- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
Begenilmemekle alakasi yok canim bircok arkadasim hamilelik boyunca o ise ara veriyorlarGunaydin kizlar. Ozel olacak ama bir sorum var sizlere. Esinizle iliski durumunuz nasil? Bizde bu aralar biraz soguktaben ustune gitmedigim surece yaklasmiyor bana. Mazeret olarakta bebise bisey olsun istemiyorum diyor. Malum 1.5 ay once dusuk riski yasamistim. O zaman doktor asiri is yogunlugu yada cinsel iliskiden de olabilir net bisey diyemem demisti. Bizimki o gunden sonra resmen kacar oldu. Tamam bende dikkat ediyorum ama ne bileyim iste. Boyle olunca da insan artik begenilmedigini istenmedigini dusunuyor
Canım asla öyle dusunme kadınlar hamilelikte daha çekici oluyor çünkü beğenilmemek değil banada ilişki 4 ay yasaktı ve onun etkisinden daha hala girmiyoruz doğum olana kadar da girmeyi dusunmuyorum o korkuyu atlatamadm aynı şekilde esimde sabredelim diyor benim bu hoşuma gidiyor açıkçası kendinden önce bebisimizi dusunuyor bazı erkekler böyle değil çünküGunaydin kizlar. Ozel olacak ama bir sorum var sizlere. Esinizle iliski durumunuz nasil? Bizde bu aralar biraz soguktaben ustune gitmedigim surece yaklasmiyor bana. Mazeret olarakta bebise bisey olsun istemiyorum diyor. Malum 1.5 ay once dusuk riski yasamistim. O zaman doktor asiri is yogunlugu yada cinsel iliskiden de olabilir net bisey diyemem demisti. Bizimki o gunden sonra resmen kacar oldu. Tamam bende dikkat ediyorum ama ne bileyim iste. Boyle olunca da insan artik begenilmedigini istenmedigini dusunuyor
Ayy ne guzel degilmi o tekmelerGunaydin mutlu pazarlar. Artik bebisin tekmeleri net hissedebiliyorum. Eylulun en kucuklerindeniz malum detayliya iki haftam var daha carsamba normal kontrolum ozledim kucuk kizimi
canım inan bana çoğumuz aynı durumdayız. benim düşük riskim hiç olmadı ama yine de tedbir amaçlı biz de çok çok azalttık, bunu en çok da eşim istedi. yani eşinin böyle davranması çok iyi bence seni ve bebişinizi düşündüğü için olan bişi sadece ve sadece, için rahat olsun. bana doktor bebek eşin aşağıda ama yukarı çıkabilir dedi, cinsel ilişkiyi yasaklamadı ama biz bunu öğrendikten sonra kendi kendimize kısıtlama koyduk gibi oldu. ayrıntılıdan sonra belki bu durum değişir. eşimle her şeyi çekinmeden konuşurum, ondan biliyorum ki hamilelikte çekiciliğimiz filan azalmıyor kesinlikle, sadece çok şükür ki düşünceli eşlerimiz var ve durumumuza anlayış gösteriyorlar onlar için ne kadar zor da olsaGunaydin kizlar. Ozel olacak ama bir sorum var sizlere. Esinizle iliski durumunuz nasil? Bizde bu aralar biraz soguktaben ustune gitmedigim surece yaklasmiyor bana. Mazeret olarakta bebise bisey olsun istemiyorum diyor. Malum 1.5 ay once dusuk riski yasamistim. O zaman doktor asiri is yogunlugu yada cinsel iliskiden de olabilir net bisey diyemem demisti. Bizimki o gunden sonra resmen kacar oldu. Tamam bende dikkat ediyorum ama ne bileyim iste. Boyle olunca da insan artik begenilmedigini istenmedigini dusunuyor
naaptın canım, alışverişe başladın mı oğluşun için?Ayy ne guzel degilmi o tekmelerrabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, ,,,
