Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ikili zamanini kacirdim canim bugun doktor birsey yok dedi cok sukur ferahladim bunlar tarama testi dedi istatistiksel sonuc verir vs. Gibi seyler anlatti
Gözün aydın canım, çok sevindim, Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Bizim randevular ayda bir, son hafta eşim de ben de isyan bayrağını dikiyoruz, çok özledik diye, kontrollerimiz de 30 40 dk arası sürüyor, ayda bir görünce yetmiyor hiç, daha çıkarken özlüyoruz

Canım Allah şifa versin meleğine. Hastalığa üzüntünün yanında anne merhametini, şefkatini öyle güzel anlatmışsın ki , içim titredi...

Canım doktorun da söylemiş aslında tek başına bir şey ifade etmiyor diye, sakın bozma moralini, Rabbime dua et, bizler de edelim, hayırlı sağlıklı hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah.

sinemnur hiç yetmiyor sorma Allahdan videolar var fotoğraflar var gerçi nedendir bilmem kıyafetlere bakınca daha bi mutlu daha bi sevinçle doluorum hormonlar sağolsun delirmek üzereyim gibi geliyor

Kizlae cok fenayim 3 gundur dis agrisi cekiyorum dogru duzgun bir sey yiyemiyorum hepi topu 2 kilo almistim 1700 geri vermisim bugun ilaca basladim carsamba kanal tedavisi olacagim ne kotuymus bu dia agrisi yaa :/

Tebrik edilesi bir eş e senin eşin birşeyi yokmuş canım adam sağlıklı beslenmen için seni doğru yönlendiriyor. Benim eşimde aşırı yediğim bişey olursa birşey olmaz hergün yemiosun diyip telkin edio onlarda çok canım isterse yiyip abartrigim şeyler ara sıra
Ay kız yeni ifadeler eklenmis ya buraya buna bayıldım tiilililillili

Hahahh inşallah Canım senden bendensin

Bende girmedim benimde perşembe sabah 10 da
flora_10 sinemnur ve bu hafta kontrolü, detaylısı olan herkese şimdiden sağlıklı, hareketli ve güzel muayeneler diliyorum, umarım hepimiz güzel haberlerle doldururuz bu sayfaları yine tabi en merak ettiğim de bebişlerinizin fotoğrafları. ben de perşembe devlet hastanesine gidicem bi sorucam detaylı yapıyorlar mı diye. kendi doktoruma bi sonraki haftaya gidicem inşallah. bebişimi görmeyeli uzuuunnn zaman oldu ve çatlamak üzereyim. bir de 16. haftada bizimki hareket etmeyince cinsiyeti kesinleştirememiştik. bakalım bizim oğlan kız mı olacak yoksa diye de heyecanlanıyorum. ikisi de harika ama merak etmeden duramıyorum

Teşekkür ederim canım, inşallah hepimizden güzel haberlerle şenlenir topiğimiz, cinsiyeti kesinleşmeyen başka da kalmadı sanırım, doğumda sürpriz oldu diyenler oluyor inanamıyorum, bakalım bizim topikte neler yaşanacak, ilk doğum müjdesinden son arkadaşımıza kadar herkesten güzel doğum hikayelerini de konuşacağımız günler gelsin inşallah... Biz de en son 5 nisanda gördük miniğimizi aşırı özledik, zaman geçmiyor bu hafta...sen de kesinleştirince hemen yaz olur mu, beni de etiketle, ben hep erkek diye düşünüyorum gerçi senin bebişi.

sinemnur hiç yetmiyor sorma Allahdan videolar var fotoğraflar var gerçi nedendir bilmem kıyafetlere bakınca daha bi mutlu daha bi sevinçle doluorum hormonlar sağolsun delirmek üzereyim gibi geliyor
Aynen canım ben de en son fotosuna bakıyorum özledikçe, maalesef videomuz yok bizim bugün beşiği geldi, işten eve geçtik, kuruldu minik paşamızın yatağı, evden çıkarken sanki bebeğimi içinde yalnız bırakıyormuşum gibi geldi, doğunca nasıl ayrılıp işe gideceğim bilmiyorum, tasası sardı şimdiden.

Sağol canım inşallah herkesin renkli si iyi geçer.
Bende dewlete gidiorum normalde ama renkli yapmıyorlar bu yüzden özele gidicem. Kuzenimi götürdüğüm bi hastane wardı 135.tlye yapıyorlar onun sonucunu çok beğendi doktorum " çok detaylı bilgi wermisler diğer hastaneler bu şekilde bilgi aktarmiyor hastalarıma da tavsiye edicem" dedi.
Yanlız bazı arkadaşların ki renkli bizimki siyah beyaz olucak doktorum 2.düzey ultroson istedi ama oda çok net gösteriyor tabi

Bende varım daha ayrıntılı ultrasona girmedim 22.haftada dedi doktor zamanın gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla :) bende güzel haberler alırım inşallah Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın (amin)

Ben vardım cinsiyeti netlesmeyen dün öğrendim kızım olcakmis ınş hayırla sihhatle gelir

Bende detayliya girmedim doktorum hic bahsetmedi. Iki hafta sonra tekrar kontrolum var belki o zaman soyler
24. Haftaya kadar yapiliyor soyler doktorun yakinda

Cok tecrubem bilgim yok ama biberonlarda anne memesine yakin, direk akitan degil de bebegin cekmesi gereken biberonlar var. Onlar tercih edilirse bebek binerona alismiyor sanirim.
Gogus pompasini ben de dogumdan sonraya birakicam sanirim duruma gore.. tam bilmiyorumm

Kizlae cok fenayim 3 gundur dis agrisi cekiyorum dogru duzgun bir sey yiyemiyorum hepi topu 2 kilo almistim 1700 geri vermisim bugun ilaca basladim carsamba kanal tedavisi olacagim ne kotuymus bu dia agrisi yaa :/

Dis agrisi en zor ağrılardan. Allah sifa versin bir an once insallah

Oyle destek verip, meyve soyup getirecekse yemekleri pisirecekse her seyi soyleyebilir beninki de izin veriyorumm :)))

Hahhahhhah Benim ki ve yardım etmek yemek pişirmek hasta olmam lazım anca iyi olayımda ben ona yaparım aman kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…