Gözün aydın canım, çok sevindim, Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Ikili zamanini kacirdim canim bugun doktor birsey yok dedi cok sukur ferahladim bunlar tarama testi dedi istatistiksel sonuc verir vs. Gibi seyler anlatti
Bizim randevular ayda bir, son hafta eşim de ben de isyan bayrağını dikiyoruz, çok özledik diye, kontrollerimiz de 30 40 dk arası sürüyor, ayda bir görünce yetmiyor hiç, daha çıkarken özlüyoruzYaaa hepiniz çok mutlu ettiniz,sanırım bi hamileyi en iyi hamile anlıyor...flora_10 kızımız nazlı biraz babasını ikna edersem neden olmasın @ceren151115 hertürlü kardeşler sinemnur insanın hergün göresi oluo dimi?@myssteriouss elbette abartısız hemde... Kızımızı valla kimselere göstermeyip size gösterdim biliorumki aynı kalbi taşıyoruz,Allah bize bide kucaklarımızda poz vermiş halleriyle fotoğraf paylaşmayı nasip etsin
Canım Allah şifa versin meleğine. Hastalığa üzüntünün yanında anne merhametini, şefkatini öyle güzel anlatmışsın ki , içim titredi...flora_10 tesekkur ederim. Daha iyi değil ama kötüye de gitmedi şükür
Boğaz kültürü yaptırdım beta mikrobu çıktı burnu akmaya başladı salya sümük götürüyor ortalığı
En azından neyle savaştığımızı biliyoruz
Hiç bu kadar sevinmezdim bir Boğaz Ağrı'sına
İlk defa 3 gün sadece yüksek Ateş sonra başka belirti çıktı
Bu hastalık stilini de öğrenmiş olduk mecburen
Kızım hayatında toplamda 3 kere ateşlenmemiş bir Bebek çocuk bu sebeple çok korktum Ateş düşürücü ile düşmeyince daha kötüsü geldi hep aklımA
Hep daha kötüsünü düşünmekte bir dünya markasıyım
Neyseki Ateşi ilaçla kontrol altında
antibiyotik kullanıyoruz 10 gün
Geçecek yani
Allah evlatlarımızı esirgesin
Her gün okuldan gelince trt çocukta rafadan tayfa diye bir çizgi film var ona bakar kızım koltuklarda zıplar kurtlu peynir gibi 5 sn hareketsiz izleyemez hep kızarım Otur seyret diye hastayken halsiz öylece seyretti gözü yarı Açık yarı kapalı
Yaaa dedim görmediğimiz ne güzellikler Var Allah dertlerini hastalıklarını göstermesin
Anneler çocuklar hasta olunca bin parça oluyor
Sağolun kızlar
,@olbey senin yavrucugunada gecmiş olsun.
Canım doktorun da söylemiş aslında tek başına bir şey ifade etmiyor diye, sakın bozma moralini, Rabbime dua et, bizler de edelim, hayırlı sağlıklı hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah.Günaydın kızlar, dün detaylı vardı. Herşey normal gidiyordu bebegin ölçümleri hep 5 gün önde çıktı zaten hep öyle gidiyordu. Bitmesine yakın kalbinde parlaklık gördü/ekojenik kardiyak odak. Herhangi bir sorun teşkil etmez tek başına dedi. Eskiden olsa sırf bunun için aminosentez yapıyoruz dedi. Bu zamanla kaybolur ya da olmaz ama bir sorun olmaz dedi. Down'lu bebeklerde görülebilen birşeymiş. Ayrılırkende ikili test'in orta riskli, 4'lün düşük riskli dedi. Daha emin olmak istersen genetik test yaptırabilirsin dedi (cff-DNA). Eve gelince içim içimi yedi kendi doktoruma yazdım, yaptırmalı mıyım diye. Oda çok gerekli değil yazmış. Tarama testlerin yeşil bölgede güvenli bölgede yazmış. Artık allahtan deyip bu işi burada bırakmak mı lazım? Eşim için rahat edecekse yaptıralım genetik testi ama pozitif çıkarsa bebeği aldırmamalıyız diyor. İnsan çok üzülüyor. Sonuçta tarama testleri yüksek riskli bile değil kaldıki 4'lü düşük riskli hatta ama raporda böyle niye yazarlar ki? İlla testten para sağlamak için mi?