Öncesinde düşük riski taşıdığın için çekinmiş olabilir ama eğer risk geçtiyse doktoruna sorabilirsin. Riskli ya da risksiz, eşler bu dönemde ilişkiden çekiniyor ama şöyle de bir gerçek var, bebek rahim içinde o kadar güvenle korunuyor ki(ilk trimestr sonrası için konuşuyorum) gerek doktorum gerekse bilgi aldığım kaynaklardan daha şimdiye kadar onu rahatsız edecek boyutlarda cinsel organ saptanmamış.Gunaydin kizlar. Ozel olacak ama bir sorum var sizlere. Esinizle iliski durumunuz nasil? Bizde bu aralar biraz soguktaben ustune gitmedigim surece yaklasmiyor bana. Mazeret olarakta bebise bisey olsun istemiyorum diyor. Malum 1.5 ay once dusuk riski yasamistim. O zaman doktor asiri is yogunlugu yada cinsel iliskiden de olabilir net bisey diyemem demisti. Bizimki o gunden sonra resmen kacar oldu. Tamam bende dikkat ediyorum ama ne bileyim iste. Boyle olunca da insan artik begenilmedigini istenmedigini dusunuyor
Cok degil kiz biraz yaptiriyorum. Ama asil esim cok sukur ki yardim ediyor onun icinden gelmese ben ne desem yapmaz ki.Ahahhaha :)))
Ay senin ki senden kacabilirmi kız sen adama neler yaptiriosundur bak bak beli ağrıyor daha güçlü felan
ablamdaki de tam oymus. Jyi ya cok sevindim. Besigi de bir arkadasimdan bulduk o zmn da çok sevinmistim:) cimrilikten degil valla, zaten bir suru masraf var hem tuketim azaliyo hem biz tasarruf yapmış oluyoruz. Asil bir de bebek arabasi da oyle denk gelse ooo cok sansliyiz demektir ama o biraz zor :))Ameda harika bi alettir. Ben o anlattigim gece medela tekliyi aldirmistim. 4,5 aylik olup sut arttirmak gerekince ameda lactaline ciftli aldim. Cidden hastane tipi pompalardan sonra kullanabilecegin en iyi urun :)
Gunaydiiinnn :)Günaydın kızlar bugün çok güzel bir pazar olsun hepimiz için
Bn park yatak sevmiyorum ama bu tabi benim fikrim. Cok seveni var.Günaydın herkese... Kızlar belki bu konuyu konuşmussunuzdur ama ben kaçırmış olabilirim fazla giremiyorum bu aralar foruma.. Park yatak düşünen var mı bebişi için? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Artık yavaş yavaş hazırlıklar başlasınnn
Diger arkadaslar da yazmis herkes ayni hemn hemn .oyle dusunme . Esin dusuncesiz olup seni zorlayabilirdi de var boyle erkekler de malesef. Benim de bebek biraz asagida dun gittim muayeneye cuma aksami da cok gezmis yorulmustum onun etkisi de olabilir dedi doktor 2 gun dinlen dedi ve 1 hafta 10 gun kadar iliskiye girmeseniz daha iyi olur dedi. Tam bi risk olmasa da tedbir amacli. Sen de doktoruna sor, oyle bir durum yoksa esine de aciklarsin rahat edersiniz.Gunaydin kizlar. Ozel olacak ama bir sorum var sizlere. Esinizle iliski durumunuz nasil? Bizde bu aralar biraz soguktaben ustune gitmedigim surece yaklasmiyor bana. Mazeret olarakta bebise bisey olsun istemiyorum diyor. Malum 1.5 ay once dusuk riski yasamistim. O zaman doktor asiri is yogunlugu yada cinsel iliskiden de olabilir net bisey diyemem demisti. Bizimki o gunden sonra resmen kacar oldu. Tamam bende dikkat ediyorum ama ne bileyim iste. Boyle olunca da insan artik begenilmedigini istenmedigini dusunuyor
Benimki de biraz asagida bakalim ne zaman cikacak :))Kizlar doktor bana plesenta biraz aşağıda ama ilerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Şimdi evde dinlenme modundayim. Benim gibi olup plesentasi tekrar yukarı çıkan var mi ?
