Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hahaha tamam 10 unu birden almam:)zaten beğendiklerimin hepsini 12-18ay arası seçtim, çünkü aldıklarım 1 yaşına kadar yeter diye tahmin ediyorum.şu sweatshirt eşofman altı ve zıbın şeklinde olan 3lü takımlar var ya, onlardan beğendim, 11-18usd gibi modeline göre, kaç gündür trendyol ya da markafonide 3 al 2 öde kampanyası var ama yine de daha uyguna gelmiyor, bari 2 tane denemelik alayım aliexpressten, test edeyim, geçen gün arkadaşa nike airmax ayakkabı aldık,1/3 fiyatına, orjinal ürün geldi,2.ciyi sipariş geçtik, kendime takı siparişleri geçmiştik, gelen ürünler gerçekten çok güzeldi, ama tabii ki her satıcıdan ne gelecek bilemiyorsun. Kardeşin nerede yaşıyor canım, gelirken mi getirecek?eşim ay sonunda ingiltereye (liverpool,birmingham )gidiyor ama orda var mı mağazası bilmiyorum.

Ya bu dotorlari anlamiyorum gercekten emin degil sen neden soylersin, ,,, benim doktorum 20.haftadan önce soylemez mesela simdi hakveriyorum ona en azindan tam bisey soylerki ona göre hazirliklara baslarim
Benim doktorum da soylemez diyordum tahminini ama ilk gorunce söyledi kiz dedi ama kesin degil , 2 hafta sonra erkek dersem sasirma demisti hakkatten de 2 hafta sonra erkek cikti biz hic alistirmamistik zaten kendimizi sorun olmadi
Evet ben de biri topik açsa diye bekliyorum. Ben giyim alışverişini yaptım hatta bitirdim sayılır daha büyük eşyalara geçeceğim bebek odası için tül baktım bende hazırlık son hız devam ediyor
Oo sen hizliymissin masallah :))
Hastane cikislarini ilk ay giyebiliyor mu. Yani 2-3 tane hastane cikisi alinca ilk ay hep onları mi giyer . Kafam cok karisik
Carters yurtdisinda tabi ki cok daha ucuz ama getirtme riskini goze alamiyorsaniz instagramda en uyguna babystrends diye bir hesap var biz ordan aldik
Kızlar ben hareket hissetmiyium henüz sadece içimde bazen pırpır bise var. Doktorum karnın var senin 21 haftayı bitirince hissedersin bence dedi. İnslah normaldir hersey
Ben de baya az hissediyorum ama o bile yetiyor cok tatli :))
Basiniz sagolsun, cok üzüldüm, Allah sabir versin
bir tane hastane çıkışı yetecek mi? hastane çıkışı dediğimiz hastanede giydikleri kıyafet olmuyor mu?
bu konuda tecrubeliler bizi aydinlatsin :))

1 yasina kadar aldiklarin yeter mi
Sen de hizliymissinnelerden kac tane aldiniz paylasir misiniz , ayni ay dogum olacagi icin sizlerle konusmak en verimlisi bazen bloglardan fln okuyorum yazmış detayli ama yaz bebegi vs oldugundan durumlar farkli olabiliyor

Sinemnur demissin ya ongiltere diye, next magazisinin cok guzel bebek urunleri var hem de fiyati cok pahali degil.kendi sitesinden bakiyordum oraya kac gundur ama tr ye gonderim yapmiyormus.

Kardesim houstonda yasiyor. Bu yaz gelmeyecek malesef ev vs aldilar tasinma isleri var. universitede ogretim gorevlisi. Houstonda cok turk var illa ki tanidigi birileri gelir mayis haziranda. En kotu ihtimalle esinin ailesi yazin gidip gelecekler aldiklarimi onlar getirir yazin :)

hepinize günaydın kızlar :) umarım bebeişlerde sizlerde iyisinizdir

3 gündür giremiyordum hafta sonu sınavlarım vardı , dünde sağlık ocağında aşı kontrol vardı çok şükür her şey yolunda

Gunaydin ben biraz kotuyum bogaz enfeksiyonu gecryrum umarim iyi oluruz bizde..Tetanoz asisi oldunuz mu peki?

Gunaydin ben biraz kotuyum bogaz enfeksiyonu gecryrum umarim iyi oluruz bizde..Tetanoz asisi oldunuz mu peki?

Geçmiş olsun cnm ıhlamur falan ic .ben dun oldum ayrım olmadı iyi dedim agirmicak bugün uyandım boynundan aşa kolum çok agriyor aşırı bas agrisi da var.midem de bi tuhaf aşıdan mi hasta mi olacam bilmem basım zonkluyo.ağrı kesici içmemek için melesiyorum resmen geçer inşallah ya

benimde kolum çok ağrıyor ama öyle olabiliyormuş

Tskr ederim cnm ewt ihlamur biraz sakinlestiriyor en azindan.bende doktora gitmemek icin gecirmeye calisyrm umarim gecer.sizede gecmis olsun insallah gecer agrilariniz

çok geçmiş olsun umarım hemen iyi olursun bol bol ballı su iç

evet dün oldum 4 doz daha olacağımı söylediler
Tesekkur ederm cnm insallah gecer dua edin ltfen kahvalti falan yapamadim bebegime bise olcak diye cok korkuyorum insallah hersey yolunda gider

Tesekkur ederm cnm insallah gecer dua edin ltfen kahvalti falan yapamadim bebegime bise olcak diye cok korkuyorum insallah hersey yolunda gider

merak etme birşey olmaz çorba iç süt iç bol bol meyve ye

birde tuzlu suyla gargara yap o çok iyi geliyor bütün mikropları öldürüyor

istanbul anadolu yakasında olan bayanlar hangi hastane dr a gidiyorsunuz acaba

ben central figen hanıma gidiyorum aslında memnunum fakat hastanenin kalabalıklığı beni ürkütüyor geçen hafta muayenede beklerken bir kadını acil doğuma alacaklrdı oda olmadığından beklettiler mesela bu yüzden biraz kararsızım

sizin gittiğiniz memnun olduğunuz varsa söylerseniz sevinirim .

Ohh şanslı bebiş eşimin de teyzesi new jersey'de yaşıyor, eşimin kuzeni geliyor yazları tatile ama ona da kıyafet sipariş veremem ki, zaten eşimin gözünde iyice zıvanadan çıktım alışveriş konusunda, bu hareket hiç iyi olmaz

Teşekkür ederim canım, oraya da bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…