Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biberon olarak ne almayı dusunuyosun canım?hangi siteleri tavsiye edersin bakım ürünlerinde falan?

İyi akşamlar hanımlar ayrıntılı ultrason nedir bizim dr mu bakacak başka doktor mu ek öcretten bahsetmişsiniz anlamadım konuyu acarmısınız

bende 1 buçuk aylıkken başladım limon kivi ayva yemeye hemen hemen 2 haftadır yemiyorum bayabi limon ve kivi yedim arkadaşlar sizce ? neyim olcak ?

bende 1 buçuk aylıkken başladım limon kivi ayva yemeye hemen hemen 2 haftadır yemiyorum bayabi limon ve kivi yedim arkadaşlar sizce ? neyim olcak ?
O iş hiç belli olmuyor. Ekşi yersen kızın, tatlı yersen oğlun olacak diyorlar ama ben baştan beri tatlıya düşkünüm kızım olacak.

Yarın aşıya çağırdılar
Şeker yüklemesini 24. Haftada yapacaklarmış, umarım yüklemede kusup bayılmam

Canim benim dr tokluk sekeri bakicam dedi o kadar sekeri yuklemeye gerek yok dedi. Zaten seker olsa toklukta cikar dedi. Ayrintiliyi nerde kaça yaptiracaksin

Benim açlık/tokluk şekerim her ay kontrol ediliyor. İnsülin direncim var. Sadece toklukla yetinebilen bir durum değil durumum
Ben 90 vereceğim sanırım ayrıntılıya alsancakta bir radyoloji uzmanı bakacak. 350 tl olan bir yer daha var ama dr zaten kendi cihazıyla inceleyecek. 4 boyutlu bakabildiği için çok gerek görmedim 350 lira vermeyi.

Geçmiş olsun canim. İyiymiş ücreti uygun geldi bana. Bende cinarlida yaptiracaktim 175 liraymis. Ama 350 lira da çok pahaliymis. İnşallah iyi gecer ayrintilin.

Benim 5 mayısta canım ayrıntılı usg, 20 +6 olacağız, herkesten güzel haberler gelir inşallah.

Bizim persembe gunu.20+4 olacagiz

21+5 olacağım pazartesi yapılacak

20-21 arası canım. Tam gün veremiyorum her usg de biraz günler kaymış oluyor. Pazartesi gideceğim.

ring_ring canim Ben sali girecegim 21+6 olacak insallah

Ben haftaya girecektim 20+4 te
Bir hafta daha erteleme durumum var yani 21+4 te olur herhalde :/

kızlar iyi akşamlarrr.. ya benim karnım daha çıkmadı sanki gün gün hiç bi değişiklik yok ,biraz kilodan dolayı yumuşak yağlı göbek var ama öyle sert bi doku yok herkese özenir oldum sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…