Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Aynen oyle canim. Ergonomik olmasi tek kriter. Bi de mumkunse kumasi boyasina vs dikkat etmek gerekiyor. Bunlari optimumda saglayan en uygun marka momfort. Chicconun ya da baby bjorn gibi bilinen markalarin ergonomik urun uretmemesi enteresan gercekten

gunaydın canım ikinize de. ay çok tatlı maşallah, sanki gülüyor gibi geldi bana, bir de selam vermiş eliyle. teyzeler yer onu valla.
Aynen gulerken yakaladi doktor bir de burda bulanik canli canli o gulusunu gormek paha bicilemezdi ahh o eller yuzden hic gitmiyorki

Nerdesin sen dunden beri yahuu. Yazmadin ya icim icimi yedi bi terslik mi var diye. Cok sevindim canim guzel haberler almaniza. Masallah minik prensesine de sana da

Skip hop sırt çantası modelini çok beğeniyorum bakalım eşimde dün gece neymiş Allah aşkına altınmı varmış diyince ebay yada amerikadan iste gibi seçenekler araştırmaya başladım... Belki TR bi kampanyaya denk gelirim kısmet.. Çok teşekkür ederim tekrardan sayende bi sürü detaylı ve gerekli bilgi edinioruz olbey

cok sağol canım gerçekten teşekkür ederim bu bilgi için. uygun fiyatlı ergonomik kanguru bulamamıştım, nedense bunu görmemişim. mesajından beri araştırıyordum da kullananlar da memnunmuş. kesinlikle momfort alacağım ben de. benim için çok önemliydi kanguru. biraz rahatına düşkünüm, bebek arabası bana yük olur diye düşünüyorum çünkü. arabamız da yok ve ben hep sırt çantasıyla gezen biriyim. yeri gelir önümde taşırım. bu da o tarz bişi, alışkınım yani yük taşımaya . senin deneyimlerin, bilgilerin çok faydalı oluyor bizler için, tekrardan teşekkürler canım.

işalah birde hareketlerini hissetmiyorum kendimi hamile gibi de hissetmiyorum sadece göbeğim var o yüzdende endişe yapıyorum galiba
ben de zaten yeni yeni hissetmeye başladım kimileri 20.haftaya kadar hissetmeyebilio fazla uykucu belki senin ki çikolata ye uzan bir iki pit pit hissedersin belki

Annesine benzeyecek tabikiiii maşallah herbişeycikler yolundaymış çok sevindim canım darısı geri kalan bizlerin başına

yaaa maşallah nasıl seviniyorum bu fotoğrafları görünce, mesajları ağzım kulağımda okuyorum resmen. Allahım sağlıkla kucaklatsın, hepimize böyle güzel haberler aldırsın inşallah, çok çok çok mutlu oldum

Sonucunu bizede yaz canım inşallah en kısa sürede anlatırsınız.

tuniko nun sahibi hülya hanımın bayram dönemi güzel kampanyaları oluyor heyecanla bende bu yıl bayramları bekliyorum. umarım bu yıl da yapar kanguru ve sling uygun fiyatlı alabiliriz

Ruh sağlığı bozulan warmı
Acaip bi sinir, durgunluk, tahammülsüzlük war üstümde surat 5 karış geziyorum bi kaç gündür ve en ufak şey beni sinirlendiriyor
Sizlerinde oluyor mu kızlar böyle hallerinin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…