Biz de girmedik, perşembe bizim de randevumuz.Ben varım birde detaylı ya girmeyen perşembe günü randevum :)
Tebrik edilesi bir eşHeheh valla benimki dobidik ama sağolsun içtiğim sudan haberi oluyor.Aslında ilk başlarda ben de çok takılmıştım karışmasına ama şuan iyiliğimi düşündüğünü biliyorum. Yaklaşık 10 kg fazlayla, diyet yaptığım esnada hamile kaldım. Doktorum da fazla kiloyla başladığım için ilk trimestrda kilo almamamı söyledi. Çok haklıydı çünkü hamileyim diye çocuğa gerçekten faydası olmayan şeyleri tüketmemek gerekiyor. Özel besinlere düşkünlük oluyor tabi. Tatlıya normalde de düşkünken gebelikte tavan yaptı, kuru meyvelerle bastırmaya çalışıyorum(arada minik nutella ) Eşimin de diktesi sağlıklı beslenmem yönünde. Sabahları yumurtamı peynirimi yedim mi, gündüz sütümü içtim mi, vitaminimi aldım mı diye arıyor gün içinde. Akşamları da sağolsun meyvemi kendi soyar getirir. Doktor haftada en az iki balık dedi diye kendi getirip pişirir. Ben arada yürüyüşe çıkmak istemem mesela, motive etmek için bazen çok yorgun olsa da benimle çıkar. Hal böyleyken de samimiyetine güvensizlik olmuyor. Bu süreçte çevredekilerin etkisi de çok önemli. Eş karışıyor yiyip içtiğine ama anneler, çevredekiler iki canlısın diye seriyor önüne her şeyi. Bu sefer eşim beni kısıtlıyor diye ağlayıp duruyoruz. Biz burada yalnız olduğumuz için kontrol elimizde oluyor. Baştan beri söylüyorum, Türkiye gıda çeşitliliği açısından bir cennet. Şimdi yaz da geliyor bol bol sebze meyve mevsimi. Orta doğu, anadolu, akdeniz, balkan, karadeniz mutfağı ne ararsan var memlekette. Bir de inanır mısın ben oradaki 1 aylık tatilimde ağzıma vitamin, demir hapı almadım. Doktorla da konuştum, yediklerimi söyleyince gerek yokmuş zaten dedi. Neyse çok uzadı geldi konu. :) Canınızı sıkmayın. Kiloyu verirsiniz ama başlangıç kilonuzla ve ne kadar aldığınızla ilintili. Hormonlarınızdan öperim hepinizi.
HahahhHey maşallaah şöyle bi 8 - 10 tane doğurasim geldiwalla biz de sipamiza kavuşmak için bir yıl bekledik Rabbim herseyi en hayırlısı zamanda nasip ediyo işte
benim de hayalim hep kalabalık Aile olmaktır
saglikla gelsinler inşallah bol bol kardeşli güzel tatlı sıcacık yuvalarımıza :)
Bende girmedim benimde perşembe sabah 10 daBen varım birde detaylı ya girmeyen perşembe günü randevum :)
Bende girmedim benimde perşembe sabah 10 da
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimizden güzel haberlerle şenlenir topiğimiz, cinsiyeti kesinleşmeyen başka da kalmadı sanırım, doğumda sürpriz oldu diyenler oluyor inanamıyorum, bakalım bizim topikte neler yaşanacak, ilk doğum müjdesinden son arkadaşımıza kadar herkesten güzel doğum hikayelerini de konuşacağımız günler gelsin inşallah... Biz de en son 5 nisanda gördük miniğimizi aşırı özledik, zaman geçmiyor bu hafta...flora_10 sinemnur ve bu hafta kontrolü, detaylısı olan herkese şimdiden sağlıklı, hareketli ve güzel muayeneler diliyorum, umarım hepimiz güzel haberlerle doldururuz bu sayfaları yine tabi en merak ettiğim de bebişlerinizin fotoğrafları. ben de perşembe devlet hastanesine gidicem bi sorucam detaylı yapıyorlar mı diye. kendi doktoruma bi sonraki haftaya gidicem inşallah. bebişimi görmeyeli uzuuunnn zaman oldu ve çatlamak üzereyim. bir de 16. haftada bizimki hareket etmeyince cinsiyeti kesinleştirememiştik. bakalım bizim oğlan kız mı olacak yoksa diye de heyecanlanıyorum. ikisi de harika ama merak etmeden duramıyorum
Aynen canım ben de en son fotosuna bakıyorum özledikçe, maalesef videomuz yok bizimsinemnur hiç yetmiyor sorma Allahdan videolar var fotoğraflar var gerçi nedendir bilmem kıyafetlere bakınca daha bi mutlu daha bi sevinçle doluorum hormonlar sağolsun delirmek üzereyim gibi geliyor
