Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
tamam canım, tabi haber veririm. biz de erkeğe alıştık 12. haftadan beri ama çok yanılan duydum ben de ne olur ne olmaz dedim bakalım. son bir haftadır hareketlerini az hissetmeye başlayınca cinsiyetten ziyade sağlığını kafama taktım çok, kötü düşünceleri uzaklaştırıyorum kafamdan tabi. yeter ki sağlıklı olsunlar bebişlerimiz.

sinemnur ben çalışmıyorum ama sanırım 1 sene sonra çalışcam ve bebişimde annesi gibi 1,5 yasında başlıycak anaokuluna çalışan annenin hissiyatı nedir bilmem ama çalışan annenin çocuğu olmak zor ve üzücü ... Allah hepinize kolaylık versin bebişi evde bırakıp gitmek ve işe odaklanmak herkesin yapabilcei bişey deil ama hepiniz bu işin üstesinden kalkarsınız eminim...

Ben 23. Haftayı bekliorum ki yüzü gözü netlessin
Ben de 22 haftanin basindayim yarin arayip randevu almaya calisicam 15 gun icinde yaptirmalisin dedi ddoktorum

Hahhahhhah Benim ki ve yardım etmek yemek pişirmek hasta olmam lazım anca iyi olayımda ben ona yaparım aman kalsın
Benimki cok sukur yapiyor yardim ediyor ama yenek yapmak kadar degil :)) haftasonlari kahvaltiyi hazirlar ama yine cok sukur :))

Bu arada benim bebis biraz tombismis. 523 gr dedi doktor. 1hafta 10 gun kadar onden gidiyormus :) 1 eylule hazırlıklı ol doguma dedi

Olbeycim, bu nestlerin faydasi-kullanisliligi nedir. Bebegi koltuğa koyamaz miyiz yaninda yastıkla fln

sence eskiden nest mi varmis ?:))) tabi koyabilirsin ama anne baba arasi falan icin de baya pratik bi urun. sadece oda oda gezdirmek icin degil de..

canim gecmis olsun. bizden 6-7 hafta onden giden bi arkadsta cikti ayni durum detaylida. ikilisi iyiydi. detaylida bu cikinca direk kan testi yolladilar cok sukur temiz cikti onun. 40 hafta az zaman degil surekli acaba ile yasamaktansa yaptir icin rahat etsin istersen. bu sekilde gordugum arkadaslarin ici hep ferahladi bin sukur. sizde de bir sorun olmadigina inaniyorum ben.

Kizlar birsey danismak istiyorum. Cok sukur tekstil alisverisimizi bitirdik. Ana kucagimizi da aldik bugun. Sira geldi banyo bakim urunlerine. Cok kararsizim netten yorumlari okuyorum daha cok kafam karisiyor unibaby mi alsam diyorum sonra bakiyorum bübchen iyi yaziyolar ona donuyorum hop baska sayfada sebamed bir baskasinda mustela. Kafa bir milyon oldu. Siz ne almayi dusunuyorsunuz?

canim kisisel tecrubem en azindan manuel bi pompanin olmasi gerektigi yonunde.

soyle kotu bir anim var. oglumda hastaneden 3. gun ciktik. topuk kaniydi, sarilik kontroluydu derken bi sure emmedi bizden ayriydi. bebek bakim egitimi vs derken sonrasinda yine musait olup besleyemedim. ciktik eve gelesiye arabada uyudu. toplam emziremedigim sure 4 saat falandir. eve geldim gogsumun kenarlari tas gibi kolumu kapatamiyorum o derece. dusa girdim ilik suda cozulur falan yok cozulmyor. elimle biraz sagdim bu arada oglum uyandi zaten ac cildirmis gibi agliyor ama cekemiyor zaten yeterince bi de sut tikanmis hic gelmiyor. elimle sagdiklarimdan annem kasikla agzina vermeye calisiyo ama olmuyo. esim ebebege gidip de pompayi alip gelesiye omrumden omur gitti resmen. cok sukur elektrikli pompam geldi de butun gece sut sagip postledim :)

ilk zamanlar sutun coksa bebek az emdigi icin sut tikanmasi cok hizli olabiliyor. fazlayi sagmak gerekebiliyor. en kotu ihtimalle bi manuel pompa olmasi iyi olur.

oglumda sebamed basladik ama bacaginda iki yerde egzemasi vardi onlari cok kurttugu icin mustelaya donduk. bu sene basina kadar da mustela kullandik. duygusal bi bagim olustu kokusuyla :) bebek demek benim icin mustela demek..

simdi uni kullaniyoruz daha ekonomik ve artik daha hassas degil diye (4,5 yasinda) ama uzun sure market sampuanlarindan dalin jhonsons vs kullanmam diye dusunuyorum.

Cok sagol canim. Yine yardimima yetistin, tesekkur ederim. Almak mantikliymis gercekten.

Hmm cok mantikli.
Pompa icin gereklilik calismak degil yani..
Ben de ablama sorayim duruyo mu pompasi

Ablamdaki duruyormus. Medela ciftli elektrikliymis onunki. Netten baktim da en ucuz 690 tl o modelin fiyati. Yine baya kardayiz

Maşallah bebisine Bizimkide girer mutfağa yardım eder ara ara ama ara ara hani toparlama temizlik felan hak getire yani. Ay zaten yapmasin en sewmedigim sey erkegin temizlik yapmasi bide ewimi başkasının temizlemesi. Atamadım üstümden bi illa kendim yapıcam

Ablamdaki duruyormus. Medela ciftli elektrikliymis onunki. Netten baktim da en ucuz 690 tl o modelin fiyati. Yine baya kardayiz
Pardon medela degil ameda ymis. Ama fark etmez sevindigim nokta karda olmamiz :))

:)) yipratma kendini yaa baskasi da yapsin nolcak :) ver eljne her firsatta supurgeyi :) ki bence evleri erkekler supurmeli benim belim agriyor vs onlar daha guclu :)

Ahahhaha :)))
Ay senin ki senden kacabilirmi kız sen adama neler yaptiriosundur bak bak beli ağrıyor daha güçlü felan

Ameda harika bi alettir. Ben o anlattigim gece medela tekliyi aldirmistim. 4,5 aylik olup sut arttirmak gerekince ameda lactaline ciftli aldim. Cidden hastane tipi pompalardan sonra kullanabilecegin en iyi urun :)

Günaydın kızlar bugün çok güzel bir pazar olsun hepimiz için

Günaydın herkese... Kızlar belki bu konuyu konuşmussunuzdur ama ben kaçırmış olabilirim fazla giremiyorum bu aralar foruma.. Park yatak düşünen var mı bebişi için? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Artık yavaş yavaş hazırlıklar başlasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…