kızlar iyi akşamlarrr.. ya benim karnım daha çıkmadı sanki gün gün hiç bi değişiklik yok ,biraz kilodan dolayı yumuşak yağlı göbek var ama öyle sert bi doku yok herkese özenir oldum sizde durumlar nasıl?
Pantolonların kapanmıyorsa göbeğin çıkmıştır. Her bünye bir olmuyor, benim ilk başta çok fırladı şimdi yanlara doğru genişlemeye başladı. Sert benimki de değil, üstünü kalınca bir yağ tabakası kapladığı için. 7. Aydan sonra yoğun sertlik hissediliyormuş.
Kızlar ayrıntılı ultrasyonu yaptık bugün herşey gayet yolunda bizim paşa ayak ayak üstüne atmıştı baya uğraştı doktor açmadı tatlı birşey ye dedi yedim tekrar baktı gösterdi pipiyi ama tansyonum yüksek çıktı halbuki hep dusuk çıkardı bugün ilk kez yüksek çıktı
Biberonları philips avent natürel cam olanlardan 2 tane beğendim canım, birisi 120 ml, diğeri 240 ml sepete attım, %0 bpa plastik olanlar da var ama ilk 6 ay düşürdü kırdı derdi olmadığından cam öneriliyor. Hepsiburadadan alacağım, genel olarak fiyatlara baktım hbde iyi duruyor canım, sen de bir bakarsın.
Kızlar ayrıntılı ultrasyonu yaptık bugün herşey gayet yolunda bizim paşa ayak ayak üstüne atmıştı baya uğraştı doktor açmadı tatlı birşey ye dedi yedim tekrar baktı gösterdi pipiyi ama tansyonum yüksek çıktı halbuki hep dusuk çıkardı bugün ilk kez yüksek çıktı
Bakım ürünlerinde de mustela set alacağım canım, o hbde set halinde yok, onu kırmızıbeyazeczane.comdan alacağım, masaj yağı, losyon,pişik kremi, cilt ve saç şampuanı var sette, pişik kremi bir de sudokrem alacağım,bebek deterjanı dalan roxy alacağım, leke çıkmama vs ihtimaline karşı da omo sensitive sıvı alacağım, yumuşatıcı da yumoş sensitive, piyasadaki organik diye tabir edilenlere çok güvenim yok, ben natürel, organik, %100doğal, saf demeçlerine biraz tepkiliyim, aşırı tükettiler, içini boşalttılar gibi geliyor, amway ürünlerini beğeniyorum, bebek serisine bakacağım onun. Bez olarak aktif bebek mi premium care mı diye gidip gekdim, premium care 1 ve 2 bedenden birer paket (zaten 2li avantajpaketi var) alıp deneyeceğim, ıslak havlu öendil olaraj, unibaby yenidoğan deneyeceğim sırf çok olumlu yorumlardan dolayı, ama prima beyaz olan ambalajdan da attım sepete... kulak çubuğu tavsiye edilmiyor ama 1 kutu attım sepete bulunsun diye, yine primanın alt açma örtüsünden attım, chicconun ikili fırça tarak setinden attım sepetime, aklıma gelenleri yazarım yine canım.
ay yok Cnm ya ben çok zorlanmistim hatırlamak bile istemiyorum zaten normalde de sekerle aram hiç yok çikolata bile nadir yerim hele ki düşün şeker yüklemesi acı ya yada eksi olaydı bari :):):):)
Günaydın kendi doktorun mu ayrını ultrason yaptı başka doktor mu geçen hafta giittik doğum doktorum iç organlarını gösterdi skıntı yok dedi o ayrıntılı mı oluyo
Arkadaslar ben çok kötüyüm aşı olalı bugun 2 gün oldu sabaha kadar uyumadim ateslendim afedersiniz ishal oldum karnima gaz sancıları giriyor her yerim agriyo ne yapacagimi şaşırdım doktora mı gitsem mi aşıdan değildir belki asidansa ne zaman geçer acaba.
:))cok tesekkur ederim
Hep kiz istiyordum simdide inanamiyorum dojtor 3defa bakti kiz dedi,esimde doktoruma cok guveniyor oglumumdada gitmistim doktor icin;o dediyse dogrudur diyo
bu arada bebis icin iri kiyim bisey olcak dedi :))221gr olmus yaklasik 2hafta onden gidiyor