Elosh oncelikle basin sag olsun. Boyle donemlerde yalniz olmak biraz zor ama masallah sen guclu bir kadinmissin. Her seye ragmen dimdik yaoman gerekenleri yapıp hayata devam etmeye calisiyorsun. Olmasi gereken de bu . Tanimiyorum seni ama dua ettim senin icin. Rabbim islerini kolaylaştırsin icine ferahlik versin insallah. Sen de bize dedigin gibi olumlu olmaya calis ki zaten oylesin galiba. Icine atma ama her seyi kendj kendine de olsa konus rahatlaHerkese iyi pazarlar sayfa açık olsada çok zamandır forumları okumaya zamanım olmamıştı. Çoğunuzun güzel haberlerini almak sevindirici. Güzel bebekleriniz detaylı ultrason photograflarını paylaşmışsınız. Hepsi çok tatlılar, umarım sağlıklı bir şekilde gelişmeleri devam eder.
Bir kaç arkadaşın kötü haberlerinide okudum, hepinize sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayatlarınıza geri döner ve umudunuzu asla yitirmezsiniz.
Haftaya benimde detaylı kontrolüm var umarım herşey yolunda gidiyordur. Son Zaman'lar çok zor geçiyor babamın 40nı atlattım, bütün veraset işlemleri ve problemleriyle tek başıma uğraşıyorum çok sorun çıktı ve çok miktarda ödemesini üstlenmek beni strese soktu. Ailemden yanımda olan kimse yok, ne benim nede eşimin tarafindan bir Allah'ın kulu dahi 1 kere baş sağlığı dilemek dışında hiç bişey yapmadı. İlk haftalar çok içerledim ama artık öldürmeyen her darbe güçlendirirmiş diyorum.
Evde de tadilat başladı üstlü- altlı daireyi birleştiriyoruz 3 matkap, balyoz sesleri, kırılan duvarlardan çıkan tozlar derken en sonunda sinir sistemim çöktü galiba. Tansiyonum 4-5 arası, kilo veriyorum her gün ağlayarak kalkıyorum lakin kimseye bişey farkettirmeden yaşamaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta sonuna kadar evi paketleyip İstanbul'u bi kaç aylığına terk edeceğim. Egede sevdiğim yerlere uğramayı planlıyorum. Bazen mekan değiştirmek en faydalı şey oluyor, herşeyden ve herkesten uzağa kaçmak belkide içimdeki için en hayırlısı olacak.
Bakalım önümdeki haftalar inşallah hep olumlu ve positif şekilde gelişir doğmamış bebeğim ve köpek kızım+Oğlumla yeniden toparlanırız.
Sizde kendi moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın kimse sizden daha önemli değil, Mutlu ve huzurlu olmak için ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. Kendinize çok iyi bakın.
bana da doktor aşağıda demişti 16. haftada ama daha kontrole gitmedim, gidince durumu yazarım. bana garip gelense genelde bu durumda dinlen fazla hareket etme diyorlar ama doktorum bana öyle bişi demedi, ben de yeri geldi 15 km yürüdüm, bütün ev işlerimi yaptım vs pek de uslu durmadım yaniKizlar doktor bana plesenta biraz aşağıda ama ilerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Şimdi evde dinlenme modundayim. Benim gibi olup plesentasi tekrar yukarı çıkan var mi ?
başın sağolsun canım, umarım o yılmayan ruhunla en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri. mekan değiştirmek bence de iyi gelir, hele ki istanbuldan kurtulmak bence çok iyi gelir. detaylıdan olumlu haberler ve güzel fotoğraflarını da paylaşırsan seviniriz. sen de kendine çok iyi bak ve her şeye rağmen güzel şeylere odaklanmaya çalış.Herkese iyi pazarlar sayfa açık olsada çok zamandır forumları okumaya zamanım olmamıştı. Çoğunuzun güzel haberlerini almak sevindirici. Güzel bebekleriniz detaylı ultrason photograflarını paylaşmışsınız. Hepsi çok tatlılar, umarım sağlıklı bir şekilde gelişmeleri devam eder.
