Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Yeditepede dogurdum oglumu. Hastaneden ve gazi beyden memnuniyetimi burda defalarca yzmisimdir. Simdi esimin degisen sigorta sartlari yuzunden medipol kosuyoluna devam ediyorum. Ama doktorumla surekli irtibattayiz. Anadolu yakasi icin kesinlikle tavsiye ederim

gazi beyden genelde memnun insanlar olmazsa bende deniyim bikere gideyim

Kontrole gideli bi hafta anca oldu ondan öncede haftada bir yine doktordaydım randevuma da iki hafta var o zamana kadar pedle bi denesem demiştim dediğin gibi en iyisi doktora sormak galiba

bence rahat ol aynı şey bende de oluyor ben dr a söylemedim bile idrar tahlillerinde birşey çıkmıyor ultrasonda suyuda iyiyse sıkıntı olmaz

zaten amniyon sıvısı renksiz birşey su gibi
Son üç haftada birer hafta arayla idrar tahlili yapıldı hep normal çıktı ıslaklık benim aklımı karıştıran

Ben de kısa kollu,uzun kollu,atlet,kendinden patikli altlar falan aldım 0,3,6,9,12 karışık var.yumuşacık ve indirimden aldım.sen de güle güle sağlıklı günlerde giydirirsin inş .
Teşekkür ederim canım, senin minnoşun da güzel günlerde giysin inşallah, yeni başlığımızda toplu halde paylaşırız, güzel olur, ben son gelenleri fotolamadım, onları da foto çekeyim, yarın koyarım inşallah, senden de bekliyorum. İndirimler sürekli oluyor acele etme dediler ama, soobe ve kanz geçen gün çok güzel indirimdeydi, en az 10 parça ürün aldım, bir daha da girmedi öyle indirime, chicconun kış indirimleri çok güzeldi, bahar geldi, indirim olsa da sembolik oluyor,o yüzden ben indirim buldum mu kaçırmayanlardanım:)

Merakla bekliyorum ozellikle fotolari :)) benm de ilk oldugu icin hevesim fazla

A ben bu sayfasini gorememistim next tr diye arattigim halde, cok sagol :)

Bende de bi iki tane var carters paylasirim diger topikte
Rica ederim tatlım, ben de senin fotoları bekliyorum, kız mıydı erkek miydi, senin minnoş, gönder de bakalım cicişlerine...

Cnm alırsan ve beğenirsen burada da paylaşır mısın ben de cok beğeniyorum 3lü takımları sinemnur
Canım paylaşırım mutlaka, mamas papasın oyuncaklarını ve cartersın 3lü takımlarını aliexpressden sipariş geçeceğiz, yıllarca dayanması beklenmiyor sonuçta, kumaş kalitesini filan mutlaka yakın zoom fotolarla paylaşırım canım.

Ben 1 yıllık alışverişlerini yaptım galiba ikizlerimin,sadece kıyafet ama.birsuru şey duruyor daha.

Ben 1 yıllık alışverişlerini yaptım galiba ikizlerimin,sadece kıyafet ama.birsuru şey duruyor daha.
Aynı durumdayız canım, bebek bakım ürünlerini sona bırakmıştım, miadlı ürün diye, ama artık alsam da olacak, 2 yıllık miadı var sonuçta, bebek deterjanı, pişik kremi, bez, alt açma örtüsü,ıslak havlu mendil, banyo küveti, kova, maşrapa, file, sünger, fırça, tarak, tırnak makası, termofor, termometre, biberon, emzik, temizleme fırçası, süt saklama poşeti filan hepsi duruyor, bir sepete atıp baktım 600-650 tl de orası tutuyor., en sona da süt sağma makinası, temassız ateşölçer, puset, ana kucağı, beşikler ve uyku setleri kalıyor. Orası da 2500 tl civarında tutuyor, o yüzden ben 1000-1250 tllik filan tekstil alışverişi yaptım ama asıl büyük kalemler duruyor.

Selam,
Aklıma bir şey geldi. Yemek yerken :) hani ilk başlarda bol bol acı yiyen canı acı çekenler vardı ya, bebeklerin cinsiyeti ne oldu. ? Acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…