Insanin hamile kalmadan onceki kilosuna göre degisir. Bence de 7-8kilo iyi keske o kaadar alsam ben de. Cok fazlam vardi cunku dogum oncesiOoo cnm 7 kilo çok az değil mi 15 kilo normal diye duydum
Sen sadece balik etliymissin. Cok fazlam yokmusBoyum 1.70, 61 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay pek yiyemedim 58.8 oldum. şuan güncel 62 - 62.5 arasıyım. benim kilo kotamı eşim 72 diye belirledi. daha fazla kilo almamalıymışım
Herkesin bunyesi farkli olur. 6 kilo cok degil mi demek.. kiz almis iste napsin :) hamilelik bu olur oyle seyler. Sen masallah butun hamileligi 6 kiloyla tamamlamissjn keske bana da oyle olsa..6 kilo mu çok degilmi canm haftana Gore zayıf bir bayan mısın ben kızımda 6 kiloyla doğuma gittim şımdiyse geçen hafta a tartildm 0 kilo hiç kilo almamışm ama balık etliyim zaten almamaliyim
Kızlar nasılsınız? Bende kontrole gittim detaylı haftaya yapılacak ama bebek aşağıdaymış bide rahim ağzı uzunluğu kısaymış o yüzden iğne ve progestan verdi erken doğum olmaması için sürekli yatacaksın dedi çok moralim bozuk
Esinin boyle demesi ne guzel :))keşke herkes az kilo alsa ama maalesef olmuyor bazen umarım bende 12 kiloyla tamamlarım dr max. 12 kilo dedi :)
gerçi eşime kalsa yicekmişim önemi yokmuş kilonun spora yollarmış beni doğumdan sonra :) dr biraz hızlı gitmissin dedi bu ay bana diyo ki çok anlarmış gibi senin ayakkabıların zaten yarım kilo sen ye boşver iyi böyle :):)
Hakkaten ya annem de öyle söyledi pert olmuş evde yatıyor hepsi.Hava güzel olur muhtemelen ama deniz konusunda emin değilim. Su henüz ısınmadığı için azıcık donabilirsin.
Yok be canım bugün baya donuyoruz. Çok bozdu hava kendini. Dün baya yağmur yağdı. Üşüyoruuuz
Eşin haklı şuanda girdiğin stres ister istemez etkiliyor. İşte doktoruna söylenmemin nedenide bu zaten.
Emin ol diğer kontrolde kaybolmuş olacak parlaklık
Esinin boyle demesi ne guzel :))
Benimki de daha bir sey demiyor iste ama benim oncesi sorun. . Yoksa hamilelikte 12 15 normal ya verilir dogumdan sonra nolcak
Hakkaten ya annem de öyle söyledi pert olmuş evde yatıyor hepsi.ben de burada hastalandım. Burada kış başlamış çorap üstüne patik giyecek kadar olmuş hem de.
Ben kiizmda 62 ile hamile kaldim 90 kiloyla doguma gittim :)) hastaneden geldigimde 4 kilom gitmisti sadece. 9 ayda eski kiloma dondum. 2. Hamileligimde 4 aylik bebegimi kaybettim. Bu 4 ayda 8kilo aldim. Sonrasinda 36 bedene kadar dustum . Tabi bu 4 ayimi aldi :)) simdi ise degisen bisey yok. Simdiden 10 kilo aldim. Bakalim rekorumu devirecek miyim merakla bekliyorum :))) takmayin yani. Istedikten sonra verilir yeter ki saglikli dogsun kuzucuklar.