Bir kaç arkadaşın kötü haberlerinide okudum, hepinize sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayatlarınıza geri döner ve umudunuzu asla yitirmezsiniz.
Haftaya benimde detaylı kontrolüm var umarım herşey yolunda gidiyordur. Son Zaman'lar çok zor geçiyor babamın 40nı atlattım, bütün veraset işlemleri ve problemleriyle tek başıma uğraşıyorum çok sorun çıktı ve çok miktarda ödemesini üstlenmek beni strese soktu. Ailemden yanımda olan kimse yok, ne benim nede eşimin tarafindan bir Allah'ın kulu dahi 1 kere baş sağlığı dilemek dışında hiç bişey yapmadı. İlk haftalar çok içerledim ama artık öldürmeyen her darbe güçlendirirmiş diyorum.
Evde de tadilat başladı üstlü- altlı daireyi birleştiriyoruz 3 matkap, balyoz sesleri, kırılan duvarlardan çıkan tozlar derken en sonunda sinir sistemim çöktü galiba. Tansiyonum 4-5 arası, kilo veriyorum her gün ağlayarak kalkıyorum lakin kimseye bişey farkettirmeden yaşamaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta sonuna kadar evi paketleyip İstanbul'u bi kaç aylığına terk edeceğim. Egede sevdiğim yerlere uğramayı planlıyorum. Bazen mekan değiştirmek en faydalı şey oluyor, herşeyden ve herkesten uzağa kaçmak belkide içimdeki için en hayırlısı olacak.
Bakalım önümdeki haftalar inşallah hep olumlu ve positif şekilde gelişir doğmamış bebeğim ve köpek kızım+Oğlumla yeniden toparlanırız.
Sizde kendi moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın kimse sizden daha önemli değil, Mutlu ve huzurlu olmak için ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. Kendinize çok iyi bakın.
Günaydın kızlar, özel hayat konusunda sanırım hepimizin eşi aynı, benim çok şükür düşük riskim olmadı herhangi çekinmemiz gereken bir durum da olmadı ama özellikle bebeğimİzin teknelerini eşim de elini koyup hissetmeye başlayınca sanki çocuk bizi görecek sanıp uzak duruyo bu psikoloji ona iyice yerleşti, hadi bari ben bişeyler yapayım ortam oluşsun diyorum bu sefer de resmen bölge ayrımı yapıyor karnımdan uzak duruyor elini bile sürmüyo o an. Çok üstüne gitmiyorum bende akışına bıraktım. R rootstock sana katılıyorum benim 2 arkadaşım son haftasında eşleriyle birlikte olup o gece doğum yaptılar, orgazm rahim kasılmasını tetikliyor özellikle son haftalarda. Normal doğum için düzenli cinsel hayat olmalı bende normal doğum istiyorum ama benim herifle bu iş zor gibi
Bir de belirtmek istediğim konu şu ki kızlar, 1 nisan sabahı 60 kg olan ben, 1 mayıs sabahı 62 kg çıktım. Hayırlı uğurlu olsun 1 ayda 2 kilo
hoşgeldin canımMerhaba bende katılabilir miyimm ? :)
Basladim canim :) ama testil ürünleri icin kis sezonunu beklemeyelim cunku almanyada 9.ay soguk ve suan kislik urun cok nadir var bir kac sey bulup aldim yavas yavas alicaz insallah, ,, cocuk arabasi yatagi vb seyler hazirda vardi kizimdan kalan bu yuzden rahatim tek alacagim ufak seylernaaptın canım, alışverişe başladın mı oğluşun için?
Evet Canim benimde asagidaydi cikti sukurKizlar doktor bana plesenta biraz aşağıda ama ilerleyen haftalarda çıkabilir dedi. Şimdi evde dinlenme modundayim. Benim gibi olup plesentasi tekrar yukarı çıkan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?