Sağol canım inşallah herkesin renkli si iyi geçer.flora_10 sinemnur ve bu hafta kontrolü, detaylısı olan herkese şimdiden sağlıklı, hareketli ve güzel muayeneler diliyorum, umarım hepimiz güzel haberlerle doldururuz bu sayfaları yine tabi en merak ettiğim de bebişlerinizin fotoğrafları. ben de perşembe devlet hastanesine gidicem bi sorucam detaylı yapıyorlar mı diye. kendi doktoruma bi sonraki haftaya gidicem inşallah. bebişimi görmeyeli uzuuunnn zaman oldu ve çatlamak üzereyim. bir de 16. haftada bizimki hareket etmeyince cinsiyeti kesinleştirememiştik. bakalım bizim oğlan kız mı olacak yoksa diye de heyecanlanıyorum. ikisi de harika ama merak etmeden duramıyorum
Benim saat 5 te normalde bu hafta gitcektim ama istemedim sebebini bilmiyorumBende girmedim benimde perşembe sabah 10 da
Ben vardım cinsiyeti netlesmeyen dün öğrendim kızım olcakmis ınş hayırla sihhatle gelirTeşekkür ederim canım, inşallah hepimizden güzel haberlerle şenlenir topiğimiz, cinsiyeti kesinleşmeyen başka da kalmadı sanırım, doğumda sürpriz oldu diyenler oluyor inanamıyorum, bakalım bizim topikte neler yaşanacak, ilk doğum müjdesinden son arkadaşımıza kadar herkesten güzel doğum hikayelerini de konuşacağımız günler gelsin inşallah... Biz de en son 5 nisanda gördük miniğimizi aşırı özledik, zaman geçmiyor bu hafta...sen de kesinleştirince hemen yaz olur mu, beni de etiketle, ben hep erkek diye düşünüyorum gerçi senin bebişi.
24. Haftaya kadar yapiliyor soyler doktorun yakindaBende detayliya girmedim doktorum hic bahsetmedi. Iki hafta sonra tekrar kontrolum var belki o zaman soyler
Cok tecrubem bilgim yok ama biberonlarda anne memesine yakin, direk akitan degil de bebegin cekmesi gereken biberonlar var. Onlar tercih edilirse bebek binerona alismiyor sanirim.güzel ve sağlıklı hafta sonları cici anneler... benim danışmak istediğim bir konu var. bir değişiklik olmazsa (atanma vs) bebeğimden sonra çalışmayacağım. yine de lansinoh manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum, acaba gerekli midir? mesela bebeğinizle dışarı çıkınca evden çıkmadan önce sağılmış sütü verebiliyor muyuz? emzirmeye çok önem veriyorum ve bebeğimin biberondan sonra emmeyi bırakmasından korkuyorum. çok arada sırada biberonla beslemek buna neden olur mu kızlar? kafam çok karıştı gerçekten. göğüs pompası işini doğumdan sonraya mı bırakmalıyım?
Kizlae cok fenayim 3 gundur dis agrisi cekiyorum dogru duzgun bir sey yiyemiyorum hepi topu 2 kilo almistim 1700 geri vermisim bugun ilaca basladim carsamba kanal tedavisi olacagim ne kotuymus bu dia agrisi yaa :/
Tebrik edilesi bir eşe senin eşin birşeyi yokmuş canım adam sağlıklı beslenmen için seni doğru yönlendiriyor. Benim eşimde aşırı yediğim bişey olursa birşey olmaz hergün yemiosun diyip telkin edio onlarda çok canım isterse yiyip abartrigim şeyler ara sıra
Ay kız yeni ifadeler eklenmis ya buraya buna bayıldımtiilililillili
Ben 23. Haftayı bekliorum ki yüzü gözü netlessinBenim saat 5 te normalde bu hafta gitcektim ama istemedim sebebini bilmiyorum
Hahhahhhah24. Haftaya kadar yapiliyor soyler doktorun yakinda
Cok tecrubem bilgim yok ama biberonlarda anne memesine yakin, direk akitan degil de bebegin cekmesi gereken biberonlar var. Onlar tercih edilirse bebek binerona alismiyor sanirim.
Gogus pompasini ben de dogumdan sonraya birakicam sanirim duruma gore.. tam bilmiyorumm
Dis agrisi en zor ağrılardan. Allah sifa versin bir an once insallah
Oyle destek verip, meyve soyup getirecekse yemekleri pisirecekse her seyi soyleyebilir beninki de izin veriyorumm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?