Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bugun semt pazarı gidip gidip meyve almam lazım hayatımı meyve yiyerek idame ettirdiğim için gitmesem olmaz kilolarca yiyorum resmen hemde tek başıma
Çok şanslıyız yahu hepsinden yicez yaşasın yaz meyveleri
Şöyle güzel tabak yap al kumandanı eline yaslan arkana.

Ay çok sevindim içine sinen bir dr bulduğuna. Personelin yanlış bilgilendirmesi varsa bu durumu mutlaka bildir hasta ilişkilerine. Maaşallah kuzuya

Maaşallah kızına

Oh valla ne güzel sende atlatmışsın
Ayrıca gerçekten göz çevresi sana benziyor kafasını yidiğimün bebişi benim bebede kardeşime benziyor inşallah gözleride benzer maviş maviş

Çok şanslıyız yahu hepsinden yicez yaşasın yaz meyveleri
Şöyle güzel tabak yap al kumandanı eline yaslan arkana.
ben başladım bile, marketlerde taze bulamıyorum o yüzden pazar en güzeli. meyveye yatırdığım paranın hesabı yok resmen kilosunu 15-17 ye aldığımı biliyorum. 1 kilo yetmiyor en az 2 alıyorum. çok yiyince mideme batıyo bide. eşim söylenip duruyo çok abarttın diye ama hamile bir kadını anlamasını beklemiyorum, beni en iyi yoldaşlarım anlar

DIPTISDIPTIS valla doktora söledim böle böle dediler die laf aramızda adını vermeyeyim ama daha önceki doktora baya bi sallar gibi konuştu... Forumda istediği doktoru arayıpda bulamayan bi ben kalmıştım çok şükür içim rahatladı eve geldim kafamı yastığa koydum dedim tamam bu adamla doğuma girilir... Cuma günü detaylımız var inşallah ordanda güzel haberlerimizle döneriz... Bizim kız güzel çıktı burun çene annenin ne megalomanlık ama zahahahah

ben bu bebeğe kavuşmak için çok sabrettim. hormon iğnelerinden çok asabi, mutsuz, umutsuz bir kadın olup çıkmıştım. şimdi mucizem içimde büyüyor veee o kadar mutlu, pozitif bir insan oldum anlatamam. işyerimdekiler bile değişimi farketti. tedavi sırasında eşimle de aramız açılmaya başlamıştı. dün itiraf etti bi ara ben bu kadına nasıl aşık oldum diye kendimi sorguluyordum şimdi nedenini biliyorum dedi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Ya marketlerde veya pzarda eriklerin yanından geçerken hiçmi insan doymaz adamların önünden elimde erik poşetiyle çiğercinin kedisi gibi geçiorum birer tane alıorum helal et demekden ben sıkıldım... Birde bakla aşkım varkı kendisi pek bi alısılmadık durum sabah aksam yesem sıkılmam CennetBahcesi53

az önce eşimi aradım, aşırı yağmur yağıyor şemsiyem yok ayağımda spor ayakkabılar var diye lafa girdim, beni alıp eve bıraksan dedim ki lafımı ağzıma tıktı, trafik felç sen delimisin dedi pazara da gidicem ama meyvemiz yok dedim, ben yemiyorum ki sen yiyosun hepsini dedi sıvıştı işin içinden, bu adam beni çok rencide ediyor

ne mutlu sana, Allah kucağına aldığın güne kavuştursun canım

Ben adamın ocağına erik ağacı dikdim wallahi
Şimdi kayısı ağacı dikmeye hazırlık yapıyorum Arada karpuz hasatı da yaptım sinir kocamın ocağı asermelerimle ekili bicili ohh iyi oluo

teyzelerimiz biz dr dan geldik hersey yolundaymis minik kizimin 3 hafta sonra detayli ultrason yaptiracagiz :) 240 gram olmusuz fakat bende 1.70 kilo almisim dr biraz gizli gitmisiz dedi :)))
Gözün aydın canım maşallah
Göz açıp kapayıncaya kadar gelir
inşallah renkli ultroson zamanın

Şapırtat sende yerken görürüm onu bi daha sen yiyiosun dermi bi daha...bende eşimi yürüyüşteyken aramıştımda sölene sölene gelmişti madem sancın var ne diye evden çıkıosun beni işten çağırıosun demişti ne anlar yav bunlar 2 canlı olmayı gamsızlar zaten yaratılıştan CennetBahcesi53

Bu gaz bana tum gun yeter artik

Saka bi yana MERiN_ hakli. Hulya unnado ve kendi sitesi tunikoda kampanyalar yapiyor genelde. Hatta babywearing turkiye diye facebook grubu var. kafaniza takilan sorulara daha detayli cevaplar bulabilirsiniz.

Dancing_Queen canim sirt cantasi modelini animsayamadim ama skipp hopun alameti farikasi cantanin bebek arabasina takilan klipsleridir. Cidden cantanin en guzel yani bu bence. Yoksa 3 asagi 5 yukari tum cantalar is gorur, yeter ki zevkine hitap etsin

olbey ben çok beğendimde eşim cimrilik yapıo şu alıncaklar listesi birazcık bitince kredi kartıyla almak mantıklı gibi duruo adamı çıldırtaım biraz

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 93
flora_10 şanslılarki yaz vakti bulması kolay ya kışın hamile olsaydık bu arada incir demişken çok severim kendisini çıksada yesek C ceren151115 maşallah size canım
cok tesekur ederim canim kac gundur incir istiyor benimde canim kurusunu alicam zaten meyve vazgecilmezim hic doymuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…