Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm bende öyle makaleler okumuştum dediğin dogrudur ama mecburi yani çocuk için yaptirmasan cezai islemleri var.kendim için vurulmak istemediğimi söylemiştim ilk hamileligimde kolum çok agirmisti böyle kotu olmamistim.inan çok fenayim gider bi serum takilirim herhalde karnım felaket agriyo ikinci aşıyı olmamak için elimden geleni yapacam

Bizde de aynı şey doğduktan sonra herşeyi alırız diyo

Kızlar diyelimki Allah korusun cocukta bi sorun varsa iç organlarında ayrıntılı ultrasonda çıkar mı

Kızlar dün eşim evde sivrisinek görmüş. Biraz panik oldum. Bu zeka virüsün etkisini yitirdiği bir dönem var mı acaba? Yoksa hamileliğin başından sonuna kadar mı tehlikeli?

canim boyle seyler icin hamileliginin keyfini kacirma hic. 28-30dan sonra allah esirgesin bi terslik olsa bile bebeklerin hayata tutunma sansi cok cok yuksek. istersen o zamana birak bisi kalmadi zaten.

esin realist yaklasmis tum erkekler gibi. ama o mantikla hepimiz olecegiz, yemeyelim icmeyelim giyinmeyelim o zaman. orta yolu bulursun bence sen

Son düzenleme:
Kızlar diyelimki Allah korusun cocukta bi sorun varsa iç organlarında ayrıntılı ultrasonda çıkar mı

genelde kalp ve gorme ile ilgili sorunlar detaylida belirlenebiliyor. tedavi yapilmiyor ama bebek dogunca mudahale gerektiren bi durum varsa hazirlikli olunuyor.

yakin zamanda bir arkadasimin detaylisinda kalpte delikler cikti. down sendromlu cocuklarda %15-20 bu tarz sorunlarla karsilasilabilecegi bilgisi verildigi icin ikilide risk grubunda gorulmemesine ragmen amniyosentez istendi. allah esirgesin tum kuzulari ama bazi tesbit edilen hasarlar olursa baska seyleri de dusundurebiliyo. detayli usg oldukca onemli bu nedenle.

hepimiz guzel haberler alalim insallah..

Selam kızlar bir sorum olacaktı. 18+4 günlük hamileyim elimi karnıma tuttuğumda pıt pıt kalp atışı gibi hissediyorum bu bebeğimin sesimi? Emin olamıyorum...Sizler nasıl hissediyorsunuz?

Selamlaaar
Aşımı oldum geldim fazla bir ağrı yok şimdilik.
İshal ve ateş yapabilirmiş az önce bir arkadaş yazmıştı muhtemelen aşı kaynaklı yani.
Kalp atışınıda dinledik bebişin bir sıkıntımız yok
Şu pazartesi gelsede görsem bu defa 5 hafta olacak arası özledim canavarı

Selam kızlar bir sorum olacaktı. 18+4 günlük hamileyim elimi karnıma tuttuğumda pıt pıt kalp atışı gibi hissediyorum bu bebeğimin sesimi? Emin olamıyorum...Sizler nasıl hissediyorsunuz?
Kendi nabzınız olabilir.
Kasıklardan geçen damarlarda seğirme oluyor çoğunlukla. Birde kan hacmi ve basıncı arttığı için sanki birşey hareket ediyor gibi oluyor. Bebişler genelde pıt pıt vuruyor ikisini ayırt edebiliyorsunuz

Ek bi ücret ödemedim herzamnki ultrasonda baktı özel doktora gidiyorm acaba ondan mı yada daha doktor isteyecek mi 18. Haftadayım perşbe 19 olacak c.tesi kontrlm var
Canım o normal ultrasyona girmissin bende özele gidiyorum onun için ekstra ücret isteniyo zaten haftanda erken 20 25 hafta arası yapılıyormus ayrıntılı

adam avukat olunca zorlanıyorum

Bizim de bugün 18+5, gündüz iş koşturmacasından hiç duyamıyorum zaten, gece yatınca elimi koyunca minik kalp atışı gibi pıt pıt duyuyorum, ben de emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…