçtik, kendime takı siparişleri geçmiştik, gelen ürünler gerçekten çok güzeldi, ama tabii ki her satıcıdan ne gelecek bilemiyorsun. Kardeşin nerede yaşıyor canım, gelirken mi getirecek?eşim ay sonunda ingiltereye (liverpool,birmingham )gidiyor ama orda var mı mağazası bilmiyorum.
Hahaha tamam 10 unu birden almam:)zaten beğendiklerimin hepsini 12-18ay arası seçtim, çünkü aldıklarım 1 yaşına kadar yeter diye tahmin ediyorum.şu sweatshirt eşofman altı ve zıbın şeklinde olan 3lü takımlar var ya, onlardan beğendim, 11-18usd gibi modeline göre, kaç gündür trendyol ya da markafonide 3 al 2 öde kampanyası var ama yine de daha uyguna gelmiyor, bari 2 tane denemelik alayım aliexpressten, test edeyim, geçen gün arkadaşa nike airmax ayakkabı aldık,1/3 fiyatına, orjinal ürün geldi,2.ciyi sipariş geçtik, kendime takı siparişleri geçmiştik, gelen ürünler gerçekten çok güzeldi, ama tabii ki her satıcıdan ne gelecek bilemiyorsun. Kardeşin nerede yaşıyor canım, gelirken mi getirecek?eşim ay sonunda ingiltereye (liverpool,birmingham )gidiyor ama orda var mı mağazası bilmiyorum.
bir tane hastane çıkışı yetecek mi? hastane çıkışı dediğimiz hastanede giydikleri kıyafet olmuyor mu?
Gunaydin ben biraz kotuyum bogaz enfeksiyonu gecryrum umarim iyi oluruz bizde..Tetanoz asisi oldunuz mu peki?hepinize günaydın kızlar :) umarım bebeişlerde sizlerde iyisinizdir
3 gündür giremiyordum hafta sonu sınavlarım vardı , dünde sağlık ocağında aşı kontrol vardı çok şükür her şey yolunda
Gunaydin ben biraz kotuyum bogaz enfeksiyonu gecryrum umarim iyi oluruz bizde..Tetanoz asisi oldunuz mu peki?
Gunaydin ben biraz kotuyum bogaz enfeksiyonu gecryrum umarim iyi oluruz bizde..Tetanoz asisi oldunuz mu peki?
Geçmiş olsun cnm ıhlamur falan ic .ben dun oldum ayrım olmadı iyi dedim agirmicak bugün uyandım boynundan aşa kolum çok agriyor aşırı bas agrisi da var.midem de bi tuhaf aşıdan mi hasta mi olacam bilmem basım zonkluyo.ağrı kesici içmemek için melesiyorum resmen geçer inşallah ya
Tskr ederim cnm ewt ihlamur biraz sakinlestiriyor en azindan.bende doktora gitmemek icin gecirmeye calisyrm umarim gecer.sizede gecmis olsun insallah gecer agrilarinizGeçmiş olsun cnm ıhlamur falan ic .ben dun oldum ayrım olmadı iyi dedim agirmicak bugün uyandım boynundan aşa kolum çok agriyor aşırı bas agrisi da var.midem de bi tuhaf aşıdan mi hasta mi olacam bilmem basım zonkluyo.ağrı kesici içmemek için melesiyorum resmen geçer inşallah ya
Günaydın,bana doktorum tetanos asisi olma dedi.ikizlerde tavsiye edilmiyormus
Tesekkur ederm cnm insallah gecer dua edin ltfen kahvalti falan yapamadim bebegime bise olcak diye cok korkuyorum insallah hersey yolunda giderçok geçmiş olsun umarım hemen iyi olursun bol bol ballı su iç
evet dün oldum 4 doz daha olacağımı söylediler
Bana kalsa ben de asi olma taraftariyim ,ama doktorum olma deyince vazgeçtim.onu bilmiyordum bana da dr um bence olmana gerek yok dedi ama her hangi bir zararı da olmadığından oldum ben bana bıraktı açıkcası dr
Tesekkur ederm cnm insallah gecer dua edin ltfen kahvalti falan yapamadim bebegime bise olcak diye cok korkuyorum insallah hersey yolunda gider
Ohh şanslı bebişKardesim houstonda yasiyor. Bu yaz gelmeyecek malesef ev vs aldilar tasinma isleri var. universitede ogretim gorevlisi. Houstonda cok turk var illa ki tanidigi birileri gelir mayis haziranda. En kotu ihtimalle esinin ailesi yazin gidip gelecekler aldiklarimi onlar getirir yazin :)
Teşekkür ederim canım, oraya da bakayım...Benim doktorum da soylemez diyordum tahminini ama ilk gorunce söyledi kiz dedi ama kesin degil , 2 hafta sonra erkek dersem sasirma demisti hakkatten de 2 hafta sonra erkek cikti biz hic alistirmamistik zaten kendimizi sorun olmadi
Oo sen hizliymissin masallah :))
Hastane cikislarini ilk ay giyebiliyor mu. Yani 2-3 tane hastane cikisi alinca ilk ay hep onları mi giyer . Kafam cok karisik
Carters yurtdisinda tabi ki cok daha ucuz ama getirtme riskini goze alamiyorsaniz instagramda en uyguna babystrends diye bir hesap var biz ordan aldik
Ben de baya az hissediyorum ama o bile yetiyor cok tatli :))
Basiniz sagolsun, cok üzüldüm, Allah sabir versin
bu konuda tecrubeliler bizi aydinlatsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?