ben aylarca turşu yedim kavanoz kavanoz doktor 2li testte kız gibi dedi hah tuttu dedimm kendi doktorum al kız kız diodun kızının pipisi dedi bi baktık erkekk hahahO iş hiç belli olmuyor. Ekşi yersen kızın, tatlı yersen oğlun olacak diyorlar ama ben baştan beri tatlıya düşkünüm kızım olacak.
Kendi doktorum yaptı ne kadar fiyat odedin muhtemelen seninki normal ultrasyonda bakmıştır çünkü onun için gün aliyorsun fiyatida biraz tuzlu ben 220 TL ödedin bu ultrasyonda herşey çok daha net gidebiliyorlar cinsiyet içinde %100 garantili ben gercekten memnun kaldım iyiki yaptirmşım diyorumGünaydın kendi doktorun mu ayrını ultrason yaptı başka doktor mu geçen hafta giittik doğum doktorum iç organlarını gösterdi skıntı yok dedi o ayrıntılı mı oluyo
Günaydın canım avent almayı düşünüyorum ben de sepette bekletiyorum henüz.küçük kuşun güle güle kullansın inş.Biberonları philips avent natürel cam olanlardan 2 tane beğendim canım, birisi 120 ml, diğeri 240 ml sepete attım, %0 bpa plastik olanlar da var ama ilk 6 ay düşürdü kırdı derdi olmadığından cam öneriliyor. Hepsiburadadan alacağım, genel olarak fiyatlara baktım hbde iyi duruyor canım, sen de bir bakarsın.
Cok tesekkurler canım hemen hemen aynı ürünleri begeniyormusuz.bakalim artık Allah herkese hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin insBakım ürünlerinde de mustela set alacağım canım, o hbde set halinde yok, onu kırmızıbeyazeczane.comdan alacağım, masaj yağı, losyon,pişik kremi, cilt ve saç şampuanı var sette, pişik kremi bir de sudokrem alacağım,bebek deterjanı dalan roxy alacağım, leke çıkmama vs ihtimaline karşı da omo sensitive sıvı alacağım, yumuşatıcı da yumoş sensitive, piyasadaki organik diye tabir edilenlere çok güvenim yok, ben natürel, organik, %100doğal, saf demeçlerine biraz tepkiliyim, aşırı tükettiler, içini boşalttılar gibi geliyor, amway ürünlerini beğeniyorum, bebek serisine bakacağım onun. Bez olarak aktif bebek mi premium care mı diye gidip gekdim, premium care 1 ve 2 bedenden birer paket (zaten 2li avantajpaketi var) alıp deneyeceğim, ıslak havlu öendil olaraj, unibaby yenidoğan deneyeceğim sırf çok olumlu yorumlardan dolayı, ama prima beyaz olan ambalajdan da attım sepete... kulak çubuğu tavsiye edilmiyor ama 1 kutu attım sepete bulunsun diye, yine primanın alt açma örtüsünden attım, chicconun ikili fırça tarak setinden attım sepetime, aklıma gelenleri yazarım yine canım.
Günaydın kIzlar notlarınızı tek tek okuyorum ama hep geç kalıyorum o yüzden cevap yazamıyorum çalışınca çok zor yetişemiyorum ama biz anne kız gizli hayranlarınız:) biz bu gün 4,5 aylık olduk bu da bu gün Kı resmimiz sevgiler hepinize Mutlu bir gunden
Erkek :) ye tatliyi cikar hakkiyi derler bi de :)
Canım bebek kıyafetlerinde 2 yaşına kadar yumuşatıcı kullanımı sakıncalı diye okumuştum. En hassası bile alerjen olabiliyormuş. Hatta annelerin üst kıyafetleri için de yumuşatıcı kullanmayın diyordu. Ben de çekinmiştim kıyafetler bozulacak diye ama arkadaşım bebek deterjanının bizimkilere benzemediğinden yumuşacık yaptığından bahsetti. Hatta bebek dererjanı da değil hacışakir sabun tozu kullanıyordu. Duyumlarım bu tabi yaşamadım. :)Bakım ürünlerinde de mustela set alacağım canım, o hbde set halinde yok, onu kırmızıbeyazeczane.comdan alacağım, masaj yağı, losyon,pişik kremi, cilt ve saç şampuanı var sette, pişik kremi bir de sudokrem alacağım,bebek deterjanı dalan roxy alacağım, leke çıkmama vs ihtimaline karşı da omo sensitive sıvı alacağım, yumuşatıcı da yumoş sensitive, piyasadaki organik diye tabir edilenlere çok güvenim yok, ben natürel, organik, %100doğal, saf demeçlerine biraz tepkiliyim, aşırı tükettiler, içini boşalttılar gibi geliyor, amway ürünlerini beğeniyorum, bebek serisine bakacağım onun. Bez olarak aktif bebek mi premium care mı diye gidip gekdim, premium care 1 ve 2 bedenden birer paket (zaten 2li avantajpaketi var) alıp deneyeceğim, ıslak havlu öendil olaraj, unibaby yenidoğan deneyeceğim sırf çok olumlu yorumlardan dolayı, ama prima beyaz olan ambalajdan da attım sepete... kulak çubuğu tavsiye edilmiyor ama 1 kutu attım sepete bulunsun diye, yine primanın alt açma örtüsünden attım, chicconun ikili fırça tarak setinden attım sepetime, aklıma gelenleri yazarım yine canım.