işalah tek rekor kızındaki gibi olur :)
Bunları duymak moral veriyor bana bende 65 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum 6 kilo almışım gerçi ben boyumdanmıdır kemik yapımdan mıdır bilmiyorum kilomdan daha az göstermişimdir hep şuanda kendimi hiç kilolu hissetmiyorum olsa da sonra veririm bebeğim sağlıklı doğsunda, ayrıca ilk hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum kiloyu hiç düşünmüyorum ama nedense etrafımdakiler benden fazla bunu düşünüyorlar bu da beni çıldırtıyorBen kiizmda 62 ile hamile kaldim 90 kiloyla doguma gittim :)) hastaneden geldigimde 4 kilom gitmisti sadece. 9 ayda eski kiloma dondum. 2. Hamileligimde 4 aylik bebegimi kaybettim. Bu 4 ayda 8kilo aldim. Sonrasinda 36 bedene kadar dustum . Tabi bu 4 ayimi aldi :)) simdi ise degisen bisey yok. Simdiden 10 kilo aldim. Bakalim rekorumu devirecek miyim merakla bekliyorum :))) takmayin yani. Istedikten sonra verilir yeter ki saglikli dogsun kuzucuklar.
Bunları duymak moral veriyor bana bende 65 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum 6 kilo almışım gerçi ben boyumdanmıdır kemik yapımdan mıdır bilmiyorum kilomdan daha az göstermişimdir hep şuanda kendimi hiç kilolu hissetmiyorum olsa da sonra veririm bebeğim sağlıklı doğsunda, ayrıca ilk hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum kiloyu hiç düşünmüyorum ama nedense etrafımdakiler benden fazla bunu düşünüyorlar bu da beni çıldırtıyor
Ben kolay aliyorum ama kolay veremiyorum metabolizmam da biraz yavas calisiyor olcturmustum zamaninda. O yüzden benim almak istemememInsallah :)) ama o kilolari almasi bile cok zevkli. Bakalim gorucez :)))
Bak ben kendimi soyliyim sana moral olsjn :))Bunları duymak moral veriyor bana bende 65 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum 6 kilo almışım gerçi ben boyumdanmıdır kemik yapımdan mıdır bilmiyorum kilomdan daha az göstermişimdir hep şuanda kendimi hiç kilolu hissetmiyorum olsa da sonra veririm bebeğim sağlıklı doğsunda, ayrıca ilk hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum kiloyu hiç düşünmüyorum ama nedense etrafımdakiler benden fazla bunu düşünüyorlar bu da beni çıldırtıyor
Eşini kıskandım. Benim şişko da aynaya bakmadan aldığım 3 kilonun lafını ediyor halen.keşke herkes az kilo alsa ama maalesef olmuyor bazen umarım bende 12 kiloyla tamamlarım dr max. 12 kilo dedi :)
gerçi eşime kalsa yicekmişim önemi yokmuş kilonun spora yollarmış beni doğumdan sonra :) dr biraz hızlı gitmissin dedi bu ay bana diyo ki çok anlarmış gibi senin ayakkabıların zaten yarım kilo sen ye boşver iyi böyle :):)
Bence kanlı akıntı görmediğin sürece telaşlanacak bir durum yok. Benim de son birkaç gündür aynı şekilde akıntım, bazen sümüksü bazen de su şeklinde geliyordu. Doktor randevuma kadar bekledim, bebeğin sağlıklı olduğunu görünce sormak da aklıma gelmedi açıkçası. Okuduğum kitapta 4. Aydan sonra özellikle doğuma yaklaştıkça daha fazla ıslaklık görebileceğimizi yazıyordu. Eğer için çok rahatsızsa doktorunu arayıp sorabilirsin, tahminimce aynı yanıtı verecektir.Merhaba kızlar.. İnşallah iyidir herkes. Benim çamaşırımda 4-5gündür ıslaklık oluyo akıntımla beraber. . Baya ıslanıyo gibi
Keşke telefonla ulaşabilsem ama ulaşamıyorum kendine. Keseden gelen bi sıvıysa diye de çok tedirgin oldumBence kanlı akıntı görmediğin sürece telaşlanacak bir durum yok. Benim de son birkaç gündür aynı şekilde akıntım, bazen sümüksü bazen de su şeklinde geliyordu. Doktor randevuma kadar bekledim, bebeğin sağlıklı olduğunu görünce sormak da aklıma gelmedi açıkçası. Okuduğum kitapta 4. Aydan sonra özellikle doğuma yaklaştıkça daha fazla ıslaklık görebileceğimizi yazıyordu. Eğer için çok rahatsızsa doktorunu arayıp sorabilirsin, tahminimce aynı yanıtı verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?