Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
O iş hiç belli olmuyor. Ekşi yersen kızın, tatlı yersen oğlun olacak diyorlar ama ben baştan beri tatlıya düşkünüm kızım olacak.
ben aylarca turşu yedim kavanoz kavanoz doktor 2li testte kız gibi dedi hah tuttu dedimm kendi doktorum al kız kız diodun kızının pipisi dedi bi baktık erkekk hahah

Günaydın kendi doktorun mu ayrını ultrason yaptı başka doktor mu geçen hafta giittik doğum doktorum iç organlarını gösterdi skıntı yok dedi o ayrıntılı mı oluyo
Kendi doktorum yaptı ne kadar fiyat odedin muhtemelen seninki normal ultrasyonda bakmıştır çünkü onun için gün aliyorsun fiyatida biraz tuzlu ben 220 TL ödedin bu ultrasyonda herşey çok daha net gidebiliyorlar cinsiyet içinde %100 garantili ben gercekten memnun kaldım iyiki yaptirmşım diyorum

Günaydın canım avent almayı düşünüyorum ben de sepette bekletiyorum henüz.küçük kuşun güle güle kullansın inş.

günaydın fıstık annişler uykulu bir sabahtı benim için oğlum sabaha kdr uyanıp uyanıp su istedi. sabah da idrarı bezinden taşmış o kadar suyu içince tabi...son azı dişleri çıkıyor o yüzden yine her dişte olduğu gibi nezle olduk... işte böyle. o tam kendını ifade eder oldu şimdi kardeşi gelip silbaştan yaşayacağız

Cok tesekkurler canım hemen hemen aynı ürünleri begeniyormusuz.bakalim artık Allah herkese hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin ins

Günaydın kIzlar notlarınızı tek tek okuyorum ama hep geç kalıyorum o yüzden cevap yazamıyorum çalışınca çok zor yetişemiyorum ama biz anne kız gizli hayranlarınız :) biz bu gün 4,5 aylık olduk bu da bu gün Kı resmimiz sevgiler hepinize Mutlu bir gunden

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 124

maşallah maşallah aynı haftadayız fakat benim bukadar belirgin karnım yok bazen daha fazla bazen daha az :)

Canım bebek kıyafetlerinde 2 yaşına kadar yumuşatıcı kullanımı sakıncalı diye okumuştum. En hassası bile alerjen olabiliyormuş. Hatta annelerin üst kıyafetleri için de yumuşatıcı kullanmayın diyordu. Ben de çekinmiştim kıyafetler bozulacak diye ama arkadaşım bebek deterjanının bizimkilere benzemediğinden yumuşacık yaptığından bahsetti. Hatta bebek dererjanı da değil hacışakir sabun tozu kullanıyordu. Duyumlarım bu tabi yaşamadım. :)

Evet malesef aşıdan. Ve aşının bilinmeyen, daha dogrusu söylenmeyen çok ama çok zararı var. Çok gereksiz bu aşılar.
Ben ne kendime nede kızıma aşı yaptırmıyorum. Hatta kızıma ilaçta vermiyorum. Çok şükür saglığı yerinde.

Ek bi ücret ödemedim herzamnki ultrasonda baktı özel doktora gidiyorm acaba ondan mı yada daha doktor isteyecek mi 18. Haftadayım perşbe 19 olacak c.tesi kontrlm var

Günaydın canım, hacışakir sabun tozu için " bebek kıyafetlerini hassas programlarda 30-40 C de yıkıyorsunuz, o sıcaklıktada erimediği için, her seferinde önceden deterjanı suda çözdürüp makinaya öyle yerleştiriyordum, bu da zor oluyordu" diyen yorumlar okudum, ondan uzaklaştım biraz, tabii bu makinanın performansıyla filan da alakalı durumlar olabilir. Yumoş sensitive ve omo sensitive için de astımlı olanlar, alerjen olanlar tamamen olumlu deneyimler paylaşmışlar, biraz da bebeğin hassasiyetiyle alakalı tabii, bez olsun diğer kozmetik ya da dermo kozmetikler olsun, vereceği tepkiyi yaşayıp göreceğiz, inşallah zor tecrübeler olmadan geçiririz süreci hepimiz. buradan arkadaşlardan da dalan roxy diyenler olmuştu, 2 tane de ondan aldım. O süreçler geldiğinde de o konuları konuşur oluruz inşallah, özledik bebeklerimiziii

Cok tesekkurler canım hemen hemen aynı ürünleri begeniyormusuz.bakalim artık Allah herkese hayırlı günlerde giydirmeyi nasip etsin ins
Sen de yeni keşiflerin olursa paylaşırsın canım, madem zevkler, tercihler ortakAmin canım inşallah hepimizin yavruları güzel günlerde kullansınlar inşallah...

Ya sorma bende hiç acele yoktu bebeğe dair ama dün gece rüyamda yüzünü gösterdi resmen.Kıvır kıvır saçlı mavi gözlü bembeyaz bi tosuncuk kız. Sanırım öyle olmasını içten içe dilediğimden oldu ama çok sevimliydi.

günaydın hanımlar
mothercare mobilyalarda 300 tl ye 100 tl hediye çeki kampanyası başladı....
kullanıcı yorumları olumlu ama ben incelemedim.
dün akşam gördüm kampanyayı sevinemedim eşimle kapıştık çünkü bebek doğsun herşeyini öyle alalım bisorun olursa eşyalar evde sen kafayı yersin diyor.daha çöp almadık
olumsuz düşünce olumsuzluk çeker diyorum anlamıyor benimde moralimi bozuyor.
ama eşi destek olanlar varsa gidip incelesin derim

A geçmiş olsun canım onu bilmiyorum hiç sor istersen doktoruna sonrasında olurmu böyle akıntı diye, geçti benim nadiren gördüğüm oluyor ama yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…