Bende kendime inanamıyorum zaten Can'ım ama benim ikinci gebeliğim onun icin daha çabuk belirdiğini soyluyorlarmaşallah maşallahaynı haftadayız fakat benim bukadar belirgin karnım yok bazen daha fazla bazen daha az :)
Arkadaslar ben çok kötüyüm aşı olalı bugun 2 gün oldu sabaha kadar uyumadim ateslendim afedersiniz ishal oldum karnima gaz sancıları giriyor her yerim agriyo ne yapacagimi şaşırdım doktora mı gitsem mi aşıdan değildir belki asidansa ne zaman geçer acaba.
Bende kendime inanamıyorum zaten Can'ım ama benim ikinci gebeliğim onun icin daha çabuk belirdiğini soyluyorlar
Ek bi ücret ödemedim herzamnki ultrasonda baktı özel doktora gidiyorm acaba ondan mı yada daha doktor isteyecek mi 18. Haftadayım perşbe 19 olacak c.tesi kontrlm varKendi doktorum yaptı ne kadar fiyat odedin muhtemelen seninki normal ultrasyonda bakmıştır çünkü onun için gün aliyorsun fiyatida biraz tuzlu ben 220 TL ödedin bu ultrasyonda herşey çok daha net gidebiliyorlar cinsiyet içinde %100 garantili ben gercekten memnun kaldım iyiki yaptirmşım diyorum
Günaydın canım, hacışakir sabun tozu için " bebek kıyafetlerini hassas programlarda 30-40 C de yıkıyorsunuz, o sıcaklıktada erimediği için, her seferinde önceden deterjanı suda çözdürüp makinaya öyle yerleştiriyordum, bu da zor oluyordu" diyen yorumlar okudum, ondan uzaklaştım biraz, tabii bu makinanın performansıyla filan da alakalı durumlar olabilir. Yumoş sensitive ve omo sensitive için de astımlı olanlar, alerjen olanlar tamamen olumlu deneyimler paylaşmışlar, biraz da bebeğin hassasiyetiyle alakalı tabii, bez olsun diğer kozmetik ya da dermo kozmetikler olsun, vereceği tepkiyi yaşayıp göreceğiz, inşallah zor tecrübeler olmadan geçiririz süreci hepimiz. buradan arkadaşlardan da dalan roxy diyenler olmuştu, 2 tane de ondan aldım. O süreçler geldiğinde de o konuları konuşur oluruz inşallah, özledik bebeklerimiziiiCanım bebek kıyafetlerinde 2 yaşına kadar yumuşatıcı kullanımı sakıncalı diye okumuştum. En hassası bile alerjen olabiliyormuş. Hatta annelerin üst kıyafetleri için de yumuşatıcı kullanmayın diyordu. Ben de çekinmiştim kıyafetler bozulacak diye ama arkadaşım bebek deterjanının bizimkilere benzemediğinden yumuşacık yaptığından bahsetti. Hatta bebek dererjanı da değil hacışakir sabun tozu kullanıyordu. Duyumlarım bu tabi yaşamadım. :)
Sen de yeni keşiflerin olursa paylaşırsın canım, madem zevkler, tercihler ortakCok tesekkurler canım hemen hemen aynı ürünleri begeniyormusuz.bakalim artık Allah herkese hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin ins
Teşekkür ederiz teyzoşu, senin minnoş da güle güle kullansın, inşallah içleri anne sütüyle dolar biberonlarımızınGünaydın canım avent almayı düşünüyorum ben de sepette bekletiyorum henüz.küçük kuşun güle güle kullansın inş.
Ya sorma bende hiç acele yoktu bebeğe dair ama dün gece rüyamda yüzünü gösterdi resmen.Kıvır kıvır saçlı mavi gözlü bembeyaz bi tosuncuk kız. Sanırım öyle olmasını içten içe dilediğimden oldu ama çok sevimliydi.Günaydın canım, hacışakir sabun tozu için " bebek kıyafetlerini hassas programlarda 30-40 C de yıkıyorsunuz, o sıcaklıktada erimediği için, her seferinde önceden deterjanı suda çözdürüp makinaya öyle yerleştiriyordum, bu da zor oluyordu" diyen yorumlar okudum, ondan uzaklaştım biraz, tabii bu makinanın performansıyla filan da alakalı durumlar olabilir. Yumoş sensitive ve omo sensitive için de astımlı olanlar, alerjen olanlar tamamen olumlu deneyimler paylaşmışlar, biraz da bebeğin hassasiyetiyle alakalı tabii, bez olsun diğer kozmetik ya da dermo kozmetikler olsun, vereceği tepkiyi yaşayıp göreceğiz, inşallah zor tecrübeler olmadan geçiririz süreci hepimiz. buradan arkadaşlardan da dalan roxy diyenler olmuştu, 2 tane de ondan aldım. O süreçler geldiğinde de o konuları konuşur oluruz inşallah, özledik bebeklerimiziii
A geçmiş olsun canım onu bilmiyorum hiç sor istersen doktoruna sonrasında olurmu böyle akıntı diye, geçti benim nadiren gördüğüm oluyor ama yine degeçen hafta tahlil yapıldı ondan enfeksiyon aklıma gelmedi de serklaj yapıldı bana rahim ağzına dikiş atıldı sonuçta bi işlem gördü amniyon sıvısı da o yüzden aklıma geldi senin geçti mi canım devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?